HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Maga törvényű lépcsők

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 100
ϟ Reagok : -22
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Apr. 28.
ϟ Kor : 25


TémanyitásTárgy: Maga törvényű lépcsők   Vas. Ápr. 29, 2012 8:09 am

***


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Maga törvényű lépcsők   Csüt. Júl. 05, 2012 4:21 amCelesteEnergikusan kocogok felfelé az alattam mozgó lépcsőn, miközben próbálom betájolni, hogy merre is kéne mennem. Az igazság az, hogy a könyvtárat szeretném megtalálni, viszont akármennyi ideje is járok ide, ez nem olyan könnyű, hiába tudom, hogy nagyjából merre kéne mennem. Gondoljunk csak bele: ezek a francos lépcsők állandóan mozognak, te meg próbálj meg ezeken úgy haladni, hogy odajuss ahová akarsz!
Szóval akkor könyvtár... könyvtáár... Mivel elfogytak az olvasnivalóim, muszáj újakat beszereznem. Meg múltkor mintha láttam volna valamilyen verses kötetet vagy valami hasonlót, ami biztos tetszene Rachelnek. De minek keresgetek én Rachnek könyveket?? Nem fog cserébe ágyba bújni velem, se semmi. Még csak nem is járunk (pedig jó lenne). Csak elég sok ideje ismerem, de ennyi. Amolyan legjobb barát, elég sokáig kitartott mellettem, még akkor is amikor a gettóba kerültem. Az se zavarja, hogy sztriptíz bárokba járok meg ilyenek.
Megrázom a fejem, hogy kiűzzem belőle a kis boszorkánynak már csak az emlékét is, majd megtorpanok a lépcső tetején, hiszen nem szeretnék leesni. Mivel a lépcső éppen valahová máshová fordul ár. Éljen. Nekitámaszkodom a korlátnak, közben várom, hogy végre megálljunk. Szóval, ha ott állunk meg akkor hogyan jutok el a könyvtárba?


Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 21
ϟ Reagok : 13
ϟ Felvétel időpontja : 2012. May. 14.
ϟ Kor : 22


TémanyitásTárgy: Re: Maga törvényű lépcsők   Csüt. Júl. 05, 2012 11:14 amCeleste & Drew

Kifele indultam a suliból. Úgy voltam vele, hogy ideje egy kissé körbenézni a rengeteg környékén, habár tiltott terület, ilyentájt nem nagyon járnak kint a diákok. Tehát ideális idő arra, hogy most nézzem meg, minden olyan e odakint, mint amilyen volt tavaly is. Még egyenruhában voltam, lévén lusta voltam átöltözni, de nem is kifejezetten érdekelt jelen pillanatban, mi van rajtam. Majd azon a kis bulin, amit tervezek.. jó lesz, én már előre látom. Amint kiléptem a mardekárból, és felmentem, megtorpantam. Hiányérzetem támadt, ezért magam elé húztam a táskámat, és kutatni kezdtem benne. A könyvem, hát persze. Fent hagytam az Átváltoztatástan teremben. Elindultam felfelé, szitkozódva, hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen, majd sóhajtva egyet könyveltem el, hogy az élet már csak ilyen. Elindultam hát felfelé, hogy megkeressem a termet, azonban amikor a szeszélyes lépcsőkhöz értem, megint csak megálltam.
- A francba! - néztem végig a nagy tákolmányon. Tudtam, hogy úgy sem fogom megúszni anélkül, hogy ne máshova vinnénk ezek az izék. Gyűlöltem, hogy akkor forogtak, és oda, ahova akarnak, így tulajdonképpen új helyeket mutatva, gyakorlatilag pedig hat év után meglehetősen unalmassá válva. Persze, mit tudnék tenni ellene? Leginkább semmit. Így hát nagy nehezen rávettem magam, majd figyelve, nehogy meginduljon alattam hirtelen egy lépcső, elindultam felfelé. Nagyjából fél úton járhattam, amikor az egyik kis aranyos jószág úgy döntött, hogy akkor ő most irányba tesz engem, és elfordított egy újabb sokadik ismeretlen folyosó irányába. Csak hogy mikor felértem, láttam, hogy nem vagyok egyedül. Végignéztem a srácon, majd felemeltem a mutatóujjamat, és mellkason böktem.
- Hát te Wennel, mi járatban erre? - kérdeztem a szemébe nézve, kissé oldalra billentett fejjel. Nem tudtam elképzelni sem, mit kereshet egy tök ismeretlen folyosó elején, és hogy mit akarhat. Ugyan nekem sem volt fogalmam arról, mégis mi a francnak hozott ide a lépcső, de ha már itt ragadtunk, vonjuk kérdőre. Csak lehet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Maga törvényű lépcsők   Csüt. Júl. 05, 2012 7:35 pm


Celeste & Drew
Az egész lépcsőházban, vagy hát nem is tudom, hogy hívjam ezt, mindegy is, a lényeg, hogy csend honol. Csak a lépcsők irányváltoztatásával járó tompa súrlódása zavarta meg ezt a némaságot és ez kissé zavaró volt. Miután az ember hozzászokott a napközbeni ricsajhoz, ami kicsit sem meglepő egy iskolában, főleg ha ez egy mágusiskola, akkor utána a csend elég furcsán és kissé talán nyomasztóan hat rá, netalántán megnyugtatóan. Például a tanárokra. Hogy rám hogyan hat? Hát kicsit fura... Én sosem, főleg nem mostanában nem nagyon éltem békésebb közegben. Így most kihasználom az alkalmat, élvezem a nyugit. Nekidőlök a korlátnak, és kissé megemelve az állam, lehunyom a szemeim, úgy hallgatom a szinte már megszokottá vált háttérzajokat, ez esetben a lépcsők kattogását.
Persze ez sem tart sokáig, hiszen a súrlódás és nyikorgás mellé egy pár cipő lépte is párosul, majd egy ujj kezdi böködni a mellkasomat. Kelletlenül, kicsit csalfán kinyitom résnyire először a jobb szememet, hogy fel tudjam mérni a "kárt", majd ezek után a bal szemem is feltárom, mivel elegendő oknak ítélem meg az előttem álló lányt ahhoz, hogy ha csak a látószerveimmel is, de odafigyeljek rá. Kérdésére csak én is félredöntöm a fejem. Egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy azt válaszolom, hogy éppen a Tiltott Rengetegbe készülök, de kétlem, hogy elhinné, hiszen kettő könyv is terpeszkedik a kezemben. Az ember nem regényekkel mászkál a tiltott rengetegbe sötétedés után.
- Jó estét, Celeste! - köszönök neki nyugodtan - A könyvtárba szeretnék eljutni, már ha a lépcsők megengedik. - mondtam neki továbbra is színtiszta türelmességgel a hangomban. A kék szemeimet a lányéba fúrom, úgy próbálom meg kitalálni, hogy vajon mi járhat a fejében, mivel mintha kicsit gyanús lennék neki. Illetve itt elég sok ember sunyi egy kissé, vagy legalábbis úgy néznek ki, mintha folyton valami rosszban sántikálnának, állandóan gyanakodnak... Ez egy kissé fura. Mintha arra számítanának, hogy az egyik tiltott átkot akarom gyakorolni valamin, vagy esetleg valakin. Pedig én aztán elég békés természet vagyok, noha ez a külsőmön úgy tűnik, hogy nem látszik. Hiába, a gettóban töltött évek hagytak maguk után nyomokat, amik még ma is meglátszanak rajtam. Nem mondom, hogy egy szent vagyok, de hát mégsem állok le minden sarkon kötekedni és verekedni. Még a pálcám sem emelem fel senkire. Béketűrőbb vagyok én annál.
Majd rossz szokásom követve a tekintetem egy pillanatra Celeste kebleire vándorol. Ezt mindig ellenőrzöm. Talán mert arra számítok, hogy nőtt egy kicsit. Hmm... Semmit. Mindegy, így is formásan fest.
A tekintetem visszavándorol a lány arcára, hogy ne tűnjön fel neki a vizsgálódásom, habár az sosem szokott senkinek sem feltűnni, ennél jobb vagyok.
- És te merre tartasz? - kérdezem érdeklődve, enyhén felvont szemöldökökkel, mintha szenvedés lenne nekem az élet. Majd kissé összehúzom a szemöldökeim, ahogy a homlokom ráncolom.
- Levágattad a hajad? - teszem fel a hülye kérdést, kissé szemtelenül, ugyanolyan kissé kötekedő, de amúgy meg nagyon nyugodt és kedves hangon, szarkasztikus érdeklődéssel. Szerintem a válasz 'nem' lesz.Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Maga törvényű lépcsők   Vissza az elejére Go down
 

Maga törvényű lépcsők

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-