HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Földszinti fürdőszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Földszinti fürdőszoba   Pént. Júl. 06, 2012 11:55 amVissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti fürdőszoba   Szomb. Júl. 07, 2012 6:13 am
You see more than would be neededPárizsból egészen Angliáig utazni kimerítőbb elfoglaltság, mint azt bárki gondolná. Nem csupa móka és kacagás, ha az ember szülei mereven elutasítják a másik kontinensre való hoppanálás lehetőségét, mert veszélyes – és ami engem még jobban riaszt – otromba dolog. Így a rengeteg átszállás, a bőröndöm huzigálása jócskán elmart az energiáimból, hiába pihentem néhány lopott órát váltás előtt a repülőgépen. Ez a másik, amelyet apám rajongásai közül sosem fogok teljes mértékben érteni, vagy értékelni. Még hogy seprűvel utazzak, mint mások, vagy hopp-porral, ha már rá köthetnénk a házat a brit hálózatra! Bár ez utóbbinak édesanyám kifejezetten nem örülne, mivel ki vágyik arra, hogy egy eltévelyedés alkalmából csőstül hulljanak ki a zavarodott, brit mágusok a nappaliban fekvő régi stílusú, méregdrága perzsaszőnyegre! Nem. Ezért nincs hopp-por, nincs seprűzés kontinensek között, de még repülőszőnyeg sem – amivel Ali Basir hibájából be se engednének a szigetország területére. Nem. Maradnak az olyan alantas, mugli eszközök, minta repülőgép, amelyet édesapám egyszerűen repülő madár-csodának tart, s ami – hiába nem mutat különösebb érdeklődést a muglik felé – mindig is foglalkoztatta.

Szerencsémre Francesca több, mint jószívű velem szemben, még így évek után is, és marasztalt, én pedig nem igen ellenkeztem. Bár vannak ellenérzéseim a kedves, arctalan Gavinnel szemben, akiről továbbra is csak fotókat látok a kandallópárkányon, egyebet nem – legalább már abban biztos lehetek, a szerelem nem vak. A férfi igazán megnyerő külsővel büszkélkedhet, én pedig nem csodálom, hogy Fran szeme megakadt rajta. Bár még mindig csodálkozom. Van valami félelmetes vonás az arcán… nem is tudom. Talán a kislány szív dobogja ezt a mellkasomban, miközben ismét elfordulok az egyik falon függő képtől, ami – nem túl meglepően – kettejüket ábrázolja. Ha értenék a testbeszéd elemzéséhez megállapíthatnék dolgokat kettejük tartásáról, ám most fontosabb dolgom is van, mint nővéremet és vőlegényét kielemezni. Példának okáért a testem, megfáradt idegeim szinte sírnak egy zuhanyért.
Francesca néhány perce ment el, emlékeim szerint megnézi, minden rendben folyik-e a virágosnál, aki a menyegző díszeiért felelős. Szívesen segítenék neki bármiben, viszont úgy tűnik jobban megy neki, ha minden az ő kezében van. Egyébként sem szokásom alkalmatlankodni – csak ezért, és kizárólag ezért döntöttem a zuhany mellett.

A földszinti fürdőszoba épp olyan tágas, mint a többi, viszont az elrendezése jobban tetszik a többinél, és ha már választani lehet – én pedig szeretek válogatni a jobbnál-jobb lehetőségek közt – a számomra legideálisabbra szavazok. A ruhámat felakasztom, egy törülközőt a bőröndömből kikészítek, illetve a neszeszeremet is, majd beállok a zuhanyrózsa alá.
A lezúduló, kellemesen meleg víztömeg kimos belőlem minden fáradtságot. Rendkívüli érzés. Néhány másodpercig mérlegelek csak, majd a hajamat is a vízsugár alá tartom. Egy hajmosás sosem árt, ráadásul a fejemből is egész lassan kiszalad minden, ami addig, az út során háborgatott. Az új iskola, az új környezettől való félelem… abszurd. Sosem féltem. Mindig tudtam, mi kell az embereknek – a két lábon járó kellem, báj és derű vagyok. Ilyennek neveltek. Édesanyám is megmondta.
Mélyet sóhajtok. Az arcomat is bevizezem egy pillanatra, majd két kézzel eltolok a homlokomból néhány nedves hajfürtöt. Fantasztikus érzés. Mintha kizárhatnám a zuhanykabinon kívüli világot…


• viselet: hát… leginkább semmit…
• megjegyzés: Te akartál ismerkedni! : D
• idősík: a Roxfort Express indulása előtt, Angliába érkezésem után


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti fürdőszoba   Szomb. Júl. 07, 2012 11:22 am

Little Fran Clone Smile ♥️ MEGJEGYZÉS: megrázó élményben lesz részünk! ♥️


Mondhatni, hogy szerencsés napom volt. Mivel ma csak két bevetésre kellett menni, a főnök mára úgy döntött, menjünk haza, szusszanni egyet, korábban hazaértem. Nem is bánom, egyrészt mivel mostanában még többet dolgozom. Igaz, hogy nem szűkölködünk semmiben, a hatalmas ház is ezt mutatja, de mindezt ugyebár fent kell tartani, valamint közeledik az esküvő, és a baba is. Nekem pedig nincs galleont tojó sárkányom. Gondoltam, ezt a kis időt, amit ma csoda folytán megkaptam, Fran-re fordítom. Tudom, mennyire magányos, s milyen nehezen viseli a terhességet és az egyedüllétet. A kettő külön is kicsapja nála a biztosítékot, hát még ha kéz a kézben járnak. Én pedig nem akarok egy őrült arát, aki egyszer csak nekem vetődik és a szuszt is kiveri belőle. Mert, bár Fran pálcásnak született, tudom, ha nagyon dühös, inkább tettlegességre vetemedik. Ezt pedig senkinek nem kívánom. Ahogy a mondás is szól: Kicsi a bors...

Ledobtam kabátomat a nappaliba, majd levettem a pólómat is. Iszonyatosan meleg volt, ami fura, hisz szeptember van, és Londonban élek. A kettő együtt még furább. De valahogy felbolydult, rólam pedig folyt a víz. Mivel lustaságom nem ismer határokat, úgy döntöttem, inkább a földszinti fürdőt használom, épp nem volt kedvem felgyalogolni az emeletre. Miután vettem egy hűvös zuhanyt, azok a lépcsők sem tűnnek majd olyan betörhetetlennek.
Beléptem a fürdőszobába, s valami nagyon érdekeset halottam. A zuhany meg volt nyitva, s mikor az ajtóból bekukkantottam, láttam a homályos kabin üvegén át egy alakot. Csinos alak, szőke haj, formás idomok. Nem lehetett más, mint Francesca, bár kissé furcsálltam, hogy itt zuhanyzik lent, mivel mindig azt mondta, ettől a színtől fáj a feje. Hm... talán a terhesség újabb fordulatot visz az életünkbe, s nem kell mindig harcolnunk a hálószobai fürdőszobáért.
Elindultam a kabin felé, majd lazán kinyitottam az ajtót. Mosolyogva figyeltem, ahogy megfordul.
- Óh, te szentséges Merlin! - kiáltottam el magam.
Nem Francesca pillantott rám a zuhany alól, bár mi tagadás, nagyon hasonlított rá. Próbáltam nem végigpillantani az előttem álló meztelen lányon, de valahogy nem ment. Bocsi, férfi vagyok. S miután magamhoz kapva arcára néztem, kikerekedett a szemem. Ismertem ezt az arcot. Vagyis, hogy pontosabb legyek, képekről ismertem. Rengeteg, Franciaországban készült képről, valamint nyaralásokról.
Clementine.
Francesca húga.
Pontosabban Fran 16 éves húga.
Rögtön visszaszökött a vér a testembe, majd hátat fordultam. Lábaim ennyire voltak képesek, a sok, s a meglepettség megfagyasztotta az izmokat bennem. És a zavar. mert életemben talán most először voltam igazán zavarban attól, hogy a várandós menyasszonyom, tizenhat éves húga, akivel még sosem találkoztam itt állt a házamban, a fürdőmben, anyaszült meztelenül. Ezért pokolra jutok.
- Helló! - szólaltam meg kissé rekedt hangon, miközben felkaptam a kikészített törölközőt, s háttal neki vállam felett hozzávágtam. - Gavin vagyok. Örülök a... khm... szerencsének?!
A helyzetet csak még kínosabbá tette, hogy rajtam is csak egy nadrág volt. Huh, forró itt a levegő...
Most már biztos. a Pokolban fogok megégni.Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti fürdőszoba   Vas. Júl. 08, 2012 12:34 am
You see more than would be neededAztán…
Ha nem lenne a családomban mindenkinek rendkívüli hallása, talán fel sem figyelnék a víz csobogásán át tompán felhangzó, gyakorlott léptekre. A behatoló nem visel magas sarkút, ezt szinte a másodperc törtrésze alatt megállapítom – talán a kertész? Vagy Fran lábát megviseli a terhesség, és ezért cserélte a szokásos lábbeliit lapos talpú cipőkre? Nem tudom, de nem is szándékozom a kelleténél több gondolatot fecsérelni erre. A kezembe kényelmesen tusfürdőt nyomok, ám mielőtt a bőrömhöz hozzáérhetnék vele…
Egy pillanat műve az egész. A zuhanykabin ajtaja kinyílik, én pedig érdeklődve pillantok hátra. Már a nyelvemen van a szigorú leteremtés, amiért Fran csak úgy háborgat, mikor bármi kérdeznivalója van feltehetné onnan, kívülről is. És akkor…
– Oh, mon Dieu! – sikoltok fel, amint tekintetemmel az arcomon lecsorgó vízcseppek mögül ráfókuszálok a férfi arcára. A férfi, aki nem Francesca, akit már oly sokszor volt szerencsém látni fotókon, akinek a nevét már milliószor hallottam, apám szájából elismeréssel, Fran szájából szerelemtől ittasan, másoktól pedig tisztelettel.
Gavin Chase.
A nővérem vőlegénye.
Te jóságos ég!

Ijedten lépek hátra, a fejem pedig ennek következtében óvatlanul beverem a zuhanyrózsába, amit balga módon nem igazítottam vissza az imént.
– Aú! – kapok a halántékomhoz. Szinte érzem, ahogy az ujjaim alatt apró púp keletkezik, s egy pillanatra – már ha ez egyáltalán lehetséges – még Gavin jelenlétéről is elfelejtkezem. De tényleg csak egy pillanatra, mivel ezt a légtornászokat is megszégyenítő manővert követően gyors mozdulattal elzárom a vizet, és még épp sikerül elkapnom a felém hajított törülközőt, amit szinte mohón csavarok magam köré. Kissé rövidebb, mint a helyzet megkövetelné, de mivel majdnem leér a térdemig nem emelek szót a gesztus ellen. Hallom a zavart férfihangot, azonban a válasszal megváratom addig, míg a törülközőt jó szorosan meg nem kötöm. Csak mikor megbizonyosodom ennek biztonságáról lépek ki a kőre vigyázva, nehogy elcsússzak. Már így is többet látott a ház ura, mint szükséges lett volna, nem venném a lelkemre, ha a földön kötnék ki, a törülköző nyújtotta menedék nélkül.
– Khm… mohst már megfordul’át. – jegyzem meg nem túl kedvesen, megköszörülve a torkom. Csak ekkor konstatálom nem kis rémülettel, hogy Gavin testét sem takarja több egy nadrágnál. Makacsul a másik irányba bámulok, nem fogom szemre vételezni! Az udvariatlanság. Hiszen itt mégis csak vendég vagyok…
– ’elló, Clementine vahgyok. Örvehndek. – megpróbálok kezet nyújtani neki, azonban már érzem is, ahogy a törülköző enged a szorításából, így inkább gyorsan meggondolom magam. A másik kezem sem szabad – azt ebben a pillanatban is sajgó halántékomra szorítom. Elképzelni sem merem, hogy fog ez kinézni holnap.


• viselet: hát… leginkább semmit…
• megjegyzés: igazad lehet : D
• idősík: a Roxfort Express indulása előtt, Angliába érkezésem után


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti fürdőszoba   Vissza az elejére Go down
 

Földszinti fürdőszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-