HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Kedd Júl. 31, 2012 12:25 am

Az előzmények itt olvashatók

TO ASTORIA GREENGRASS.


Mitől lettél függő husi?^^ Imádtam a reagod minden szavát (:

Imádok fölül lenni, imádok irányítani, imádom, hogyha az van amit én akarok, de én elsősorban azt akarom. Sose gondoltam volna, hogy ez az éjszaka ilyen változásokat fog hozni nekem és neki egyaránt, csak a „baráti” kapcsolatunkat ne tegyük tönkre ezzel a dologgal, bár én a magam részéről nem adom fel a barátságunkat, hiszen miért ne lehetnénk ettől még barátok? Nem gátol meg engem abban, hogy mosolyogva nézzek rá, vagy idegesítsem, éppenséggel kicsit sértegessem. Sokak szerint viszont a szex elrontja a barátságot, bár én sosem értettem, hogy miért. Mi a gond abban, hogy van két ember akinek szüksége van a másikra és ezt kihasználják? Semmi gond nincs ebben, mert ez olyan mintha azért csókolnád meg a legjobb barátod, hogy megtanítsd csókolózni, és azt nem azért teszed, hogy elrontsd a kapcsolatotokat, hanem mert szegény még sosem csókolózott, és van kiszemeltje, de az hogy csókolóztok miért ront el mindent? Semmit nem kéne elrontania, de az az a bizonyos pillanat, mikor beléd szeret, és ez elront mindent. Ezért szeretem én annyira az érzelemmentes szexet. Semmi érzelem, csak az élvezet.
-Nem tehetem! Tudod, hogy nem..- Suttogtam halkan, kezével pedig ellenkezni próbált. Ezt nem hagyhatom most abba, nem lehet, mert ha megteszem szétrobbanok. Belülről, egy pillanat alatt szétrobbanok, és mindent rombolni fogok.
Éreztem, hogy a lába felcsúszik a derekamra, én pedig combjába markoltam, és vadul csókoltam az arcát, a nyakát. A bőre forró volt, ahogy az enyém is. Kedvem lett volna most rögtön ledobni az összes ruhát, és csak a szenvedélynek élni, de akkor az nem lett volna ugyan olyan, az nem lett volna tökéletes.
Halkan felsóhajtottam, ahogy az ajka a kulcscsontomhoz ért, de a lábát nem engedtem el. Jó kis kanapé, biztosan rengeteg mindent tudna mesélni, hogyha beszélni tudna. Tuti, hogy a fele rólam szólna! Piszkos dolgokat mesélne, erősen túlfűtött dolgokat, de én azért meghallatnám.
A csókunk felemésztett, már nem is éreztem magamat részegnek, már nem az alkohol tartott édesen csábító mámorban, hanem ő.
Felnyögtem amikor újra ő került felém, és ágyékomra ült, csípőjéhez kaptam, és megnyaltam az ajkamat. Akartam. Minden érintésért epekedtem, és alig sikerült türtőztetnem magamat. A csókok tengerében elveszve, a földön találtuk magunkat, és megint én voltam fölül. Ó Merlin, remélem így halok majd meg! Ilyen gyönyörű lánnyal szeretkezve, ilyen hevesen és vadul. Fölé érkezve úgy helyezkedtem, hogy ne nehezedjek rá az egész testemmel, térdeimen támaszkodtam, a lába pedig újra a derekam körül volt, keze pedig végigsimított a hasamon. Megborzongtam. Tipikusan jóleső borzongás volt, olyan ami jól esik minden körülmény között. Vágytól csillogó szemmel, faltam föl a testét, és nagy nehezen megszólaltam.
-Ugye tudod..- Köszörültem meg a torkom -hogy már nincs megállj, hogy már nem fogunk leállni?- Suttogtam, de választ sem várva vettem magam újból az ajkaira. Vadul csókoltam, kezem pedig gyorsan tűrte fel a vékony hálóing könnyű anyagát, aztán rájöttem, hogy egyszerűbb ha a pántot húzom le a válláról. Minden erőlködés nélkül meg is tettem, majd a nyakát és a kulcscsontját csókoltam végig. Egyik kezemmel a csípője alá nyúltam, emelve rajta egy kicsit, másik kezemet pedig a mellére csúsztattam, és finoman masszírozni kezdtem. A szám lassan elért a másik kebléhez, de mielőtt oda is forró csókokat nyomtam volna, egy pillanatra a szemébe néztem, aztán gondolkodás nélkül csókolni kezdtem a női idomokat, és kissé megremegtem. Astoria olyan szinten volt csábító számomra, hogy azt el sem tudom mondani. A férfiasságom, már erősen a nadrágomnak feszült, egyre szűkösebben, és kényelmetlenebbül fértem el a nadrágomba, és arra is gondoltam, hogy kioldom azt a fránya övet, de mégsem tettem, csak Astoriával foglalkoztam. Erre vártam azóta, mióta érett nő lett, és nem tagadom ő az egyik aki a legszebb álmaimban szerepelt, és azt szeretném, hogyha a valóság is olyan szép lenne, nem csak számomra, de számára is. Nem akarom, hogy megbánja, sőt azt szeretném, hogyha nem ez lenne az első és utolsó alkalom! Nem az semmi képen nem lehet!

CREDIT TO JADE @ CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 202
ϟ Reagok : 64
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Jul. 25.


TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Kedd Júl. 31, 2012 5:31 am

Blaise & AstoriaSemmi más nem hallatszott a sötét klubhelyiségben csak a mi lélegzetünk és sóhajaink. Ezek a hangok töltötték be a szobát, s azt hiszem, senkit sem lepek meg, hogy ezek a hangok a legszebben az egész világon. Aki azt mondja, nem számít a szex, az vagy nagyon prűd, vagy hazudik. De inkább az utóbbi. Mert igenis számít. Ez minden emberi lénynek az éltető eleme, ez tartja fent a szerelmet, ez nyújtja a legcsodásabb érzést. Mikor érzed valaki érintését a bőrödön, csókját a testeden, sóhajait a füledben… Igaz, hogy én egyébként is elég nagy hangsúly áldoztam a szexnek, de szerintem ezzel minden olyan ember így van, akinek már volt része földöntúli gyönyörbe.
Most is egy ilyen földöntúli gyönyört éltem át. Minden pillanatban, mikor ajkai hozzám értek, csókoltak; mikor fürge ujjai végigszántottak bőrömet; mikor kéjes sóhaj hagyta el száját. Minden idegszálam megfeszült, az érzékeim kiélesedtek. Ennyire még sosem éreztem semmit, mint amennyire most. Mikor megállt kipirult arccal, kérdőn tekintettem rá, s olyan szaporán szedtem a levegőt, mintha épp maratont futottam volna. Szavaira csak összevontam szemöldököm.
- Csak fogd be! – nyögtem bele végül a válaszomat csókunkba, miután válaszadásra időt már nem hagyott nekem.
Nem akartam arra gondolni, hogy mit fogunk most tenni, hisz egyáltalán nem éreztem helyesnek. Az utolsó dolog, amit akartam, hogy lefeküdjek Blaise Zambinivel. A testem… az más tészta. Az már évek óta sóvárgott utána, de a lelkem nem akartam. S most próbáltam kikapcsolni az agyamat, s hagyni, hogy a testem vezéreljen, mert majd bele döglöttem volna, ha most nem fekhetek le vele. Bár már most elhatároztam magamban, hogy ez sosem fog többet megtörténni. Nem gyengülök el többet… Remélhetőleg.
Hagytam, hogy lehúzza rólam a hálóinget, ami alatt teljesen meztelen voltam. Megvonaglottam alatt, mikor keze mellemhez ért, s halkan fülébe nyögtem. Meglepődtem, ami azt illeti. Mindig is azt gondoltam, Zambini tipikusan az a srác, aki egyáltalán nem foglalkozik a másikkal, s csak is arra hajt, hogy neki jó legyen. De tévedtem. Csak velem volt elfoglalva, minden idegszálamat megfeszítve ezzel, s a tűréshatáromat igen csak rombolva. Egyre többször feszült meg gerincem teste alatt, majd mikor már úgy éreztem, nem bírom tovább, megragadtam pólója szélét, s lerántottam róla a felesleges ruhadarabot, majd az övéhez nyúltam.
Mélyen szemébe néztem, miközben lassan elkezdtem kicsatolni az övét, s lehúzni a zipzárt. Közelebb hajoltam hozzá, s finoman alsó ajkába haraptam, továbbra is tartva vele a szemkontaktust. Ugyan olyan elködösült tekintettel nézett rám, ahogy valószínűleg én néztem őrá. Közben lábaim segítségével magam alá gyűrtem, a mai nap folyamán nem is tudom hányadszorra. Újra ráültem csípőjére, immáron tökéletesen érezve ágaskodó férfiasságát. Beleharaptam alsóajkamba, majd egy mozdulattal lehúztam magamról a hálóinget, ami már derekamra csúszott rá. Teljesen meztelen voltam, s egy cseppet sem zavart. Sosem voltam szégyellős, hiszen mégis, mit kellett volna szégyellnem? Nagyképűség vagy nem, de tökéletesen elégedett voltam a testemmel, s úgy tűnt, Blaise is az, legalábbis éhes pillantásából ezt lehetett leszűrni.
Ráhajoltam testére, de nem csókoltam meg, ajkaimmal nyakát vettem birtokba, majd kulcscsontját, s mellkasát, egyre lejjebb haladva, érintve szépen kidolgozott hasát, majd derekánál megálltam, s felnéztem rá. Miután már előkészítettem magamnak a terepet, csupán le kellett húznom róla a nadrágot, a bokszeralsóval együtt.
Felkúsztam hozzá, testemet az övének nyomtam, majd apró csókot nyomtam szájára. Akartam. Most azonnal, minden mellébeszélés és időhúzás nélkül. Tudtam, ha most azonnal nem adja meg, amit akarok, megpusztulok…
- Na mi lesz, Zambini? – suttogtam ajkai közé, s mint nem is olyan régen, belecsókoltam szája jobb sarkába. – Csak a szád volt nagy? – nyomta csókot a bal sarokba is, majd tekintetem ajkaira vándorolt. Eközben kezem becsúsztattam kettőnk közé, s megmarkoltam férfiasságát. – Mutasd, mit tudsz. – mosolyogtam rá kacéran, s ajkamba haraptam.
Történjen hát, aminek történnie kell. Zúzzon végre porrá, veszítsen szét, robbanjon szét bennem az érzés. Küldjön padlóra, hogy a remegéstől ne tudjak felállni. Perzselje végig bőrömet, szántson végig testemet. Borzongjak meg úgy, ahogy eddig még sosem. Vésődjön az pillanat az emlékeimbe, hogy sose felejtsem el…


♠️ EZT VISELEM ♠️ Imádtam!!!! ♠️ Rég nem játszottam már ILYET, de azért remélem tetszik Smile ♠️

__________________________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Szer. Aug. 01, 2012 12:28 am

TO ASTORIA GREENGRASS.


Én meg pasiként játszottam utoljára ilyet, szóval remélem nem lett nagyon béna 

A testünk forrón össze-össze ért, és ahol a testünk egymásnak nyomódott, ott én libabőrös lettem. Az egész testemet jóleső borzongás járta be, mire kissé megremegtem. A testi együttlét számomra valami olyan plusz, ami olyan helyekre juttat ahova semmi más. Vannak olyan dolgok, amiket az ember úgy él meg, mint egy kisebb orgazmust, bár sokkal kisebb. Például számomra a csokoládékrém – abból az igazi kakaóporból, rózsakivonattal- ami olyan édes, hogy egy kis kanál is a mennyekbe juttat, aztán az eperhab. Lágy, finoman selymes. Pontosan olyan, hogy kanalazol belőle, és már nincs számodra más, mert az ízek remekül összeillenek. Vagy vannak illatok, amik szintén magasra röpítenek, számomra ez a szantál egzotikusan érdekes illata. A kedvenc illatom. Mára már a szappanom, a tusfürdőm, a fürdőolajom, és a parfümöm is ilyen illatú. Én magamon, a ruháimon már meg sem érzem, de állítólag nagyon körülleng ez az illat, és én ezt cseppet sem bánom.
Mélyet sóhajtottam, és ránéztem Astoria vágytól izzó testére. Határozottan elmosolyodtam mikor kijelentette, hogy fogjam be. A csókba mosolyogtam, kezem pedig végigfuttattam a testén, csak úgy feltérképezés gyanánt. Annyiszor csináltam már ezt, hogy a mozdulat rutinos volt. Könnyedén húztam végig a kezem a testén, nem akadt meg egy helyen sem. Végigsimítottam a karját, aztán az oldalát, végül a combját, és ugyan ezt az utat vissza is. Gyorsan megnyaltam az ajkam. Kezdett melegem lenni a vágytól. Fűtött, én pedig éreztem, hogy túl sok a ruhám. Túl sok. Ez az a meleg ami kellemes, mégis őrjítő.
Megborzongtam amikor halkan a fülembe nyögött, és válaszként apró csókot nyomtam a nyakára. Elmosolyodtam, és hagytam hogy az inget lehúzza rólam, majd a szemkontaktust várva, hagytam, hogy az övemmel is babráljon. Nagyot nyeltem, kezdtem a végső pillanathoz érni, nem fogom már elég sokáig bírni, ha ez így megy tovább. Túl sokáig kellett elfojtanom a vágyat amit az ő teste okozott. Mindig is túl tökéletes volt, mindig vágyat ébresztett bennem, és tudom, hogy ezzel ő is tökéletesen tisztába van. Ő tipikusan az a lány, aki hogyha végighalad egy folyosón, utcán, mindenképpen az összes férfi utána fordul, és megnézi a feneke finom ívét, hosszú haját, tökéletes lábait, a csípőjét. Tudja, hogyan keltse fel a férfiak érdeklődését, tudja mit kell kiemelni, és sejtelmessé tenni. Simán felborzolja a kedélyeket, és felállítja a dolgokat, még akkor is ha senkihez hozzá sem ér, csak néz, vagy táncol. Úgy megnézném egyszer egy vad, szexi táncban őt, amikor lánya ringatózik a zene erotikus dallamára. Újra nagyot nyeltem, és elhessegettem a képzelt képet, hiszen már itt volt alattam. Engedtem, hogy újra ő legyen felül, és felnyögtem mikor meredező férfiasságomra ült. A csípőjére tettem a kezemet, mereven egyhelyben tartva őt. Megnyaltam az ajkamat, és végignéztem tökéletes alakján, mikor a hálóing véglegesen eltűnt, követve a felsőmet.
Felnyögtem ajkai puha érintésére, és lehunyva a szememet mélyet sóhajtottam. Élveztem az ajkai simítását a testem különböző részein, csodás volt.
-Ilyen kis türelmetlen vagy!- Nyögtem fel, és kezemet rögtön az ő csuklójára csúsztattam, és elhúztam a férfiasságomról.
-Ne.. mert.. elmegyek..- Nyögtem és határozottan fordítottam magunkon, hogy ismét én kerüljek fölülre. Mindjárt megadom azt amire mindketten vágyunk, csak egy kicsit még feltüzelem. Lejjebb csúsztam és a hasát kezdtem csókokkal ellepni, majd föltérdelve lerántottam magamról a nadrágom és a boxerem. Elhajítottam a többi ruha után küldve, de nem másztam vissza, hogy a fejünk egyvonalban legyen. Ajkaimmal a térdénél kezdtem a csókokat, és lassan fölfelé haladtam. A másik kezem előre csúszott, fel egészen a combjának a belső feléhez, ahol olyan puha, és érzékeny a bőr. Végigsimítottam, majd a kezem felcsúszott a csípőjéhez, és finoman megmarkoltam, míg szám is elérte a combja belső felét. Apró csókokat nyomtam az érzékeny felületre, direkt elkerülve a legérzékenyebb pontját. Vigyorogva felnéztem rá, és lassan felfelé kúsztam, a kezem pedig végighúztam a szeméremajkain, végül pedig finoman megcsókoltam.
-Hát legyen, ha nem bírod tovább..- Suttogtam ajkai közé, bár én sem bírtam volna már sokáig. Kezemmel a csípője alá nyúltam, megemelve, és beléhatoltam. Abban a pillanatban fel is nyögtem, majd pillanatokig mozdulatlanul élveztem. Nagyot sóhajtva lassan mozogni kezdtem. Minden egyes mozdulatnál halkan felnyögtem, és erősen támaszkodtam Astoria mellett. Ó Merlin, ennyire még szinte senkivel nem volt jó!

CREDIT TO JADE @ CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 202
ϟ Reagok : 64
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Jul. 25.


TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Csüt. Aug. 02, 2012 10:51 pm

Blaise & AstoriaSzavaira csak elmosolyodtam. Csodálkozok, hogy ő nem türelmetlenebb nálam, hiszen számára már régóta várt dolog következik be. Hisz nyílt titok volt a mardekárosok között, hogy jóformán az egyetlen hatodév feletti voltam, akit még nem döntött meg. Hát, íme, lekerülök a piedesztálról. Több évnyi szenvedés, hogy ne engedjem magamhoz közel Blaiset, most vége van. Gyenge vagyok, feladtam. De még az is lehet, hogy megéri…
Összevontam szemöldököm, mikor elkapta kezemet, majd mikor meghallottam válaszát csak elvigyorodtam. Másra nem is volt nagyon időm, hisz megint alulra kerültem, s mire felocsúdtam, már csókjaival beborította hasamat, majd combomat. Halk nyögés hagyta el ajkaimat, mikor elért legérzékenyebb pontomig.
Csókja édes volt, édesebb, mint eddig bármikor, s suttogó szavaira rögtön remegés járta át testemet. Egyik kezemet derekára tettem, másikkal karja alatt átnyúlva vállába markoltam. S akkor megtörtént.
Mikor megéreztem magamban duzzadó férfiasságát felnyögtem, majd finoman beleharaptam vállába. Egész testem megfeszült, csípőm pedig felugrott, hogy még mélyebben érezhessem. Majd mikor mozogni kellett, halt sóhajok, s nyögések sora hagyta el ajkamat, s erősen kapaszkodva mozgattam csípőmet alatta. Felemeltem fejem, s ránéztem. Látni akartam az arcát, emlékezetembe vésni a pillanatot.
Pont olyan volt, mint a csokoládé. Mikor elhatározod, hogy nem eszel többet, mert tönkreteszi a testedet, s hosszú, hosszú időre megválsz tőle. Aztán egyszer csak nem bírod tovább, s megeszel egy kockával. A mennyekben vagy. De hiába, egy kocka már nem csillapítja az éhségedet, még többet akarsz, s többet. Aztán csak arra eszmélsz fel, hogy az egész tábla csokoládét felfaltad.
Az egészet akartam. Az utolsó pillanatig, legszívesebben örökre így maradtam volna, itt a Mardekár klubhelyiségének padlóján, meztelenül, összefonódva Blaise Zambinivel. Tudtam, hogy ez nem lehetséges. Ezért próbáltam minden mozdulatát kiélvezni, minden porcikáját olyannyira érezni, mint még soha, senkiét. Tudtam, hogy ez nem történhet meg újra, hiszen nem leszek Zambini állandó játékszere, bármennyire is szeretné ezt. Egy alkalom. Egy tábla csokoládé. És ha vége van, akkor vége van, nincs tovább. Ennyi bűnt engedtem magamnak meg, semmi többet. Főleg akkor, ha róla volt szó.
- Gyorsabban. – sóhajtottam bele fülébe.
Lábaimat átkulcsoltam derekán, még közelebb húzva őt magamhoz. Akartam, még többet. Nem akartam finomkodni, nem akartam, hogy gyengéd és romantikus legyen. A legkevésbé sem hiányzott, hogy beleszeressek a Roxfort nőcsábászába, még csak véletlenül sem akartam, hogy olyat tegyen, amivel akár csak egy apró érzelmet is felébreszt bennem.
Mikor gyorsabbra vettük a tempót, nyögéseim egyre erősebbekké, s hangosabbakká váltak, kezdtem tartani attól, hogy valaki felébred majd a hálókörletbe, s esetleg lejön megnézni, honnan is jön a hang. Az bizony kellemetlen lenne.
Mindkét kezem vállaira tettem, s elkezdtem őt tolni, hogy aztán újra én kerülhessen felülre. Nem engedve magamból ki ráültem csípőjére, majd kezemmel megtámaszkodtam mellkasán. Nyirkos hajam hátradobtam, majd hátravetett fejjel kezdtem el mozogni rajta.
Tudtam, hogy hamarosan vége lesz, hogy nem fogom már tovább bírni. Pedig akartam, még, és még többet belőle, de a testem már nem bírta tovább. Olyan régóta vágyakozott rá, hogy épp, hogy nem szakadt el az a bizonyos cérna.
♠️ EZT VISELEM ♠️ Imádtam!!!! ♠️ Rég nem játszottam már ILYET, de azért remélem tetszik Smile ♠️

__________________________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Hétf. Aug. 06, 2012 8:27 am

TO ASTORIA GREENGRASS.


Khmm.. szóval még egy kis plusz izgalom legyen Very Happy Bocsi a késésért, remélem megfelel ^^

Elmosolyodtam. Nem is tudom, hogy mi késztetett erre, de egy hatalmas mosoly terült szét az arcomon, mikor megéreztem, hogy a foga kissé a vállamba vág. Nem hiszem, hogy nyomot fog hagyni, vagy ha igen akkor is csak halvány lila foltocska fogja jelezni a helyét, és az is hamar el fog tűnni, evvel homályba merítve az éjszaka történéseit. De nem hiszem, hogy el fogom felejteni! Én? Aki minden éjszakára úgy emlékszem, mintha most lett volna? Mái napig fel tudom idézni az első együttlétemet a vörös démonnal, de ennek nem most van itt az ideje.
Lenéztem Astoria gyönyörűen csillogó szemeibe, és csak néztem, és néztem. Egészen biztos vagyok benne, hogy minden nehézség nélkül tudnék olvasni a gondolataiban, egy ilyen pillanatban. Tudom egyáltalán nem szép dolog ezt tenni, de információra mindenképpen szükségem van! Na persze nem pont arra az infóra van szükségem ami Astoria szőke buksiját nyomja, de volt olyan, hogy kihasználtam a lányokat, kisebb-nagyobb titkokra. Annyira el voltak foglalva azzal, hogy a csúcsra jutnak, hogy eszükbe sem jutott az, hogy én éppen a fejükben turkálok. Persze most nem tettem semmi hasonlót, hiszen mit tudhat Ő amit én nem? Mondjuk egészen biztosan sok ilyen dolog van, de semmi nekem fontos dolog. Valószínűleg nem akar hatalomra törni, nem tagja semmilyen aranyvér ellenes szektának, és azt sem gondolom, hogy elrabolna azért, hogy feláldozzon a szex magas oltárán.
Felnyögtem, ahogy bele löktem magamat Astoriába. Mélyeket lélegeztem, mert az érzés felemelő. Nem is tudom mióta várok arra, hogy benne lehessek..
Éreztem, hogy a lába a derekam köré fonódik, én pedig az egyik lábáért nyúltam, és le emelve a nyakamhoz tettem, hogy még mélyebbre tudjak hatolni benne. Minden egyes lökéshez nyögtem, vagy sóhajtottam egyet, de ügyelve arra, hogy ne legyek túl hangos. Közben pedig gyorsítottam a tempón, egyre gyorsabbra, és gyorsabbra vettem a mozgást, egyik kezemmel támaszkodtam, a másikkal pedig a lábát cirógattam.
-Halkabban kedves!- Suttogtam elfullt hangon, és lehajolva hozzá csókot nyomtam a szájára, hogy elfojtsam az egyre hangosabbá növő nyögéseit, de nekem is nehéz volt, hogy ne nyögjek egyre-egyre hangosabbakat.
Mire feleszméltem volna, megint ő került felülre. Nem menne ez nekünk, még ha akarnánk se, vagy ha lehetséges lenne, hogy járjunk nem menne. Mindketten irányítani akarunk, ez abból is látszik, hogy hol ő vagy hol én kerekedek fölébe.
Felsóhajtottam kezemet pedig a csípőjére raktam, és úgy mozgattam. Már közel volt a csúcs, tudtam, hogy csak pár lökés választ el az ember feletti gyönyörtől, és ezt én fölül szerettem volna átélni. Határozott mozdulattal magam alá toltam, és a földhöz szegezve még gyorsabbra vettem a tempót. Belemélyesztettem a szememet az ő gyönyörű színű szemeibe, és engedtem, hogy felszínre kerüljenek az érzéseim. Szinte éreztem, hogy a szemem megtelik érzelemmel. Felszínre tört az élvezet, a kéj a szemembe, az hogy mennyire örülök ennek a dolognak, és hogy csodálom. A többit nem tudom. Nem tudom azt, hogy mik látszottak, de én ezeket éreztem a legjobban.
Egy utolsó lökéssel csúcsra jutattam magamat. Gyorsan megcsókoltam, hogy ne kiáltsak föl élvezetemben. A testem megremegett, és egy pillanatig nem is mozdultam tovább, de aztán az eszembe jutott, és még pár lökéssel őt is a csúcsra jutattam. Lihegve dőltem puha bőrére, még párszor belélegeztem az illatát, és utoljára forró csókot nyomtam az ajkára. Határozottan kihúztam belőle férfiasságom, és lihegve mellé dőltem. A szememmel a klubhelység sötétzöld mennyezetét néztem, még éppen látszott az ezüstös mint a tűz halványan pislákoló fényénél. Érdekes, eddig sosem figyeltem meg még a mennyezetet, de most láttam, hogy gyönyörű kígyó minta van kézzel festve. Illik a mardekához, de nem hiszem, hogy sokan észrevették volna.
-Kell egy cigi!- Térdeltem fel még mindig rohamosan süllyedő, és emelkedő mellkassal. Lassan odakúsztam, magamra rángattam az alsógatyám, és egy mentolos cigit meggyújtva visszadőltem a lány mellé. Igyekeztem nem letüdőzni a mentolos cigarettát, csak beszívtam, benttartottam és kifújtam a füstöt. Mindig mentolos cigit szívok hogyha szexeltem vagy ideges vagyok.
-Torie.. te szedsz bájitalt ugye?- Köhintettem egyet, de még mindig rekedt volt a hangom.
-Mert én elfelejtettem az óvszert!- Jelentettem ki még egy slukkot szívva, már csak reménykedni tudtam, hogy ő nem azokhoz a csajokhoz tartozik akik utálják a bájital keserű ízét.
CREDIT TO JADE @ CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 202
ϟ Reagok : 64
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Jul. 25.


TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Pént. Aug. 10, 2012 8:11 pm

Blaise & AstoriaMámor. Csak a mámor a végtelen, amikor a kéj feloldja a lélekben az egyéniség, a személyiség rögeszméjét. Minden más véges. Testem lángolt, megszűntem létezni. Nem éreztem a lelkemben minden percben dúló fájdalmat, félelmet, bánatot. Semmit. Az agyam megszűnt gondolkodni, s megszűnt irányítani a testem. Önmagát vezette, minden mozdulat, halk sóhaj, s nyögés, csók és érintés ösztönös, s tudattalan volt. Csak Ő és én léteztünk, a teremben pislákoló fény, a puha szőnyeg. Úgy éreztem örökké fog tartani, akartam, hogy bár örökké tartana. Egyáltalán nem éreztem a megbánásnak csak egy cseppjét sem, bár tudtam, hogy pár perc múlva, mikor mindennek vége szakad, újra érezni fogom. Újra hatalmába kerít majd, hogy végül mégis csak egy lettem a sok közül, akiket megkapott, hogy nem volt még bennem sem annyira erő, hogy ellenálljak neki. De momentán nem foglalkoztam ezzel.
Utolsó érintések, csókok, lökések. Tisztán halottam minden szavát, minden nyögését, s sóhajaitól újra és újra mámorban úsztam. Nem tudtam betelni, ahogy végigsimítja bőrömet, belemarkol a combomba, vagy csókol a nyakamba. Még többet akartam, ha ez még lehetséges, pedig már megkaptam mindent. Legalábbis ezekben a percekben azt éreztem, minden az enyém. S mikor a kék, vágytól fátyolos szemekbe néztem, elvesztem a pillanat hevében.
Testem fokozatos remegésbe kezdett, éreztem, hogy itt a vég. Éreztem, ahogy bennem valami szétrobbanni készül, izzó lávafolyamot hordva végig a testemen. S megtörtént. Gerincem megfeszült, körmeimet élesen hátába mélyesztettem, s ajkamba haraptam, hogy hangos nyögésemmel ne keltsem fel a háztársaimat, bár azt hiszem, sok nehéz dolog közül, ez majdnem a legnehezebb volt. Hosszú másodpercekig feküdtem megfeszült háttal, s csak akkor engedtem el magam, mikor megéreztem Blaise rám nehezedő, nyirkos testét. Mindkettőnk mellkasa olyan gyorsasággal emelkedett föl, le, hogy tán még szívinfarktust is kaphattunk volna, ha nem vagyunk 18 évesek.
Csókját fáradtan viszonoztam, majd pillanatokkal később megfosztott közelségétől, s mellém heveredett. Meztelenül hevertünk egymás mellett, én még mindig zihálva, lehunyt pillákkal. Nem akartam kinyitni a szemem. Nem akartam újra visszazökkeni a valóságba, mert tudtam, amint megpillantom Blaise önelégült képét, az emlék, az élmény bemocskolódik. Hogy én magamat is mocskosnak érzem majd.
Csak akkor nyitottam ki szemem, mikor meghallottam, hogy mozog mellőlem. Figyeltem, ahogy meggyújtja a cigarettát, s finoman eleganciával fújja ki a füstöt. S már jött is az érzés. Fájdalma képpel szorítottam össze a szemem, majd ültem föl, miközben automatikusan nyúltam hálóingemért, s kaptam magam elé. Jó nagy barom vagyok.
Kérdésére megmerevedett a hátam, de sajnos nem olyan jó értelemben, ahogy percekkel ezelőtt. Kinyitottam szememet, s a szemközti falra bámultam mereven. Igen, én is iszom azt a förtelmes, sár ízű bájitalt, mint a legtöbb lány, aki nem akar tizennyolc évesen nem akar teherbe esni. Ám, az utóbbi időben kicsit kevesebbet kacérkodtam, s mióta a Roxfortban vagyok egyáltalán nem is feküdtem le senkivel, a ma esti baklövés leszámítva. Ám egyáltalán készültem fel arra, hogy én ma este szexelni fogok, ami annyit jelent, hogy…. Banyek.
Újra összeszorítottam szememet, majd mély levegőt véve rendeztem vonásaimat.
- Persze, hogy szedek. – válaszoltam sértetten a feltételezéstől, hogy én ennyire felelőtlen, idióta, hülye picsa lennék. Pedig az voltam. – Kímélj meg az ostoba kérdésektől, Zambini. – böktem oda morcosan, majd felálltam, s próbálván figyelmen kívül hagyni Blaise árgus szemeit, felvettem a hálóingem, majd újra nyers tekintettel néztem rá.
- Ez sosem fog megtörténni többet, remélem ezzel tisztában vagy. – jelentettem ki szinte ellentmondást nem tűrő hangon, bár nem voltam benne biztos, hogy valóban így fog történni. Ám el akartam ijeszteni Zambinit annyira, hogy ne is akarjon többet próbálkozni.
- Jó volt, szép volt, de egyszeri alkalom. – azt persze nem mondtam el neki, hogy az imént életem legjobb szexében volt részem, féltem, az amúgy is kiemelkedően magas egója miatt még a végén szívszélütést kap. – Tegyünk úgy, mintha mi sem történt volna, rendben? – néztem rá felvont szemöldökkel, majd a kanapéhoz léptem, s kezembe vettem a könyvemet.
Persze tudtam, hogy folyton fel fogja emlegetni az éjszakát, s hogy holnapra már a fél mardekár tudni fog a mi kis esti légyottunkról. Hiú remény azt képzelni, hogy Zambini nem vág fel a hódításaival.
Csak remélni tudtam, hogy nem ez lesz az utolsó hódítása sem neki, sem neki, s nem leszünk fiatal szülők a hülye felelőtlenségem miatt…


EZT VISELEM ♠ Imádtam!!!! ♠

__________________________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Kedd Aug. 14, 2012 8:31 am

TO ASTORIA GREENGRASS.


Itt az én záróm, de ez ultra béna lett, sajnálom… Viszont várom a következő játékot veled husi <3

A történteket magamban újra végig játszottam. Minden pikáns pillanatot újra felidéztem, a ruhák halk puffanását a földön, a csók forróságát, az érintéseket, az édes kiteljesülést. Mélyet sóhajtottam, a cigarettámat pedig újra a számhoz emeltem, hogy mélyet szívhassak belőle. A mentolos íz ilyenkor megnyugtat, és tudom, hogy nem egészséges ez, de kell. A szex után levezető, vagy nyugtató dolog, nem is tudom, de ilyenkor mindig jól esik. Aztán szokás szerint bekapok egy mentolos cukorkát, és szétrágom. Nem igazán szeretem az erős mentolos cukorkákat, és magam sem tudom, hogy miért is eszem akkor pontosan, de valamiért mindig kicsomagolom, és gyorsan összerágom.
Megráztam a fejemet, és mielőtt felültem volna még egyszer szemügyre vettem a mennyezetet, majd egy határozott mozdulattal a kezeimet előre nyújtva felültem. A kezemet- amelyikben nem a cigi volt- a hajamba nyomtam, és elégedetten megvakartam a fejemet. Tuti, hogy a hajam most elég ramatyul néz ki, de szerencsére már elmúlt éjfél is, szóval majd egy gyors zuhanyozás- fogmosással egybekötve – elvégzése után valószínűleg, hogy bedőlök az ágyba, és rögtön el is fogok aludni. Szerencse, hogy holnap szombat, és aludhatok akár délig is, bár szerintem estig fogok aludni. Minden második szombaton ezt teszem. Pénteken ha lehet mindent megtanulok, és szombaton egész nap alszom, és ha emlékezetem nem csal akkor pont erre a hétvégére esik a nagy alvás.
Újat szívtam a cigarettából, majd gyorsan kifújtam a füstöt, és a számba helyeztem újra a cigit, most viszont az ajkammal erősen szorítottam, hogy ne essen ki a számból. Teljesen előrenyújtózkodtam, sikeresen megkaparintottam a nadrágom, majd közelebb húzva beledugtam a jobb és a bal lábam is. Mindkét lábam felhúztam a kezemmel pedig fellökve magamat rángattam fel a nadrágom is. Egy határozott mozdulattal szorosra vettem az övet, a helyére igazgattam, és kivettem a számból a cigit, hogy a földre hamuzhassak. Egy pillanatig elégedetten néztem ahogy a szőnyegre hullik, majd a pólóm felé nyúltam, és úgy ügyeskedtem fel magamra, hogy nem lyukasztottam ki a cigivel.
-Csak nem akarok idő előtt apa lenni! Ez van Greengrass, ha zavar az érdeklődésem használj füldugót!- Vetettem oda gorombán, és a cigimet a földre ejtettem. Amikor már a cipőmet is felhúztam, eltapostam és az ajtó felé indultam.
-Majd meglátjuk, hogy egyszeri-e, de nem fogom senkinek elhencegni… Hencegnem kéne veled?- Vetettem oda gonoszul, és rá se nézve egy cukorkát elővéve kiléptem a portrén. Kicsomagoltam a kék mentolos cukorkát, bedobtam a számba és szétrágtam, gyorsan, hogy annyira ne érezzem az ízét. A papírt eldobtam, és határozott léptekkel, vissza sem nézve indultam a folyosón. Ne, már csak azért sem fogok hencegni vele! Senkinek nem mondom majd el, ez talán gonoszabb mintha mindenki tudná, mert így olyan mintha nem számítana ez nekem..

CREDIT TO JADE @ CAUTION 2.0


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Vas. Aug. 19, 2012 9:55 pm

Játék vége!


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség   Vissza az elejére Go down
 

Astoria&Blaise - mardekár klubhelyiség

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-