HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Rio & Den - Hisztis Myrtle mosdója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Hugrabug
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 16
ϟ Reagok : 10
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 21.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Rio & Den - Hisztis Myrtle mosdója   Szer. Aug. 28, 2013 10:07 am


I feed you my love
A Nagyteremben ülve viccelődök a többi hetedéves Hugrás sráccal, akik legalább annyira bírják a humorom, mint én az övéket. A nap fényes sugarai bevilágítanak az óriási ablakokon, de ahogy telik az idő egyre halványodik a sárgás szín, és lassan a késő délutáni homály veszi át a helyét. Megkérdezem a balomon ülő lányt, hogy mennyi az idő, és mikor megmondja majdnem hanyatt esek a padon, olyan késésben vagyok. Rio megkért, hogy vigyek neki egy kis kaját a Könyvtárba, mert sokáig lesz bent, és még véletlenül sem szeretne kimaradni a délutáni lakomázásból.
Felkapok egy tányért, rádobálok minden olyat amit imád. Egy kis bacon, egy-két szelet pirítós, csoki ( mert annak nem tud ellen állni ) és még néhány különlegesség amit a manók szorgosan elkészítettek korábban. Reggeli uzsonnára. Ha ettől nem ugrik a nyakamba örömében, akkor
semmitől. Most érthető, hogy nem fogok neki egy fél disznót felszolgálni. Nem lennék elégedett magammal ha felhizlalnám, és miattam nem férne be a Klubhelyisége ajtaján.
A telepakolt tányérral a kezemben rohanok ki az óriási ajtón, félre tolva egy Mardekáros lányt, aki utánam ordít valamit, de én már nem hallom, mert a hang szétfoszlik a térben, amit magam mögött hagyok.
A lépcsőkhöz érve végre kifújhatom magam, de én buta megint nem figyeltem hova lépek. A prefektusok elmondták elsős korunkban tisztán, és érthetően, hogy vigyázzunk a lépcsőkkel, mert szeszélyesek. Erre tessék. Az első emeleti feljáró helyet teljesen másfelé fordult, én pedig mérgemben toporzékolni kezdtem, és lefelé nézve kiabáltam. - Gyerünk már te ócskavas. Ne most szédelegjél nekem. - álltam, és magam elé meredve vártam amíg végre kitehettem a lábam az első emelet kövére. Szólnom kell a gondnoknak, hogy nevelje meg ezeket a makacs, kis aranyos lépcsőket.
A másodikra jutás már könnyebben ment. Kár, hogy a Könyvtár egészen a negyediken van. Most mászhatok fel odáig és....
Ez a hang... olyan ismerős. Visszalépkedek pár métert, és az ajtóhoz tapasztom a fülem. Csend. Síri csend. Aztán bumm, dörömbölés. A
rettentő jó reflexeimnek köszönhetően nem ejtettem el a tányért, de egy Bacon kárba ment. Körül néztem, aztán odébb söpörtem a lábammal, mintha nem is én ejtettem volna le. ( Bár nem tudom ki más szaladgál még a másodikon kezében tányérral )
- Ugye nem mondod, hogy beszorultál Hisztis Myrtle mosdójába? Ez olyan tipikus... Rio. - felnevetek hangosan, a számon a vigyor a fülemig ér. Nem tudom hogy lehet egy mosdóba beszorulni. Az pedig már csak ráadás a viccre, hogy késtem legalább fél órát, ha nem többet, ő pedig azóta van ott bent. - Szerencse, hogy hoztam kaját. Szeretnéd, ha becsúsztatnám az ajtó alatt egyesével? - megint felnevetek. Nem tehetek róla, annyira szerencsétlen a drágám. - Na jó, állj hátrébb. Jövök. - hátra mentem pár métert, hogy legyen egy kis lendületi előnyöm, és a vállammal betörtem az ajtót legelsőre. Őt bent találtam, és ahogy kinézett... Felé nyújtottam a kezem, hogy magam felé húzzam. - Minden oké? Vagy menjek ki, és hagyjalak még magadra egy kicsit?

◯ Music: Lucky 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rio & Den - Hisztis Myrtle mosdója   Szer. Aug. 28, 2013 11:15 am

Éjdi&Reboni
I stuck in the toilet.. Can someone please help me?

Az üvegházban vagyok éppen, és igyekszem minél csendesebben mozogni. Persze amilyen béna vagyok (mint az esetek 99%-ában) leverek egy cserepes virágot ami meg akarta enni a citrom és narancs színben pompázó ruhaujjamat, minek hatására hangos csörömpölés hatol a helyiség csendjébe. Meg is hallom Bimba professzor magas hangját amint azt kérdezi hogy 'Ki van ott?', persze nem válaszolok semmit. Lefagyva állok és igyekszem visszatartani a levegőt. Így álldogálok pár percig a szivárványszínű kedvenc egybe ruhámban, amit még a nagyi varrt nekem régen, aztán felnyúlok hogy a régi jóféle retro szemüvegemet feljebb toljam az orromon. Miután végzem a művelettel tovább surranok, és igyekszem minél hangtalanabbul osonni a különböző növények között. megpillantom a célt, az egyszerű kis virágoskertet ahol rózsák és nárciszok nyílnak. kezemben a metszőollóval settenkedek a kert közepébe, és neki állok nyiszatolni a virágokat. Miután összeszedek egy csokorra valót, elégedetten hajítom el az ollót, és kezemben a tarka csokorral kifelé indulok az üvegházból. Magamban dúdolgatva lépdelek az üvegházban, s a dúdolásból egyhamar egyenletes kántálás kerekedik.
Banana fanna fo!!Banana fanna fo!!Banana fanna fo!! Ismételgetem egyfolytában ezzel felkeltve Bimba professzor figyelmét. Futásnak eredek, és igyekszem nem elejteni egyet sem a virágcsokromból. Ekkor megtorpantok mert Cole Flamers lép elém tiarával a fején, és utasít hogy álljak el az útból.

Felriadok, szinte sikítozva s a könyvtárban találom magamat. Lenézek a füzetemre amin nagy tócsában áll a nyálam, sőt az államon is van egy adag. Igyekszem észrevétlenül eltüntetni, bár miután sikítozva ébredtem fel nem tudok nagyon elbújni a kutató pillantások elől.

Úgy érzem hogy ez egy tökéletes alkalom arra hogy szünetet tartsak így felpattanok, és néhány vihogó másodikos mardis mellett elhaladva elhagyom a könyvtárat, s megjelölöm mint életem megszégyenülésének helyét. Hajam kibomlott a hajgumiból, arcomon a füzetem nyomai fedezhetőek fel, ráadásul a blúzom is összegyűrődött attól hogy az asztalra borulva húztam a lóbőrt. Lemegyek egy emeletet és elhatározom hogy meglátogatom a mosdót. A legközelebbi mosdó a legendás Hisztis Myrtle fenségterülete, s bár soha nem mertem oda bemenni most mégis megteszem. Csak nem lehet túl nagy bajom abból, ha pár percre igénybe veszem a mosdó adottságait. Ezekkel a gondolatokkal a fejemben lépek be a riasztóan csendes helyiségbe, s összerezzenek amint az ajtó hangos csapódással adja tudtomra hogy bezárult. A mosdókhoz sietek és elborzadva figyelem a tükörképemet. Jól gondoltam hogy úgy nézek ki mint akin áthajtott egy úthenger. A hajam gubancos mintha évek óta nem fésültem volna meg, a szemem bedagadt ott ahol nyomta az asztal, és a blúzom gallérja tiszta tinta paca lett. Nyilván kiborult a tinta amíg aludtam. Pompás! Neki állok rendbe szedni magam miközben a hideg futkos a hátamon, mert meghallom Myrtle siránkozását az egyik fülkéből. Elzárom a csapot és közelebb megyek, oda ahonnan a hangot hallottam. Erőt veszek magamon, és benyitok a fülkébe, de üresen találom. Ekkor valaki nagyot taszít rajtam hátulról, így beesem az apró helyiségbe és mire megfordulok az ajtó már csukva van mögöttem. Hiába próbálom nem tudom kinyitni. Dörömbölni kezdek és segítségért kiáltozom. Nagyon remélem hogy valaki meghallja. Eltelhet pár perc mire hangokat hallok -emberi hangokat- míg végül felismerem a hang tulajdonosát Aident.
- Ugye nem most akarsz viccet csinálni belőlem? - válaszolok vissza az ajtó túloldaláról, és igyekszem megőrizni hidegvéremet.
- Megtennéd hogy kiszabadítasz, és nem gúnyolódsz rajtam? Mellesleg most komolyan sült bacon orrfacsaró szagát érzem? - teszem fel a kérdéseimet egymás után, s karba fonom mellem előtt a kezemet.
Kérésére hátrébb lépek és várom hogy eljátssza az év megmentőjét. Aztán az ajtó egy reccsenéssel kinyílik, és megpillantom Aiden cuki kis szőke haját, meg a hozzá tartozó pofiját. Esküszöm még soha nem örültem ennyire neki.
Még azt is elnézem hogy elfelejtette a vegaságomat, és bacont hozott nekem. Imádom a drágát! Egyenesen a nyakába vetem magam és össze vissza puszilgatom az arcát. Aztán megragadom a kezét, és kirángatom a wc fülkéből. Még azt kéne hogy mind a ketten beragadjunk.
- Te mindig tudod mikor hol kell lenni Skyler. Ezért vagy te az egyik legjobb barátom. - vigyorgok rá, s meg is feledkezem arról hogy úgy nézek ki mint akit kétszer kimostak, leöntöttek festékkel, és megtéptek.  Vissza az elejére Go down
avatar Hugrabug
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 16
ϟ Reagok : 10
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 21.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Re: Rio & Den - Hisztis Myrtle mosdója   Csüt. Aug. 29, 2013 7:58 am


This is me
Rio úgy puszilgat körbe, mintha egy vadi új kiskutyát kapott volna ajándékba. Ja igen, egyszer kapott is, de ha jól emlékszem nálam kötött ki. Annyira megszerettem azt a kis hamist, hogy nagy nehezen de belement abba, hogy én viseljem ezentúl gondját. Mikor Winston eltűnt, (igen, tudom, hogy ez nagyon Brit név egy kutyának, de annyira elegánsan lépkedett, hogy más nevet nem is tudtam volna elképzelni) nem mertem Rio szemébe nézni napokig, és inkább kerültem, mert féltem, hogy megharagszik. Gyermeki bolondság, milyen szép is az.
- Telepátia drágám, telepátia. Tudod, hogy mindig veled vagyok, jóban  
rosszban, beszorult wc-ben, vagy itt a lány mosdóban. Úgyhogy ha valaki bejön, te magyarázkodsz. - vigyorgok rá megint fülig érő szájjal. Ha a közelében vagyok, akkor mindig olyan felhőtlen jókedvem van, mosolygok, és jól érzem magam. Biztonságérzetet ad a tudat, hogy ő teljesen megért, ismeri az érzéseimet, a családomat, és engem. Ő az az egyetlen ember, aki úgy tud megnevettetni, hogy alig beszél, de ha megszólal akkor olyat mond, ami biztos mosolyra fakasztja a szőke herceget. Csak Tori és Des ér a nyomába, de mindkettőjükkel más-más a viszonyom, és nem lehet a hármat egymáshoz hasonlítani.
Épp ezért a felsorolt okokért hiszem azt, hogy elmondhatok neki egy olyan dolgot, ami már régóta nyomja a lelkem. Nem tudom, hogy kezdjek bele, mert eléggé kényes témáról van szó. Csak úgy érzem meg kell osszam valakivel, mert ha nem teszem, meg fogok bolondulni.
Kihátráltam az öleléséből, és az egyik üresen álló mosdókagyló felé fordultam. Megköszörültem a torkom, és beletelt jó pár percbe, mire ki tudtam bökni amit szerettem volna. - Nézd Rio. Megértem ha ezek után elítélsz és nem akarsz többet hozzám szólni, de nem tehetek róla. -
felhúztam a lábamon a nadrágszárát, és megmutattam a csupasz lábam. Olyan szőrtelen volt, mint a baba popsija. Nem rég gyantáztam le, ezért ilyen szép. - Férfiasnak találom, ha valaki borotválja a lábát, vagy gyantázza. Szerinted is férfias vagyok? - teljesen elvörösödött arccal söpörtem ki a hajam a szememből, hogy jobban lássam Rio arcát, ami hamarosan már máshogy fog kinézni. Vagy megfullad a nevetéstől, vagy rá csodálkozik, vagy pedig kimegy és soha többet nem szól majd hozzám.
- De csak a lábamat, a kezeimet nem. Nézd csak. - felhúzom a talárom ujjait és előretolom a karomat. Ennyire megalázó helyzetbe még sosem hoztam magam. Inkább fogtam volna be a szám, de most hogy megindult a hegyomlás, nem lehet megakadályozni a teljes levonulását. - Igen, Bacon-t hoztam neked, mert teljesen kiment a fejemből, hogy vega vagy. De a zöldségeknek is vannak érzéseik. Legyen szíved, egyél követ. - szégyenlősen hajtottam le a fejem, mint aki a halálos ítéletére vár, aztán kölyökkutya szemekkel néztem újra fel rá, és csak vártam, és vártam a reakciójára.

◯ Music: Lucky 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Rio & Den - Hisztis Myrtle mosdója   Vissza az elejére Go down
 

Rio & Den - Hisztis Myrtle mosdója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hisztis Myrtle mosdója (II. emelet)
» Kiképzőterepek
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-