HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Del & Cole & Luna ~ szárnyas vadkan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Hollóhát
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 12
ϟ Reagok : 8
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 25.


TémanyitásTárgy: Del & Cole & Luna ~ szárnyas vadkan   Csüt. Aug. 29, 2013 10:05 am

Del+Cole+Luna


El sem hinné az ember... vagy ez esetben boszorkány, illetve varázsló, hogy ebben az iskolában lehet unatkozni is. Pedig igenis lehet! Bár az tény és való, hogy vannak elég izgalmas napjaink az iskola falai között, de ez a nap most semmiképp sem tartozik azok közé. Nincs se mumus, se Tudjuk Ki, se egy dementor, se troll... semmi. És ez nagyon, de nagyon unalmas. Na nem mintha én valami beteg elme lennék aki megbolondul izgalmak nélkül, de valóban szeretem azokat a harcokat. Szörnyen jó érzés tudni, hogy valami jót is teszek, és hiába hívnak "Lüke Lovegood"-nak, mert én és a barátaim tudjuk, hogy valójában elég sok haszon származik belőlem. Na de mindegy, a lényeg, hogy most muszáj kezdenem valamit magammal. Viszont minden normális diák el van foglalva. Vagy tanul, vagy órán van, vagy csak nincs kedve velem tartani Roxmortsba. Hát akkor bizonyára kénytelen leszek egyedül elmenni. Majdcsak feltalálom magam. Valószínűleg érdekesebb, mint itt sétálgatni az iskolában és a csodát várni. Arra aztán várhatok még évekig. Az igazat megvallva, nem is igazán hiszek a csodákban. A szerencsében már annál inkább, meg a varázslatban.
Magamra kapom a kék, saját kézzel kötött pulcsimat, mivel az időjárás nem tűnik túl fényesnek, majd kivágtatok az iskola területéről olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudok, aztán lelassítom lépteimet és a szinte minden kőbe belerúgva haladok előre. Valószínűleg a legtöbben utálják legyalogolni ezt az utat, de mivel én nem a normális emberek közé sorolom magam, én igenis szeretem ezt a kis sétát. Hiszen senkinek nem árt a mozgás, és ez igazán semmiség. Manapság már mindenki lusta mindenre. Pedig ez nem jó... Még szerencse, hogy engem nem így neveltek, és nem is érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. Na meg az sem érdekel, hogy kinek tetszik a pulcsim... Hiába bámulja meg minden második ember. Nekem tetszik, és büszke vagyok magamra amiért meg tudtam csinálni. Nagyon nehéz dolog ám!
Besietek a Szárnyas vadkan ajtaján és meglepődve nézek végig a rengeteg diákon és felnőttön. Mit keresnek itt ennyien ilyenkor? Szemem felcsillan, mikor meglátom az egyetlen szabad asztalt, és nem is tétovázom sokáig, egyből ledobom magam az egyik székre, majd leadom a rendelésem ami egy vajsörből áll. Mikor kihozzák az italomat, megakad a tekintetem egy fickón. Nem ismerem, de nagyon furcsa. Pedig csak néz. Jobban mondva... bámul. Épphogy ki nem esnek a szemei. Úgy néz rám mintha akarna tőlem valamit. De vajon mit?

|| Words: számoljátok... || Music: wake me up || Note:  lesz jobb is ||
©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 3
ϟ Reagok : 2
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 15.


TémanyitásTárgy: Re: Del & Cole & Luna ~ szárnyas vadkan   Hétf. Szept. 02, 2013 7:26 amLuna & Cole & Del

Hőstett


Csend, hullaszag és unalom a köbön… Sehol egy rossz diák, sehol egy megoldásra váró rejtély, dehol egy elkövetni való csíny. Egyszerűen: sehol senki. Az egész iskolában a lepusztultság érzése keringett. Nem tudom, ez inkább az időjárás miatt, vagy a tanulás terén történő nehéz időszak miatt van, de minden diák a klubbhelységben kuksol és körülbelül úgy érzi magát mint én, azaz semmihez sincs kedve. De hát nagynehez csak megembereltem magam valahogy, felvettem valami nem túl meleghez illő, de tetszetős ruhát, és nekiindultam, hogy elmegyek Roxmorts-ba. Ott általában van élet, csak a dementorok képesek visszatuszkolni az embereket a házukba, de ha legalább dementor van, az is több mint a semmi. Ezekkel a gondolatokkal baktattam a hűvösben, lefele a birtokról. Mikor a két szárnyas vadkan szobrához értem, már bőven látni lehetett a kis várost, nem mondhatni, hogy kihalt volt, de nem lézengett annyi ember az utcán, mint normál esetben. Úgy tűnik, ez a furcsa „fertőzés” ide is betuszkolta a képét. Miközben nézegettem jobbra-balra, lépteimet a Szárnyas Vadkan-nak elnevezett helyi… kocsma (!) felé irányítottam. Beléptem az ajtón, körbe hordoztam a tekintetemet a népen. Megakadt a szemem egy ismerősön. Luna volt az, Luna Lovegood, a Hollóhátas csaj, akit a legtöbben csak Lüke-Lovegood-nak hívtak. Én bírtam, legalább annyira lökött volt (persze jó értelemben) mint én, ha nem még jobban. Le is huppantam mellé. –Lunaaaa! Szia! –köszöntem neki barátságosan, és egy kedves mosollyal ajándékoztam meg. –Mizujs? –miután letettem a kabátomat felálltam megölelni. Kedves volt, mint mindig, de mintha a velünk sréhen szmben lévő asztal felé pillantgatott volna folyton.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Hollóhát
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 12
ϟ Reagok : 8
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 25.


TémanyitásTárgy: Re: Del & Cole & Luna ~ szárnyas vadkan   Szer. Szept. 18, 2013 6:48 am

Del+Luna


Furcsa. Annyi boszorkány van itt, hogy tele van a helység, de mégsem ismerek senkit. Persze leszámítva pár mardekáros idiótát. Hozzájuk nem fogok odamenni, főleg mert valószínűleg most is rajtam röhögnek. De mégis mi vicces van rajtam? Remélem nem maradt semmiféle firkálmány az arcomon. Mivel az éjszaka a hollóhátas "barátaim"-nak rajzolhatnékuk volt és szó szerint egy macskát csináltak belőlem. Még jó, hogy tükörbe néztem mielőtt órára mentem. Bár mivel korán volt és álmos voltam, nem tartom kizártnak, hogy nem vettem észre mindent. De azért remélem, hogy nem ilyesmiről van szó. Én tényleg próbálom figyelmen kívűl hagyni azt a sok szemétkedést amit a diákok itt véghez visznek velem, viszont néha messzire mennek. Mint ezzel a maival is. És hiába mondják, hogy ne figyeljek rájuk. Már évek óta nem szólok semmit mikor szórakoznak velem, de mégsem unnak rá. Ma is mikor megláttam a rajzot az arcomon, csak nevettem. Nevettem, pedig igazából nagyon rosszul esett. Vagyis minden ilyen akciójuk rosszul érint, de próbálom nem kimutatni. Na meg sokat segítenek a barátaim is. Ha nem lennének Harryék én már megszöktem volna erről a helyről. Vagy legalábbis könyörögtem volna apának, hogy vigyen innen el.
Miközben a vajsörömet kortyolgatom és közben a sarokban ülő fickót méregetem, valaki szó szerint a frászt hozza rám. Ijedtemben ugrok egyet, majd a hang forrása felé fordítom a fejem, ezzel megbizonyosodva a lány kilétéről. Delancey Shelley, az egyik mardekáros lány. Furcsa mi? Jobban megvagyok némelyik mardekáros diákkal, mint a hollóhátasokkal. Na jó... Persze ezzel egy kicsit eltúloztam a dolgot. Mert van egy pár jó fej emberke a saját házamon belül is. Mint például az ikrek. Őket szeretem, és jól tudom, hogy sokszor megvédtek már a többiekkel szemben. A múltkor véletlen meghallottam egy beszélgetést, mikor azt hitték már rég alszom. Viszont, visszatérve Del-hez, ő egy nagyon aranyos lány. Soha, semmi rosszat nem mondott még rólam, ami lássuk be, furcsa. Mert hát... Hahóó, Mardekár! Ki gondolná, hogy abban a házban még létezik normális boszorkány is? Valószínűleg senki!
- Del! - Pillantok rá egy kedves mosollyal arcomon, majd viszonozom ölelését. - Nem sok. Unatkoztam. Ezért eljöttem ide, de ugyanúgy unatkozom. - Keserűen felnevetek, majd hozzáteszem a kérdést. - És veled mi újság? Rég beszéltünk. Hol vagy elveszve? - Ismét a sarokban ülő fickóra siklik tekintetem, és meglepetten pislogok, mikor meglátom, hogy a sarokban ülő fickó már nem ott ül, hanem a mellettünk lévő asztalnál... És történetesen még mindig néz.
- Mondd csak Del, most én vagyok a hülye, vagy ez a férfi tényleg bámul? - Bökök a fejemmel oldalra, egy szemforgatás kíséretében.
|| Words: 417 || Music: animals || Note: bocsi a késésért :$ ||
©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Del & Cole & Luna ~ szárnyas vadkan   Vissza az elejére Go down
 

Del & Cole & Luna ~ szárnyas vadkan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-