HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Audreanna&Hannah • kígyó vs. borz | földszinti folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 4
ϟ Reagok : 0
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 16.
ϟ Kor : 21


TémanyitásTárgy: Audreanna&Hannah • kígyó vs. borz | földszinti folyosó   Kedd Szept. 17, 2013 8:08 am

Do I have to introduce myself?
Get out of my way!


Tag

Hannah Abbott


Zene
Seven Nation Army


Notes
Elnézést a késésért! Remélem, megfelel!

N
ÉHA AZ AZ ÉRZÉSEM, hogy leértékelem diák - és embertársaim szellemi képességeit. Azonban mindig akadnak olyan személyek, akik pont az ellenkezőjét argumentálják, és megcáfolják a róluk kialakult egyszerű és harmonikus véleményemet. Újra és újra rá kell döbbennem arra, hogy igazából túlbecsülöm egyesek értelmiségi kvalitását. Vegyük példának azt, hogy vannak diákok, akik hosszú, a Roxfortban töltött, leiramlott évek után sem képesek megérteni, no meg megjegyezni konkrét dolgokat, és most nem csak a tanintézmény írott szabályaira gondolok, hanem a varázstársadalom íratlan törvényeire is. Tisztában vagyok azzal, hogy a háború lecsengett már, és az aranyvérűek kezdenek ismét a félvérek és muglik szintjére esni amiatt, hogy egyesek megpróbálják megteremteni a békét azzal, hogy egyen jogukat adnak mindenkinek, de a harc következményei még mindig erős hatást gyakorolnak mind a varázslók életére, mind a jövőre, és amíg ez így van, ripők módjára ki fogom élvezni minden előnyt, ami engem illet.
Nem titok, hogy szeretek kérkedni a vérem tisztaságával, de ebben nem látok semmi inszolenciát, véleményem szerint ez olyan dolog, ami megengedi az embernek, hogy igen magasan hordhassa az orrát. Természetesen a büszkélkedést nem szóban mutatom ki, jobban szeretem a rendkívül fennhéjázó viselkedésemmel bebizonyítani az aranyvérűségemet. Be kell, valljam, olyan rég díszeleg az arcomon a pökhendi, híres-neves család sarja maszk, hogy teljesen összeolvadt az ábrázatommal és fogalmam sincs, hogy ki is vagyok én. Alkalomszerűen úgy érzem, mintha magam árnyéka lennék, egy kadáver maradványa, szelleme, ami csak azért van még az élők között, mert a parentációja elmaradt. Most dühösen leng a halandók között és megkeseríti azok életét, akik valamilyen módon sebezhetőek. Igen, így érzem magam… Utam szemmel láthatóan ingoványos, de eddig ügyesen vettem az akadályokat, tehát bárki, bármennyire is kívánja a „bukásomat”, engem nem könnyű legyőzni, eltaposni.
Mivel úgy hallottam, hogy potya házpontokat lehet szerezni mágiatörténeten, ha kiválasztunk egy történelmi eseményt, majd utánajárunk, és részletes beszámolót írunk róla, amit egész héten beadhatunk, ezért a könyvtár felé veszem az irányt. Mivel hatodéve koptatom az iskolai padokat, ezért a diákok többsége személyesen, vagy legalább hírből ismer. A tanulósereg nagy része jól tudja, hogy jobb, nem állni az utamban, és rengetegen el is lépnek – ezzel szabaddá téve előttem a folyosót – amikor meglátnak. Ezt egyáltalán nem csodálom, hisz tudom, hogy sokan gyengéknek érzik magukat ahhoz, hogy vitába szálljanak velem, ezen kívül egyikük sem akar vitriolos gúny ostora alá feküdni. Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy azért akadnak olyan egyedek is, akik elég bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy ne álljanak félre, mert úgy gondolják, hogy ugyanannyit érnek, mint én. És most nem az apró elsőévesekre gondolok… tudom, hogy mivel újak az iskolában, ezért általában arra figyelnek, hogy a legjobban teljesítsenek, időben érjenek be az óráikra, illetve tartsák be az iskola szabályait. Velük nincs is bajom, ugyanis a legkevesebb erőfeszítés nélkül képes vagyok eltávolítani őket az utamból. Mivel számukra minden szokatlan, az újdonságszámba menő dolgok pedig félelmet ébresztenek az embernek, ezért a pöttöm nebulók sosem vették még fel velem a harcot. Az imént a felsőbb korosztály tagjaira céloztam, akik valamilyen oknál fogva képtelenek leszögezni magukban az engem megillető szabályokat, illetve betartani őket. Ezeket a személyeket helyre kell tenni, bár igen meggondolandó, hogy van e értelme olyasvalakivel foglalkozni és időt szánni rá, ha hat év alatt képtelen volt elsajátítani pár egyszerű, mégis jelentőségteljes szabályt.
Miután kiveszek egy könyvet, úgy döntök, hogy inkább a földszinti folyosó – ami a napnak ez az időszakában igen nyugodt helyszín - egyik szobra melletti padon állok neki, ugyanis azt tapasztalom, hogy túl sok diák tartózkodik a könyvtárban, én pedig sosem éreztem szükségét annak, hogy a  kevésbé nemes családok utódjaival keveredjek.
A folyosón haladva messziről kiszúrom, hogy a helyem foglalt. A számomra rikító sárga és komor fekete keveréke, ami a szőke hajú lány egyenruháját díszíti, az sugallja, hogy az ott ülő személy nem tartozik a baráti körömbe. Annak ellenére, hogy egy kicsit feldühít a tény, hogy elfoglalta a helyem, nem húzom fel magam, ez pedig annak köszönhető, hogya szituációban remek lehetőségek rejtőznek, amiket megragadhatok és egy életre a lány fejébe tuszkolhatom, hogy hol szabad neki tartózkodnia és hol nem.
Megállok a pad előtt, és tettetett meglepődéssel az arcomon pillantok a lányra. Nem várok addig, amíg megszólal, mert az ácsorgás sosem volt a kenyerem.
- A sárvérű szüleid még nem mondták, hogy illetlen dolog más helyét elfoglalni? – kérdem halkan, ám basáskodó hangon a lánytól. Noha mugli születésű varázslónak neveztem, nem vagyok tisztában a származásával. Itt nem is azon van a hangsúly, hogy milyen vér folyik az ereiben, hanem azon, hogy a sárvérű kifejezés magában is sértő… legalább is számomra. Nem hinném, hogy karba tett kézzel és faarccal nézném, ha valaki azt állítaná rólam, hogy mugli születésűnek tűnök. – Vagy a hitvány viselkedésedet inkább a hajszínedre foghatjuk, ami egyértelműen a gyenge elmebeli készségeidnek a jele? – folytatom a vallatást, azonban még nem engedem a felszínre maró vigyoromat. Egyelőre meg kell tartanom a komoly arckifejezésemet.


INSPIRED BY: NOLITA

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Hugrabug
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 15
ϟ Reagok : 16
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Sep. 01.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Re: Audreanna&Hannah • kígyó vs. borz | földszinti folyosó   Kedd Okt. 08, 2013 10:52 am


"In life there aren't failures,
just lessons that need to be learned"

Nem akarok felkelni, kérlek _ne_ nyávogj folyamatosan a fejemnél. Kedvem lenne elhajítani valamerre, de az ilyen pillanatnyi düh el is száll, amint belegondolok, hogy mennyire fájna az szegény cicusnak. A takarót kicsit megemelve engedem be a melegbe, ahol azonnal elnyúlik dorombolva. Na így már minden rendben van. A kellemetlen azonban, hogy én már nem tudok visszaaludni, így tapogatózva megkeresem anyu óráját az éjjeliszekrényen.
- Még csak öt van.
Nyafogom bele a párnába, majd fejemet kicsit felemelve nézek körbe a szobába. Viszonylag sötét van, csak az én ágyam mellett ég egy kis mécses. Nem vagyok képes mostanában sötétben aludni, sosem tudtam és nem is szóltak érte a hét év alatt egyszer sem. Mindenki alszik még, mélyen, hiszen egyenletes szuszogásuk zavarja csak meg a csendet. Jó nekik, könnyen vissza szoktak aludni, ha esetleg felkelti őket valami. A párnába fúrom az arcom, hátha a párna illata segít egy kicsit, és talán fél óra szenvedés után sikerül még egy kicsit elaludnom, de már nem sikerül álmodnom.
Néhány órával később megállíthatom, hogy a mai nap egészen nyugisan telik. Nem volt első órám, mert a tanár az őszi időjárásnak köszönhetően ma reggel csúnyán megbetegedett, így ellátogathattam a könyvtárba, hogy keressek magamnak néhány könyvet, amit addig olvashatok, amíg komolyan neki nem kell állnom tanulni. A legtöbb tanár a tavalyi évben is rendesen tanított, így sok jegyzetem van, ami új, az pedig még csak az előző éveket ismétli, így ezzel sincs sok gondom még. Szerencsére az elmúlt években igyekeztem szorgalmas diákként minden vizsgára rendesen felkészülni, ami azt jelenti, hogy a kérdések több mint nyolcvan százalékát meg tudom válaszolni.
Könyvemmel, mely egy szomorúan szép szerelmi történet, aminek a vége boldog és felemelő lesz - legalábbis az ajánló szerint, ami lelövi a befejezés iránti izgalmat - foglalok helyet egy igen szimpatikus kis helyen, nem számítva arra, hogy pár perc múlva útban leszek egy zöldnek. Az árnyékig, mely fölém tornyosul egész jól elvagyok, ám amikor felpillantok, kicsit elmegy a kedvem attól, hogy tovább folytassam a könyvet, mely rögtön az elválással kezdődik.
- Mindenki magából indul ki.
Jelentem ki teljesen nyugodtan, majd lapozok egyet, annak ellenére, hogy még legalább fél oldal vissza van. Az elmúlt években eléggé megerősödtem ahhoz, hogy ne húzzam be azonnal a fülem és osonjak el, mint egy megtört kislány, akitől elvették a nyalókáját.
- A családfám valahova a tizenkettedik század hajnaláig nyúlik vissza, ha jól emlékszem, tele kiváló boszorkányokkal és varázslókkal, de lehet korábbra, és a tiéd?
Arról nem teszek említést, hogy anyu mugli, tehát én magam félvérnek számítok. Nem akarom a szüleimet belekeverni, mert még mindig érzékeny pont nálam, és nem akarok jelenetet rendezni, vagy ha már lesz jelenet, nem akarom, hogy én legyek az, aki kirobbantja.
- A szőke hajú emberek haja sokkal puhább, és több szálú, mint más hajszínnel rendelkezőké. A férfiakban felkelti a védelmező ösztönt, ártatlan, gyermeki, fiatalos, vidám, mondjuk a vörös vidámabb, de nem kell félned, ezzel a színnel is sok mindent lehet kezdeni. Ezen kívül a kék szem - mert gondolom ez jön, sokkal megbízhatóbbá teszi az embert. Az információk jó része egyszerű biológia, de ha gyengébben megy, szívesen korrepetállak belőle, nem is magas az óradíjam, de tudok kedvezményt adni.
Na jó, most már pofátlan vagyok, határozottan, de bánt az, hogy egyesek, főleg a mardekárosok mit meg nem engednek maguknak. Sokan közülük amúgy is selejtnek tartanak minket, nem árt ezt letisztázni nekik néha, nem mintha hatna bármit is.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Audreanna&Hannah • kígyó vs. borz | földszinti folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-