HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 18
ϟ Reagok : 17
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 31.
ϟ Kor : 22


TémanyitásTárgy: Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~   Szomb. Okt. 26, 2013 6:32 am

Ravenna & Mason

Pufff!!!!Ennyit lehetett ma reggel hallani belőlem a Griffendélben. Amióta felkeltem, azóta csetlek, botlok, egyszerűen nem tudtam normálisan sétálni. Még egy fűszálban is képes voltam megbotlani. Nem hazudok, amikor kint voltam a szabadba a legelső lépésemnél megbotlottam.
Az óráimon már meg sem mertem szólalni, tudtam, hogyha megteszem, valami oltári nagy hülyeséget mondok és nagyon nem szerettem volna még jobban beégetni magam. Ezért egész nap annyit láthattak belőlem a társaim, hogy órákon alszom, vagy firkálgatok. Két óra között pedig csak ültem és hallgattam, ahogy Mark mondja nekem a rossz fa vicceit, amiket már ezerszer hallottam. Magamban azért imádkoztam, hogy had éljem túl ezt a napot és mázi fejemre bejött.
Őrült léptekkel haladtam a Griffendél felé azon belül a szobánk felé, hogy végre az igaz szerelmemmel legyek, Betty-vel az ágyammal. Amint felértem már az ajtóba ledobtam minden cuccomat, a taláromat a földre hajítottam és beleugrottam az ágyamba. Belenyomtam arcomat a párnába és lehunytam szemeimet. Nem voltam álmos se fáradt ki pihentem magam az este folyamán, de jó volt egy kicsit pihenni. Hallottam, ahogy pár perc múlva Mark a nevemen szólít, de nem válaszoltam neki tettetem, hogy alszom.
- Hamar bealudtál öcsi. -párszor megböködött majd magamra hagyott, ahogy mindenki más. Sóhajtottam pár majd a hátamra fordultam és gondolkoztam, hogy mit csinálhatnék ugyan is még rengeteg időm volt takarodóig a leckéhez pedig nem volt kedvem. A plafont bámulva néha csücsörítettem és összeráncoltam a homlokomat úgy agyaltam. Hosszas elmélkedés után megcsillant a szemem, felpattantam és magamhoz vettem a törülközőmet és egy fürdőgatyát. Felkötöttem a hajamat majd lassú komótos léptekkel indultam el a fürdő felé, páran megnéztek, de nem foglalkoztam velük. Erőt vettem magamon és egy hatalmas mosolyt húztam az arcomra és úgy ballagtam ki a Griffendélből.
Pár perc séta után már ott is voltam a fürdő ajtajánál. Körül néztem hátha akad társaságom, de amint megláttam, hogy totál üres a folyosó lehangoltan nyitottam ki az ajtót. Hangos csoszogásom visszhangzott az egész helyiségben. Hamar ledobtam magamról mindent, felhúztam a fürdőnadrágom és megengedtem a vizet. Amint felengedett a víz, megnéztem, hogy elég kellemes e aztán vettem egy mély levegőt és ugrottam egy bombát. Természetesen szolidat -amennyire lehet az ember visszafogott egy bombánál-, nem akartam én, hogy minden csurom víz legyen. Miután feljöttem a felszínre, kényelmesen elhelyezkedtem hátra csaptam fejemet és csukott szemmel hamis hangon dudorászni kezdtem.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~   Vas. Okt. 27, 2013 8:18 am


Mason & RavenHosszú és különösen idegesítő napunk volt, bár utóbbi alighanem csak rám érvényes. Tehetetlennek érzem magam - ki az a telebogyózott boszorkány, aki ezt el tudja viselni? Mindenki mélyen hallgat körülöttem, ennek ellenére sejtelmem sincs, miről. Mi történt egy hónap alatt, amiért ennyire zárva tartják a szájukat? Mindenkiből kiveszett a kibeszélhetnék így, utolsó év alkalmából? Padma volt az egyedüli akit képes voltam elviselni, de tőle is sokszor elhúzódtam. Lehet (biztos) hogy ez érzelgősen hangzik, de nem szeretném megbántani. Átlagos napokon sem vagyok a kedvesség megtestesítője, de ma úgy éreztem, abszolúte elviselhetetlen vagyok. Szóval úgy döntöttem, inkább csendben leszek az.
Órák után azonnal Rogerhez siettem, pusztán a változatosság kedvéért. Pár perc alatt elintéztem a szokásos teendőimet, nekiálltam játszani a macskával, erre benyit... nem emlékszem már, mi volt a harmadik mondata, de abban a pillanatban pattantam fel és b.sztam rá az ajtót. Ó igen, akkor valami szuper jóságos megjegyzést tehetett. Pont az hiányzik, nekem elhiheti. Annyira hasznosnak érzem magam, hogy minden vágyam azt hallgatni, milyen kedvesek a körülöttem lévők. Azok, akik elviselhetetlenek. Avagy csak én nem férek el ebben a jól megalkotott, jól elromlott világban.
Szinte robotként írtam meg a házimat és süllyesztettem a papírok mélyére. A többiek már hallottak tőlem pár dühkitörést a nap folyamán, úgyhogy csendben várták meg a kimenetelem. Még az ajtót se csuktam be, már hallottam, hogy sugdolózni kezdenek. Szótlanul sóhajtottam egyet és nekivágtam a lépcsőnek. A táskám minden egyes lépésnél az oldalamhoz ütődött, egy kicsit még most is érzem, pedig már percek óta a fürdő melletti öltözőben ücsörgök, rég megszabadulva a könnyű súlytól. Valahogy minden mozdulatra külön erőt kell gyűjtenem, pedig semmi komolyat nem tervezek. Sose telt még ilyen hosszú időbe átöltözni. Bár ezt a bikinit egyébként is macerás felvenni, hiába tűnik egyszerű, fekete kis darabnak. Két részessel ritkán szenvedtem utoljára ennyit. Mégis nyugodtabb lesz, a többiekkel ellentétben eszemben sincs ruha nélkül behuppanni a vízbe. Ki tudja, melyik barom próbál meg becsatlakozni. Már csak alapjában véve is: ki mászkál eldugott, kihalt, de nyitott szobában meztelenül? Pont egy olyan helyen, ahol leginkább szabályszegők fordulnak meg. Pff, nem-nem. Minden szempontból hülyeség lenne.
Veszek egy nagy levegőt, eligazgatom magamon a ruhámat és belépek a fürdőbe. Azonnal gőz csap meg. Nagyokat pislogva, óvatosan a víz felé lépkedek, majd finoman beereszkedek. Először fel se tűnik, hogy túlzottan hullámzik a víz, csak a vörös hajzuhatag vág pofon mentálisan, mikor észreveszem a szemem sarkából. Pont Mason? Na ne!
- Már megint te, Harrington?

words: 398 music: under note: a sajt jobb volt:P


Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 18
ϟ Reagok : 17
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 31.
ϟ Kor : 22


TémanyitásTárgy: Re: Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~   Vas. Okt. 27, 2013 10:03 am

Ravenna & Mason

Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy azt sem vettem észre, hogy valaki csatlakozott hozzám. Addig rá sem néztem az érkezőre, amíg meg nem szólított. A hangja ismerős volt, de nem ugrott be, hogy ki is lehet az illető. Halál nyugodtsággal kinyitottam szemeimet majd lassan felé fordítottam a fejemet. Kellett egy kis idő mire felismertem a lányt. Hatalmasat koppant bennem a tantusz, amikor leesett, hogy ki a társaságom. Sóhajtottam egyet és egy széles mosolyt erőltettem arcomra.
- Ha nem tetszik a társaságom el is lehet menni.- mutattam az ajtó felé még mindig vigyorogva. Félreértés ne essék én nem akartam elküldeni, de élvezem cukkolni őt, ahogy ő is engem. Eddig nem volt olyan találkozás, hogy ne hergeltük volna fel egymást. Még sem tartom ellenségemnek.
Ezután visszadöntöttem a fejemet és újra lehunytam a szemeimet. Nem akartam már most csipkelődni, még áztatni szerettem volna magam. Így is tettem percekig meg sem szólaltam még akkor, sem ha Ravenna tett valami megjegyzést. Tudtam, hogy ezzel is fel tudom húzni, ha annyira, sincs jó kedvében amennyire szokott. Egy-két percig még nyugodtan lazítottam aztán egyszer csak felpattantak szemeim és lemerültem annyira a víz alá, hogy csak a szemeim látszódtak ki. A víz alatt pedig eleresztettem egy sunyi mosolyt. Rápillantottam Ravenra és vártam a megfelelő pillanatra, hogy lecsaphassak rá. Percekig figyelhettem szemem sarkából a Hollóhátas lányt, amikor végre elérkezett a várva várt idő. Felemelkedtem vettem egy mély levegőt majd a víz alá merültem teljesen. Amennyire csak tudtam észrevétlen maradtam és amint odaértem Ravihoz kiegyenesítettem mutatóujjaimat és gonosz vigyorral a képemen elkezdtem csikizni a hasánál.
Még egy darabig búvárt játszottam aztán elfogyott a levegőm és fel kellett mennem a felszínre. De ez nem gátolt meg abban, hogy befejezzem a csikizést. Sőt még jobban belelendültem és megfogtam mindkét csuklóját elrántottam a peremtől majd rátámaszkodtam a vállaira és minden erőmet bevetve lenyomtam a víz alá. Az utóbbi tettem lehet galád volt de nem izgatott, én jót nevettem rajta és számomra ez volt a lényeg. Önző vagyok? Nem hinném, csak ember.
Nem vártam, meg amíg a felszínre tör, tudtam, hogy úgy sem lehet baja. Ezért visszavánszorogtam a helyemre és néztem a kellemesen hullámzó vizet.
- Ez jól esett.- mormogtam magamnak egy halovány mosoly kíséretében.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~   Csüt. Okt. 31, 2013 7:18 am


Mason & RavenA lehető legnyugodtabb helyre jöttem, ha a prefektusokon kívül idejön valaki, nagy valószínűséggel egy bandáról van szó - ezt észre is vettem volna. Mason természetesen elkerülte a figyelmemet, csak akkor bizonyosodok meg róla hogy nem vagyok egyedül, mikor szétszéled a gőz nagy része és a vörös feje bevonzza a tekintetemet. Csodás.
Kénytelen vagyok örülni a jelenlétének, és ez csak ront a helyzeten. Utálom, ha érdekel valaki. Persze, jelen pillanatban körülbelül mindent utálok ami körülvesz, tehát édes mindegy.
- Miért hiszed azt, hogy a jelenléted elég indok a távozásomhoz? - kérdezem felvont szemöldökkel, már-már unottan. - Bocsánat, bármihez is.
Miután nem reagál, arra is felhatalmazva érzem magam hogy odamenjek hozzá és taszítsak egyet a mellkasán. Mivel egyébként is hátradőlt, csak a háta nyomódik még jobban az izé széléhez, vagyis a nullával volt egyenlő a lökésem. Ez kicsit lenyugtat, egy apró sóhajtás kíséretében fordulok hátra és indulok vissza. Még csak az kéne, hogy a csukott szemét és a mellkasát bámuljam. Jobb látvány is akad, mint amit ez a gizda manó nyújthat. Lehet hogy félretehetném a falamat és körülnézhetnék végre, hátha akad valami szexi pasas akit én érdeklek. Kár, hogy attól is csak dühös lennék.
Épphogy hátradőlök az előbbi helyemen, a perifériás látásomnak köszönhetően észreveszem a semmit, ami eddig azért végtagokkal is rendelkezett. Mindig is tudtam hogy gyors, de hogy ennyire?
- Bújócskázol, Harrington? - Hát persze! Fogyna el a levegőd!
Nevetve próbálom arrébb tolni a kezeit, de mégiscsak fiú, nincs annyi erőm hozzá. Mikor abbahagyja a csikizést, első dolgom lenne újabb lökdösésbe fogni, hisz ezúttal kellemetlenséget is okoznék vele, csakhogy nincs lehetőségem "támadni", mielőtt bármit is csinálhatnék, megragadja a csuklóimat és előrébb húz. Őt ismerve már tudom, hogy ez nem jó jel. Olyan nagy levegőt veszek, amekkora csak a tüdőmbe fér, majd mikor elenged és indulna tovább, azonnal megragadom a karját. Egy rándítással magam felé fordítom, talán túlságosan is, mert elég közel van így.
- Azt hiszed... csak így megúszod? - kérdezem még mindig levegőt kapkodva.

words: 324 music: under note: jobb nem jött össze...

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~   Vissza az elejére Go down
 

Prefektusi fürdő. Büdös vagyok, fürdeni akarok! ~Ravika & Masike~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Naruto Kvízjáték (kvíz 02|12)
» A falu főkapuja
» Gretel Britanova
» Staunton - Mystic Falls melletti kisváros

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-