HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Folyosó   Vas. Okt. 27, 2013 5:25 am


James & Natalya
october, clouds, rain, and you


Lassan két hónapja van itt. A többiek már megtanulták hogy kié az utolsó pad, kié a legszélső ágy, továbbá kit kell messziről elkerülniük. Akad olyan, aki még nem fogta fel a helyzetet - odamennek hozzá szünetben és játsszák az agyukat, azt a kevés észt tagadják le akaratlanul is, ami a seggükben fészkel. Néha felgyújt pár embert, olyankor el kell töltenie egy kis időt az igazgatóiban, de büntető munkát még egyszer sem sóztak rá. Miért tennék, ha nem is tehet az történtekről? Tudatosan nem bántana senkit, nem érnek annyit. Gyerekesek. Azért gúnyolják mert griffendéles és félvér, normális indok úgy tűnik nem akadt. Egyszerűen csak megtehetik.
Ma nem adott erre lehetőséget. Amint felébredt, főzött egy nagy adag kávét, termoszba tette és felkarolva a laptopját elindult a folyosók egy eldugottabb része felé. Talán tilos is erre mászkálni, de hát mit tegyen szegény, ha nem világosították fel egyértelműen a szabályzatról? Alighanem túléli, ráadásul a "vicces port" is megtarthatja. Na, nem mintha olyan feltűnő lenne. Miután a kávéjába önti, garantáltan az ő titka marad. Így sokkal gyorsabban telnek meg az oldalak, mikor visszaolvassa még jókat is mosolyog a saját poénjain. Egy oldal, tíz oldal, negyvenhét oldal, nagy levegő. A szereplők már egymás karjaiban fekszenek, ő a pasasa karjában fekszik, csókot hint a nyakára, aztán újból magához tér és félreteszi a laptopot. Így is vékony fal választja el a képzeletét a valóságtól, nem jó ötlet ennyire belemélyedni az írásba. Különben is reggel óta itt csücsül és pötyög a billentyűzeten, most pedig háromszor öt óra van. Igazából mindenből három van, még a holdból is. Igazából leszarja.
Kábán elvigyorodik, a talaj hullámzik alatta amint feláll. Könnyeden a falba kapaszkodik és elindul az ablak felé, távolról azt hiheti az ember, egy bábút rángatnak előre. A porcelán arc pedig az udvart lesi, végül ki is ül a párkányra. Nem a legjobb ötlet...

| words: 302 | today |
Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 22
ϟ Reagok : 14
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 16.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Hétf. Nov. 18, 2013 9:39 am

Natalya & James

Zűrööös. Minden olyan zűrös. Szeretnék egy kis nyugalmat, egy kis magányt, valamit, ami megszokott, aminek nincs köze nőkhöz, akik a szívemre pályáznak, vagy nőkhöz, akiknek a szívére pályázom. Azért ez engem is megviselhet, nem? Zűrös.

Kell a cigi. A cigi a legjobb társ, lenyugtatja az idegeket, és lefoglal, hiszen mindig a számhoz kell emelni, majd vissza, szórakoztat a füst, ahogy száll, különböző méretű karikákat próbálok belőle fújni, kisebb-nagyobb sikerrel. Ne szóljon be senki, próbálja csak utánam csinálni, ennyi felé normális ember nem tud figyelni. Még jó, hogy gondok vannak a padláson, hm? Hányan vágták már ezt a fejemhez. De még mindig reménykedek, hogy van, aki másképp látja.
Igazán kár, hogy lusta voltam az ötödikre is fellebegtetni a biciklim, most ráülhetnék, és tologathatnám magam, annyival kevesebb dolgom lenne. Ó igen, egy masszázst is, meg sok nőt. Egyet. Hm, Annie drágám, mit szólnál egy fürdőhöz? Természetesen zárt ajtók mögött, hogy a kettőnk titka maradjon. Mert én ilyen figyelmes vagyok. Amit csak szeretnél. Ha cserébe leszel a nőm és megszöksz velem. Vihetnénk Dracót is... De igazából senkihez sem ragaszkodom. Tiéééd leszek.
Remekül szórakozom magamban, köszönöm kérdésed, teljesen normálisnak érzem magam. Egészen jó nap ez a mai, hiába van hideg és ősz. Engem ez zavar. Általában. Ma pont nem érdekel. Érdekel helyette más.
Fordulok, és akkor olyan látvány tárul elém... Nem, igazából semmi érdekes, csak egy csaj, kissé ingatag lábakon, határozatlanul az ablak felé sétikálva.
- Drágaság - köszörülöm meg a torkom hozzá, hátha lesz oly szíves hátrafordulni, nem kiesni az ablakon. Nem kéne leülnie oda. Kis vörös. Hm, igazából szeretem a vörösöket, azt hiszem, a Susan-vöröstől a pirosig.
Hm. Egy kis fagyi is jól esne most. Szarjunk arra, hogy így is majd be fagy a seggünk, fázzunk még meg mellé, hogy utána játszhassuk a beteget. Szeretnék. Utoljára anyukám ápolt, és az már nagyon nagyon nagyon régen volt. Én bizony szeretném megint. Milyen jó is lenne, kis Annie-k rohangálnának körülöttem. Bár mind tudjuk, hogy nem a forró leves gyógyítana meg...
szavak: 323 zene: megjegyzés: remélem jó lesz ^^


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Hétf. Nov. 25, 2013 8:25 am


James & Natalya
october, clouds, rain, and you


Nem nevezhető éppen zökkenőmentesnek az útvonal, bár tény, nem okozna hátrányt számára, ha mindenből egy lenne. Így kénytelen összetapogatni az egyébként is maszatos ablaküveget, hisz annyi biztonságérzet még van benne, hogy kapaszkodjon.
Meg sem hallja, hogy szól hozzá valaki - ha mégis, hát félúton homályba merül az információ. Lehető legmélyebb nyugalmában fosztja meg Marlborós dobozát egy szál cigitől, majd lobbantja azt lángra anélkül, hogy legalább a pálcáját előhúzná. Kívülről szintén különös látványt nyújthat, hisz a fiatal boszorkányok körében ritka az ilyesmi, de őt ez mégis hol érdekli? Annál inkább lenyűgözi a kilátás; tekintve, hogy az ötödik emeleten csücsül, ez nem is csoda. Még a Fekete tavat is tökéletesen látni, stabil állapotának köszönhetően sellőkkel együtt. De hát egy kis hallucinációba még nem halt bele senki, ugye?
- Szeretnék úszni - jegyzi meg csendesen, mint aki álmában beszél. Mosolyogva hátrapillant, egyenesen Jamesre, mintha eddig is tisztában lett volna a jelenlétével. Persze, elég valószínű, hogy így se-úgy se ütközne meg a változáson. Ez a nap lényege. Csak pihen, ír, felejt... mindig felejt, mert felejtenie kell. Különben nem lenne ilyen erős, pár nap alatt összeroppanna. Utálja az egészet, mindent, ami körülveszi, de ez így természetes. Tűrnie kell, bármilyen nehéz is. Hogy miért, arra még nem talált megfelelő indokot, talán csak az ösztön dolgozik benne.
Könnyed mozdulattal megfordul, majd kissé bizonytalanul csusszan le a párkányról. Így viszonylag közel áll Jameshez, de nem annyira, hogy zavarja a személyes szféráját. Pedig valószínűleg egyikőjük szempontjából se lenne rossz lehetőség, hisz kivételesen olyan ember zavarja meg, aki feszültebb nála. Ketten, puszta kompromisszumból feloldhatnák a hangulatot.
- Igaz, jobb ötletem is akad... - teszi hozzá és vállat von, jobbra döntött fejjel méri végig a Mardekárost. Sapkája kicsit billen is, de épp idejében igazítja meg és egyenesedik ki. További megjegyzéseket félretéve finoman megfogja James karját, odahúzza a cuccaihoz, és előhív a ledobott pulóvere zsebéből egy Whiskyt. Mire nem jó a tértágító bűbáj?

| words: 311 | today |
Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 22
ϟ Reagok : 14
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 16.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Hétf. Dec. 16, 2013 5:37 am

Natalya & James

Élvezem a magányom, pedig mondhatni, társasági ember vagyok, mindig lófrál velem valaki, egyszerűen szükségem van rá. Ma viszont én és a cigi, és csak így mászkálunk a folyosókon, várva valamiféle megváltást, ami felpörgethetné kicsit a napunk. Nem vagyok skizofrén. Ez akkor is kiderül, mikor nem magamnak beszélek tovább, hanem a lánynak... aki észrevehetően nem vesz észre engem. Igazán kedves. Jobb nem is lehetne. Lehet, megátkozott valamelyik mardekáros boszorkány, hogy vegyenek figyelmen kívül a nők. Remélem, azért nem egész életemre szól, mert hamar szuiciddá válhatok így.
Inkább még közelebb sétálok hozzá, hátha esetleg tényleg képzelődöm, nem lenne meglepő, vörös szépségek mindenhol. Pedig nem is szívtam semmit, ami kár, de hát így jártunk.
Kicsit felvonom a szemöldököm, mikor minden segédeszköz nélkül tüzet csihol, és talán egy kicsit féltékeny is leszek. Ez nekem miért nem megy? Pedig a csaj nem lehet idősebb nálam. Micsoda igazságtalanság.
Végül csak felült a párkányra, én meg továbbra is aggódom, hogy a jövőben gyilkossággal csak ne vádoljanak már. Újfent meglep, amikor mindentől függetlenül újra megszólal, és még rám is mosolyog. Hm.
- Akarod mondani, belefagyni a tóba - igazítom ki, mert azért lehet, hogy az előbb még magasról tettem a hőmérsékletre, nem szívesen tenném ki magam efféle atrocitásoknak. Már a tó látványától is betegnek érzem magam, amiben még mindig a gyógyulás folyamata a legjobb és a legszomorúbb rész is. Néha élvezem a kiszámíthatatlanságot, de ez már bizonytalanság, a saját jövőmmel szemben, az a kellemetlen fajta, amikor csak ki kéne kapcsolnom a gondolkodó felem, de akkor valószínűleg egyszerűen elcsapnám magam elől a szép jövőt. Az ígéretét. A reményt. Gyerekes vagy sem, most egy kicsit reménykedek újra, és aggódok, hogy mi lesz, ha megint semmivé foszlanak a vágyaim. Pedig most nincs is olyan sok.
Ahogy teljesen felém fordul és immáron lefelé kászálódik a párkányról akaratlanul is a derekára teszem a kezeim, csupán gentleman mivoltom okán, nem valami koordinált a mozgása, én pedig szeretek hősködni. Persze, ahogy megállapítom, megállt a lábán, sőt, ha talán még rám is szól, elkapom a kezem. Vagyis kapnám, ha nem lenne hirtelen ilyen közel, mert nekem bizony már szépen közel van, és szívesen kihasználnám a helyzetet, de mint eddig, most is oda jutok, hogy elronthatnék vele mindent. Bár, ha nagyon ajánlkozik, nem én leszek a prűd.
A kijelentésére csak felvonom a szemöldököm, mi lehetne jobb, mint a jéghideg tavacska vizében úszkálni? Igazán semmi.
Szépen követem, nem tudom, hogy ez a szótlan engedelmesség minek tudható be, de nem is érzem szükségét változtatni ezen. Egyből felcsillant a szemem, ahogy előkerül egy szép kis üveg, bár nem régen volt valami hasonló a kezemben, azt hiszem, éppen rám fér megint. Mit csinálhat az ember, ha egyszerűen szar élete van? Eddig valahogy sikerült ezen túllépve vidáman szemlélnem a világot, de ez a mai, nem az én napom.
Elkapom a whiskeyt, lecsavarom a kupakját, és kicsit a csaj felé billentem az üveget, mielőtt beleinnék, mint egy "egészségünkre" címszó alatt. Végül a kezébe nyomom az üveget, a hátamat meg a falnak, és lecsúszok a cuccai mellé.
Az előző cigim minden bizonnyal elejthettem, amikor az ujjamig égett, érdekes, hogy ez már fel sem tűnik, annyira ösztönös. Viszont most előhúzok egy újabb szálat és egy féloldalas vigyor kíséretében az új társaságom felé nyújtom, hátha lenne olyan kedves újra bemutatni a trükkjét.
szavak: 533 zene:megjegyzés: ^^


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Vas. Dec. 22, 2013 6:50 am


James & Natalya
october, clouds, rain, and you


Bár nem látszik rajta, hogy különösebben örülne a társaságnak, igazából nagyon is lelkes. Az emberek kilencven százaléka ugyanúgy reagál a magányra, ez alól ő sem képez kivételt: gyerek módjára élvezi ki a rá irányuló figyelem minden egyes percét. Mivel enyhén szólva is alig van magánál, gondolkozás nélkül szavaz bizalmat Jamesnek és szól hozzá, bár mi tagadás, nem ez a nap leglogikusabb megjegyzése.
Nagyon is rá vall viszont, hogy eszében sincs köszönni vagy bemutatkozni, úgy tűnik már hozzászokott az illem kikerüléséhez. Végül is mi, ha nem puszta formalitás? Azért találták ki, hogy éreztessék egymással az emberek, milyen fontosak és előkelőek. Szart. Mindannyian ugyanolyanok, annyit sem érdemelnek, amennyit adnak. Miért tisztelne hát bárkit is az apján kívül?
Szív egy utolsót a cigijéből, majd elnyomja a párkányon és abban az állapotban le is dobja. Imádja, mikor leáll vele veszekedni az a paranoiás kvibli. A tanárok nagy része ugyan hisz neki, mert hinni akar, de egyszer sem kapták még rajta Natalyát. Addig pedig nyugodtan élvezheti a nikotin örömeit. Többek között.
Meg se kínálja a srácot, ez az saját kiváltsága. Na, egyébként is érzi rajta a cigi keserű szagát, szóval sokat nem számítana. Le merné fogadni, hogy ha nála nem is, a barátjainál van még pár doboz. A fő, hogy ártatlan gyerekek járnak ide.
- Befagyni? - kérdez vissza mosolyogva. - Anyámasszony katonája.
Megfordul, talán túl nagy lendülettel is, ha figyelembe vesszük, hol ül éppen. Szó nélkül tűri, hogy James lesegítse, de nem látszik rajta hogy különösebben értékeli a gesztust. Erős nő, magától is megold mindent... legalábbis ebben a hitben van.
Szédelegve ugyan, de eljut a folyosó másik feléig. Habozás nélkül lebegteti magához a Whiskyjét, majd nyomja a felnyalt hajú kezébe. Vissza már nem is kérné, hisz így is tökéletesen érzi magát, de ha már odanyújtja neki, ő is meghúzza.
- Orosz, szóval lehet, hogy erősebb egy kicsit - jegyzi meg csendesen, mielőtt visszaadná. Hogy ez miért fontos? Figyelmezteti, ezzel eldobva magától a felelősséget, ha esetleg kiütné a kölyköt az alkohol és hülyeséget csinálna. Kevés összefüggő gondolata van jelenleg, ennek viszont össze kell állnia a fejében.
Halkan lehuppan az idegen mellé, jóval messzebb, mint az normális lenne. Ennek ellenére azonnal észreveszi a felé nyújtott cigit, fekete tekintete Jamesre esik. Pár pillanatig kifejezéstelen arccal néz rá, majd anélkül, hogy bármit is csinálna, hirtelen lángra lobban a dohány. Ha józan lenne, valószínűleg a srác haja is ugyanígy járt volna a ki nem mondott kérés miatt, jelen helyzetben viszont el sem jutnak az agyáig a történtek. Békésen hátradől, pulcsiját a feje alá igazítja és a mennyezetet kezdi bámulni. Van min gondolkoznia.

| words: 423 | today |
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Folyosó   Vissza az elejére Go down
 

Folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-