HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Nickole & Chloe - Különös találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Szomb. Jan. 18, 2014 10:11 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
Tudtam én, hogy minden más lesz. Túl nagy a csend ahhoz képest, hogy miken mentünk keresztül mostanában. Ismételten az a tipikus érzésem támad, hogy megint egy amolyan vihar előtti csendbe csöppentem. Utálom amikor ilyen megérzéseim vannak, de sajna mindig beigazolódik, hogy a fene esne bele.
Elmélyülve a gondolataimban sétáltam keresztül a folyosók sűrűjén, egészen a kövér dáma képéig. Mi is az eheti jelszó? Egyáltalán nem is értem mi értelme van mindig változtatgatni ezeket a gügye jelszavakat. Ha valaki nagyon szeretné akkor úgy is kiszedi valakiből. Na de mindegy. Oda álltam az egészen nagydarab hölgyemény elé és beszélni kezdtem.
- Jó estét, kövér dáma. Ha nem bánná szeretnék bemenni a klub helységbe. – mosolyogtam rá kedvesen.
- Semmi akadálya kishölgy amennyiben elárulja a jelszót. – válaszolta meglepősen semleges hangnemben.
- Persze, persze. Tökös pite. – ejtettem ki kristálytisztán és érthetően a jelszót amire kíváncsi volt.
Mire az ő pufók arcán is szétterült egy kedves kis mosoly, és kitárta előttem a Griffendélesek klubhelységébe vezető ajtót. Igazából bírom az öreg lányt. Meg van a magához való esze és stílusa. Igaz, hogy nem ő a legkedvesebb ember akit ismerek, de ha úgy alakul a helyzet, hogy nincs kihez szólnod, akkor egy-két jó szót mindig tudsz vele váltani. Már ha nem azzal próbálkozik, hogy a puszta hangjával eltörjön egy poharat, mert akkor szörnyen kiakasztó tud lenni.
- Köszönöm – mondtam még egy mosolyt megeresztve beléptem az ajtón ami halk kattanással csukódott be mögöttem. Imádom ezt a hangot hallani, hiszen akkor végre tudom, hogy végre vége van egy nyüzsgő napnak. Igaz, hogy szeretek a Roxfortba járni, de néha igazán kiborító tud lenni.
Éppen az egyik kanapé mellett sétáltam el, amikor valaki hirtelen felült és rám szabályosan a szívbajt hozta. Úgy megijedtem, hogy hirtelen úgy ugrottam fel, mint egy megriadt kis nyuszi.
- Jézusom! Nickole! A szívbajt hoztad rám. – dorgáltam meg szegény lányt, pedig tudom, hogy nem csinált semmi rosszat, csupán csak én voltam lélekben egészen máshol, mint kellett volna.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Vas. Jan. 19, 2014 11:29 amNickole & ChloeA háború óta bevallom, rémálmaim vannak. Biztos nem csak én vagyok az egyetlen, akit ennyire megviselt. Ilyenkor felkelek, rendesen felébresztem magam, és vissza fekszem. De van mikor vissza fekszem, és újra felvillan hallott barátnőm arca. Ilyenkor természetesen semmi kedvem vissza aludni. Kicsit nehéz így az órákon, főleg mert elhatároztam, hogy mindent beleadok az utolsó évben. Kicsit karikásak a szemeim,és képes vagyok olykor elaludni napközbe.
Gondolom ez is ilyen pillanat lehetett. Mikor kinyílt a kövér dáma portréja kipattannak a szemeim. Biztos megint elaludtam. A kanapén fekszem a kandalló előtt, és a pálcámat szorongatom. Gondolom ezért nem mert senki felébreszteni. Halvány fények pislognak, csupán egy-két gyertya ég. Ebből gondolom, hogy mindenki már felment a hálótermébe. Sóhajtok, és mikor felém ér az illető felülök.
Szegény Chloe-t halálra rémisztettem. Karikás szemeimet megdörzsölöm. Kipislogom szemeimből az álom nyomait, ami egy nagy sötétség volt ezúttal. Halvány mosoly kíséretébe rásandítok.
- Bocsi, azt hiszem elaludtam. Hát te? Stréberkedés vagy büntető munka? - Ásítok egyet, majd az elaludt végtagjaimat megmozgatom. Az iskolába mások előtt próbálom a laza, és nem sokat törődő énemet mutatni. Nehéz az álcát fent tartani, de egy kis gyakorlás és belejön az ember. Nem tudom mit gondolhatnak, átlátnak rajta? Régen olyan voltam, hogy mindig érdekelt, hogy mások mit gondolnak. Mostanára ezt is kinőttem, és őszintén... ennek hálás vagyok. Sok energiát elvesz az embertől az, hogy oda figyeljen mit csináljon, mit mondjon.  Ez már mind nem érdekel, csak hogy elvégezzem az iskolát, és megtaláljam Ericet. Ahogy rá gondolok összeszorul a gyomrom. Megbolondulok lassan ettől a sok érzéstől. Bárcsak ki lehetne őket kapcsolni...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Hétf. Jan. 20, 2014 6:56 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
Be kell, hogy valljam, mostanában amúgy sem vagyok a toppon, de most, hogy újra elkezdtünk találkozgatni Freddel, kezdem magam úgy érezni, mint egy üldözött vad. Nem, mint ha bárkinek bármi köze lenne hozzá, hogy kivel vagyok, és mit csinálok, de valami miatt mégis így érzek és ez nem teljesen normális szerintem. Vagy igen? Már magam sem tudom, mi a jó és mi a rossz. Azt hiszem ez az egész háborúskodás dolog jobban megviselt, mint azt gondoltam volna.
- Hát... Őőő…. Igazából egyik se. Na és te? Már megint itt aludtál el? – méregettem gyanakvóan háztársnőmet.
Mostanában… Vagyis hát… Már egy jó ideje nem igazán megy neki az alvás, de igazából nem szeretem feszegetni a témát. Az ő dolga, és mondjuk nem is csodálom, hogy vannak nehézségei. Főleg azok után amiken keresztül ment szegénykém. Én minden esetre biztos bekattantam volna.
Gyors és határozott léptekkel indultam meg egy másik kanapé felé, ami szemben volt Nicki kanapéjával és lehuppantam rá. Fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék neki igazából, hiszen sosem voltunk olyan húú de nagyon jóban. Viszont egy barát, vagyis hát… a legjobb barát elvesztése ismerős érzés. Még így is, hogy nem teljesen ugyan az a helyzetünk.
- Azt hiszem, jót tenne mind a kettőnknek egy kis beszélgetés. Nem gondolod? – néztem rá egy barátságos mosoly társaságában.
Itt az ideje, hogy akcióba lendüljek és megpróbálkozzam zöldágra vergődni vele és a kialakult helyzetével. Tény, hogy nem voltam soha jó barátnője, sőt… szinte semmilyen se, de szeretek törődni az emberekkel és ez alól ő sem lehet kivétel. Arról nem is beszélve, hogy ha így folytatódnak a dolgok Fred és közöttem, akkor hamarosan kell majd egy váll amin kisírhatom magam, anélkül, hogy azt szajkózná, hogy „Én megmondtam, hogy ennek rossz vége lesz!”. Bár remélem, hogy tévedek és most másképpen alakulnak a dolgaink, mint a múltkor. Mert akkor tényleg feladom az egészet. Pedig szeretem őt, de annak nem látom semmi értelmét, hogy egy se veled se nélküled kapcsolatba ragadjak. Merlin szerelmére miért ilyen szerencsétlen az életem?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Hétf. Jan. 20, 2014 10:09 amNickole & Chloe- Igen megint... valamikor ki kéne aludnom magam.
Chloe leül velem szembe, és javasolja, hogy beszélgessünk. Ezen elmosolyodom kicsit. Vincent is belehúzott a tanulásba, és nem nagyon tudok vele beszélgetni. Meg amúgy is a csajos beszélgetés, az csajos beszélgetés. Ritkán jönnek oda hozzám, én meg nem vagyok az a fajta aki erőlteti a dolgokat. Chloe mindig is szimpatikus volt, kedves lány. Meg... a fene enné meg jól néz ki. Komolyan, én már nem is tudom mikor tettem magamra utoljára sminket. Féltékenység átsuhan rajtam. De erről én tehetek. Lehet ideje lenne kicsit adnom magamra. Borzalmasan nézhetek ki, érzem hogy a táskák a szemem alatt már bőröndé nehezülnek.
- Azt észre vettem, hogy te se pattogsz mindig örömödben, mint egyes társaink. - igen, lehet a beszélgetés jót tesz. Lehet új barátra találok? Lehet kicsit összeszedem magam végre. Néha tényleg ijesztő hogy milyen vidámság van itt. Főleg az akasztott ki, hogy már az első napon is. Oké nem lehet mindig sírni, de akkor is. Vagy lehet én ragadok mindig a múltban. Ránézek az órára, látom már tényleg késő van. Ezért kicsit halkabbra veszem a hangom.
- Te hogy éled meg ezt az egész helyzetet? Amúgy... te az iskolában voltál? Aznap...   - erről sose kérdeztem még senkit. Mármint arról a napról, észre vettem mindenki próbál úgy tenni mintha semmi nem történt volna.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Hétf. Jan. 20, 2014 11:43 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
- Hát lehet, hogy tényleg nem ártana. Mert ez így nem állapot. Még a végén összeszedsz valami kórságot a kimerültség miatt. – dorgáltam gondoskodással teli hanggal.
Igazából szégyellem magam, amiért eddig halogattam, hogy beszélgessek Nicki-vel. Pedig már az első pillanatoktól kezdve megtehettem volna. Tudom, menyire rossz lehet neki. Mindenki eltávolodott tőle. megtartják azt a bizonyos 3 seprűnyi távolságot tőle. Pedig ő aztán semmiről sem tehet szegény. Na de ezen majd változtatunk.
- Ohh… Ennyire feltűnő? – emeltem rá a tekintetem egy riadt kismadárra hasonlítva.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire feltűnik neki, hogy nem vagyok éppen a toppon. Jól van igaz, hogy én csak a döntésképtelenségem miatt vagyok padlón, de nagyon úgy fest a dolog, hogy kezdek veszíteni a színészkedési tehetségemből. Na mindegy. Ez van előbb utóbb úgy is ki fog derülni a dolog, akár hogy is alakuljon Fred és köztem.
- Na igen. Egyesek talán túl lelkesek. Viszont még mindig azt mondom, hogy inkább gondoljanak vidám dolgokra és próbálják meg elfelejteni az egészet amilyen gyorsan csak tudják, mint, hogy nap-estig ezen siránkozzanak. – mondtam elég tárgyilagosan, ahhoz, hogy értse a rejtett célzásomat.
Hatalmas veszteségek érték az egész iskolát és az egész világunkat is, de lassan azt hiszem mindenkinél eljött az az idő, hogy elkezdjen továbblépni. De az is lehet, hogy ez csak az én elmebeteg elméletem.
- Te hogy éled meg ezt az egész helyzetet? Amúgy... te az iskolában voltál? Aznap... – kérdezett rá Nicki egy kissé bátortalanul arra ami már régóta nyomta a szívét.
Hát erre igazándiból nem is tudom mit mondhatnék. Minden olyan zavaros volt és minden olyan rövid idő alatt történt. Szinte alig volt időnk azon, hogy bármit is átgondolhassunk. Csak azt tettük amit tennünk kell és amit a szívünk diktált. Mentettük a menthetőt. Az iskolát, a barátainkat, a világunkat, a szeretteinket és végső soron az életünket.
- Tudod… Sok mindent elvesztettünk akkor. Rengeteg társunkat, barátunkat, szerettünket. Ezt senkinek nem könnyű feldolgozni. Végig itt voltam az iskolában az első intő jeltől a végső ütközetig. És tudod mi lebegett a szemem előtt végig? – kérdeztem tőle kissé elkalandozó tekintettel, miközben egy kicsit közelebb hajoltam hozzá.
- Az, hogy ha mi győzünk, akkor nem volt hiábavaló ez az egész, és ezzel megmenthetem azokat akiket szeretek. Az szüleimet, a barátaimat és Fred-et is. – vallottam színt akaratlanul is. Pedig annyira nem állt szándékomban még most kiteríteni a lapjaimat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Hétf. Jan. 20, 2014 10:36 pmNickole & ChloeIgen többet kéne aludnom ebben igaza van. Így nem tudok órákon figyelni, és sose fogok így rendesen levizsgázni év végén. És kizárt dolognak tartom, hogy ne legyek auror. Ez az egy cél lebeg a szemem előtt.
Elmosolyodom azon a válaszán, hogy igen nem szabad mindig siránkozni. És igaza is van. Azért mert nekem fájdalmaim vannak, nem kell hogy másnak is legyen. Lehet ezért is zavar, hogy másnak jó kedve van, mert nekem nincs.
- Tudod… Sok mindent elvesztettünk akkor. Rengeteg társunkat, barátunkat, szerettünket. Ezt senkinek nem könnyű feldolgozni. Végig itt voltam az iskolában az első intő jeltől a végső ütközetig. És tudod mi lebegett a szemem előtt végig? – nézek rá kérdőn, közben tördelem a kezem. Ezen a témán mindig ideges leszek, de néha kell róla beszélni. Nem lehet magamban tartani, mert az rosszabb.
- Az, hogy ha mi győzünk, akkor nem volt hiábavaló ez az egész, és ezzel megmenthetem azokat akiket szeretek. Az szüleimet, a barátaimat és Fred-et is. – megint csak elmosolyodom, jól beszél a csajszi. Jól esik végre egy értelmes emberrel beszélgetni. Vincentel komolyan nem lehet. Ő úgy rejti el a fájdalmát, hogy mindig hülyéskedik, és mindig hülyeségekről kell beszélgetni. Gondolja ezzel engem is felvidít. És igaza van, mert akkor, abban a pillanatban tényleg jól vagyok.
- Hát igen engem is az éltetett, hogy nyernünk kell, mert isten tudja mit műveltek volna a családommal. Ugye ő kvibli, mármint anyám, és ... már muglinak számít. - hűha ezt tényleg, itt a Roxfortba kimondtam hangosan? Kicsit beleharapok az ajkamba. Ez nem olyan dolog, amiről beszél az ember, főleg itt a "varázs világban". Annyira nem ismerem Chloet. Viszont valamiért úgy érzem, benne megbízhatok. És nem csak most, itt. Azért még gyorsan belekérdezek:
- Hmmm... melyik Fredről beszélünk?? - női cinkostársi kacsintást küldök felé.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Kedd Jan. 21, 2014 4:27 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
Vidám mosolyt csalt az arcomra, hogy van kivel beszélgetnem még egy ilyen késői időpontban is. A barátaim ilyenkor általában már mind alszanak, vagy naplót írnak vagy valami ilyesmi. Én meg mostanában az esetek 90%-ban ilyenkor surranok be a klub helységünkbe. Így nem igazán marad alkalmam senkivel sem pletyózni. Úgyhogy ez egy különleges alakalom, amit jó kislányhoz híven meg is ragadok.
- Aha… Hát ez egy igazán érdekes fejlemény, de az a fontos, hogy ott vagytok egymásnak. Engem őszintén szólva, sosem zavart ez az egész sárvérű kontra aranyvérűek dolog. Én átlátom mind a két fél szempontjait, így hogy félvér vagyok. De fogalmam sincs mi ebben a nagy durranás. nem lehet mindenki aranyvérű, nem? – morgolódtam Nickinek miközben kényelmesen magam alá húztam a lábaimat.
Tényleg látni rajta, hogy zavarban van ettől a témától, éppen ezért is akarok mesélni neki egy kicsit a saját életemről, hátha ezzel oldhatom egy picit a benne tomboló feszültséget.
- Tudod az én apukám mugli. Igazából egy orvos, ha pontosak akarunk lenni. De ugyan úgy szereti és elfogadja ezt az életet is, mint a a sajátját. Szeret minket és engem is mindig arra nevelt, hogy ne foglalkozzak vele, hogy ki mit mond. „Nem az számít, hogy minek születsz, hanem az, hogy mivé válsz.” – Vízhangzottam az apukám által olyan sokat emlegetett mondatot, amivel végtére is egyet értek.
Aztán rátértünk a témára amit én nem szerettem volna nagyon feszegetni. Nem akarom újra megégetni magam ezzel az egész túl közel kerültünk egymáshoz dologgal, úgyhogy csak annyit fogok elárulni neki, amennyit nagyon muszáj.
- Cooper. Frederick Cooper. Eléggé csúnyán mentünk szét amikor szakítottunk, de ettől függetlenül, nem tagadhatom, hogy még mindig szeretem. Ez is egy olyan dolog, ami nem múlik el csak úgy egyik pillanatról a másikra. Ez van. – válaszoltam a tőlem telhető legjobban elmondva a lényeget.
Minél előbb el kell terelnem ezt a beszélgetést jobb irányba, mert ha így folytatjuk, akkor mind a ketten ki fogunk készülni. Kellene valami semleges téma. Egy biztos talaj, amin egyikünk sem inog meg.
- Na és hogy állsz a vizsgákra való készüléssel? mert részemről én már nagyon nem bánnám, ha túl lennék rajta. – mondtam a velem szemben ülő lánynak, miközben megeresztettem felé egy cinkos vigyort.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Kedd Jan. 21, 2014 8:03 amNickole & ChloeJól esik, hogy megnyílik előttem, az hogy bizalmat add. Bevallom szeretek lelkizni, beszélgetni. Tapasztalatból tudom, ha valami nyomja a lelkünket ki kell adnunk magunkból. Kicsit is de biztosan valamennyire jobb lesz. Főleg az hatott meg, hogy a családjáról is beszél. Nálam ez nagyon hálás téma.
- Igen az én apám is mugli. Ő busz vezető.  Mikor megkaptam a Roxforti levelet akkor tudtam erről az egészről. Anyám ugye nem akarta, hogy tudjak erről az egészről. Remélte, hogy én se fogom örökölni a varázst. Elvileg apámnak mesélt a világról. De többet nemtudok, nemtudom kim járt ebbe az iskolába. Valószínűleg név változtatás is volt a családba, mert semmit nem találok. - csak folynak belőlem a szavak, nem is értem. De ha már kijött belőlem, lehet mondjuk segíteni is tudd.  Majd mesél egy kicsit a barátjáról, szerelméről. Na igen ez a téma is kényes számomra. Miért van ennyi téma, amitől gyomorgörcsöm lesz?
- Ha ő is szeret, biztos még egymásra találtok. Az univerzum általában ilyen. Összehozza az embereket, akiket egymásnak teremtett. - ezen kicsit felnevetek. - Najó, ebben már nem is hiszek. Ne haragudj. - Majd kérdezz a vizsgákról. Közbe észreveszem, hogy a pálcámat szorongatom. Elengedem, és látom, hogy a mintázat belenyomódott a tenyerembe. Szóval kb azóta szorítom mióta elaludtam.
- Hát, én lennék a legboldogabb ember, ha már túl lennénk rajta.Kicsit bele kéne húznom az biztos. Az elméleti tantárgyakból gyenge vagyok, de a többi még félálomba is megy. Főleg bájitaltanból kéne belehúznom. Kicsit mondjuk már jobb vagyok, mint Pitonnál. - azért sajnálom Pitont. Nem volt a kedvenc tanáraim között, de akkor is.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Szer. Jan. 22, 2014 3:43 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
Igazából reméltem, hogy ő is meg fog nyílni előttem és elmeséli a történetét, hogy egy kicsit jobban megismerhessem. De annak még jobban örülök, hogy nem csak, hogy megnyílt, de még egy kiskaput is nyitva hagyott a számomra amin ha belépek, akár örökre szóló barátságot is köthetek vele, és őszintén szólva, barátokból sosem elég. Vagy tévednék?
- Tehát akkor ezt az egészet eltitkolták előled? Ez elég zavaró lehetett neked. Engem mindig is úgy neveltek, hogy tudtam a világunkról és mégis bennem volt, hogy mi lesz, ha mégsem lesz bennem a varázs. De szerencsére itt vagyok. – mosolyogtam rá Nicki-re.
Kedves és barátságos lánynak tűnik. Nem is értem miért nem barátkoznak vele többen. Jó, tény és való, hogy azóta az eset óta nagyon furán viselkedett, de végül is meg tudom őt érteni. Mindenkinek meg vannak a saját démonjai. Úgy tűnik neki eggyel több is akad, mint másoknak.
- Ha gondolod és szeretnéd, akkor megpróbálhatok segíteni. Elég jó vagyok a kutakodásban. Ha meg nem találunk semmit, akkor bevetjük a nehéz tüzérséget és küldünk egy baglyot anyának, hogy segítsen nekünk. Na mit gondolsz? – néztem bele mélyen és reménykedőn a sötétben csillogó szemeibe.
Reménykedem benne, hogy nem fogja elutasítani a segítségemet, mert én tényleg szívesen segítenék neki. Megpróbálnám kitalálni, hogy miért titkolózik ennyire előtte a családja. Nincs rosszabb a bizonytalanságnál, a tudatlanságnál.
- Ez egy kicsit nyálas volt ugye tudod? – vontam fel a szemöldököm gyanakvóan, miközben halkan, de teljes szívemből elnevettem magam.
Tudom milyen, amikor az ember ennyire hisz az igaz szerelem erejében. Csak az a nagy baj, hogy én már kevésbé tartom ezt az egészet valószínűnek. Elég sokszor megégettem már magam ahhoz, hogy tudjam, nem minden arany, ami fénylik.
- Igazából én elég jól állok mindenből. Mondjuk mostanában még többet tanultam, mint annak idején, pedig akkor is jó jegyeim voltak. Ez is annak az előnye, ha az ember szingli. Szóval, ha valamiben segítség kell, akkor szólj csak nyugodtan. De tényleg. Bármiről is legyen szó. – mosolyogtam rá barátságosan, majd elnyomtam magamban egy álmoskás ásítást, végül pedig nyújtózkodtam egyet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Csüt. Jan. 23, 2014 12:39 amNickole & ChloeFura érzés, hogy valakinek mesélek magamról, és őszinte érdeklődést látok rajta. Manapság annyira elvannak magukkal az emberek, hogy csak saját maguk érdekli őket. Én mindig is szerettem másokat meghallgatni, és ha tudok segíteni. Nem mindig jó ez, sokan ki is használtak.
-  Hát igen, titok az van a családban. Viszont szeretem anyámat, és tudom, hogy jó akar nekem. Csak mivel, ennyire titkolja félek, hogy nem jó dolgok történtek a családban. Már tudok a világról, nagyon benne is vagyok. Szóval ez miatt már kár titkolni. - Sóhajtok. Ilyenkor tényleg csak rosszra gondol az ember. Nekem már az is megfordult a fejembe, hogy lehet sötét varázslók lettek. Ezért nem akarja anyám, hogy tudjak róluk. Tőlem nagyon is távol állna. Csak arra koncentrálok, hogy elkaphassam őket, ahogy auror leszek.
Ahogy a nagy gondolat menetem közepén meghallom, hogy Chloe segítségét ajánlja fel, felcsillan a szemem. Rá mosolyog, hogy hogy nem beszélgettünk még?
- Ha komolyan gondolod, elfogadnám a segítségedet. Mi az összes létező családfát végig néztük. De ha név változtatás volt, és anyám már nem került bele a családfába. Szinte lehetetlen küldetés az egész.- Sóhajtok fel, tényleg mindent megpróbáltunk. Viszont tényleg csak források segíthetnek már. Lehet Chloe anyja ismer valakit.
-  Igen nyál, nyál. De ha egyszer csalódik az ember, felszívódik - kicsit itt elnevetem magam. Vajon beavassam Eric sztoriba? Nem ez...elsőre elég kemény lenne. Ezzel még várunk. Ha tényleg jó barátnőmé válik, akkor elmondom.
-  Mindig is irigyeltem a jó fejű embereket. - Mondom neki, kicsit gúnyosan, viccesen. - Nem szeretnélek nagyon leterhelni, ha vizsgákig nem hozom fel magam, lehet kell majd egy-két elméletből korrep - pislogok rá kedvesen.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Csüt. Jan. 23, 2014 3:13 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
- Szupi! Akkor mi lenne, ha abból indulnánk ki, hogy totálisan nincs semmi amiből kiindulhatnánk, csak az anyukád mostani neve, ugye? – néztem rá kíváncsi tekintettel, és a lelkem mélyén örülve, hogy végre kezd közel engedni engem magához.
Tényleg szívesen segítek neki, hiszen látni rajta, hogy milyen az élete mostanság, nem a legjobb dolog. Szeretném végre boldognak és vidámnak látni. Olyasvalakinek, aki régen volt. Még abban az időben, amikor nem történt ennyi tragédia.
- Neked is meg van a magadhoz való eszed Nicki, csak... Csak nem mindig arra használod ami kellene. – mosolyogtam rá kedvesen és barátságosan.
Tudom, hogy így van, hiszen láttam már többször is, hogy mennyire okos és ügyes tud lenni ha akarja, csak hát… Nagyon úgy tűnik, hogy nem mindig akarja.
- Na látod erről van szó. Nem szégyen az ha segítségre van szükséged. Ha tudnád, hogy én is mennyit gyakoroltam egy-egy dolgot, ameddig nem sikerült tökéletesen megcsinálnom. Szörnyű. Néha már teljesen kikészítettem a többieket. Főleg Fredet. Gondolhatod, hogy ki volt akadva, amikor a randinkról totálisan megfeledkezve, a bájitaltan teremben talált, ahogy gyakoroltam. Mondanom sem kell, szép kis vitánk volt. – nevettem el magam, ahogy az emlékképek eszelős gyorsasággal pörögtek le a szemeim előtt.
Annyira már volt még az a világ. Annyira összhangban volt minden mindennel, nem voltunk így széthullva, mint most. Nem tudom ő hogy van vele, de én azóta amióta hivatalosan külön vagyunk nem igazán találtam a helyem a világban, egészen mostanáig. De amilyen peches vagyok, mire kiheverném, addigra újra kezdünk összemelegedni. Merlinre, én tényleg nem értem ezt.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Csüt. Jan. 23, 2014 11:09 pm

Nickole & Chloe


Nézek rá mosolyogva. Biztos neki is jót tesz ez a beszélgetés. Most szakított, ilyenkor legjobb a figyelem elterelés. Én is próbálkoztam vele a tanulással, de az még jobban depresszióba sodort.
- Igen anyám neve, mármint a leánykori Anna Ridwick, igen tuti, hogy nem ez volt az eredeti. - itt kicsit nevetek, sose tetszett anyám igazi neve. Kíváncsi leszek, hogy valamit kitud e majd ebből deríteni. Nekünk semmi nem sikerült hat éve alatt. Majd rátérünk az eszemre, igen ez hálás téma. Hülyének, butának sose tartottam magam, max nem vagyok intelligens. Egyszerűen ami nem érdekel, nem marad meg. Hiába tanulom, hiába magolom pár percig tudom, másnapra elfelejtem. Kicsit lyukas az agyam ilyen téren. Viszont, ami érdekel az nagyon is megragad.
- Hát igen, fárasztó az egész agykapacitásomat használni, ezért hanyagolom. Ha túl sok az infó, kimegy a szorzótábla. Ezt nem kockáztatom meg.- elmosolyodom kicsit, igen jól esik ez a beszélgetés.- Tanulásba sose szégyellek segítséget kérni, ami nem megy az nem megy. Nem szabad erőltetni. Főleg vizsgára. Muszáj jól levizsgáznom, most az a cél. Te mi leszel ha nagy leszel? - kíváncsi leszek, hogy akinek ennyi esze van, miben szeretne tovább dolgozni. Én mindig is irigykedtem az ilyen emberekre. - Mi megy neked a legjobban? Ahogy észre vettem mindenbe nem igazán tud mindenki jó lenni a varázsvilágban. - Pedig Andie nagyon igyekezett az lenni. Felsóhajtok. Hiányzik a kis stréber.

©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 8
ϟ Reagok : 6
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 17.
ϟ Kor : 26


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Szomb. Jan. 25, 2014 7:43 am

Nickole & Chloe
Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!
- Hát ez nem a legtöbb, nem csodálom, hogy nem találtatok semmit. De majd meglátjuk mit tehetünk. – mosolyogtam rá bájosan és barátságosan.
Jó volt Nickit egy kicsit felszabadultnak és vidámabbnak látni. Nem is tudom mikor láttam őt utoljára ilyennek. Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy soha, pedig már elég régóta vagyunk évfolyam és ház társak.
- Az nem kifejezés mennyire fárasztó. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor annyi minden más dolog van ami eltereli a figyelmünket a tanulásról. – vigyorogtam rá egy amolyan Chloe féle cinkos vigyorral.
Figyelmesen végighallgattam és közben próbáltam magamban legyűrni egy álmos ásítást. Nem szeretném, ha azt gondolná, hogy nem érdeke,l amit mond és, hogy untat, de igazán kezdek fáradt és álmos lenni. Lehet, hogy el kellene mennem, aludni. Elég fárasztó napunk lesz holnap.
- Én pedig szívesen segítek, ha arra van szükséged. Hogy én? Hát több variáció is van. Vagy Aurornak fogok tanulni vagy pedig Boszorkány és Varázsló jogot szeretnék tanulni. Még nem tudom pontosan. – válaszoltam elgondolkodva, de alig, hogy befejeztem, ismét rám tört egy hatalmas ásítás, amit ezúttal nem sikerült magamban elnyomnom.
Van abban valami amit mond. Nyilvánvalóan én sem vagyok mindenben jó, hiába is próbálkozom annyira. De minden csak annak a függvénye mennyi időt és energiát fektet az ember a tanulásba. Na meg mondjuk az sem utolsó szempont, hogy kitől és mit tanul. Valahogy nekem mindig sikerült megtalálnom a legjobb „magán tanárokat” megtalálnom ahhoz, hogy a legjobbat tudjam magamból kihozni.
- Nem is tudom. Talán… a sötét varázslatok kivédése, és a bűbájtan. Ez a kettő az ami a legjobban leköt és ami a legjobban megy. Viszont ne haragudj Nicki, de én elvonulok, mert rögvest elalszom. Hosszú napom volt és a holnapi se lesz sokkal rövidebb. De jó volt beszélgetni. – mondtam mosolygósan, miközben felálltam és elindultam a hálókörletem felé.
Tényleg élveztem a beszélgetésünket. Jól esett valakivel tényleg elbeszélgetni és nem csak a csajos dolgokról pletyózni. Imádom a többieket, de néha… hát szóval néha annyira csajosak tudnak lenni. Végtére is nincs ezzel baj, addig ameddig bírom kezelni. De néha már elég nehezen megy. Most viszont azt hiszem nem fog érdekelni semmi, csak a jó puha ágyikóm.
Gyors szapora léptekkel indultam meg a szobám felé. A Nicki-vel lefolytatott beszélgetés után pár pillanattal már fent is voltam az ágyamban és nem sokkla később már aludtam is. Pontosan úgy mint akit agyonütöttek.


Köszöntem a játékot, egy élmény volt Smile Ezennel én a saját részemet zárnám is Smile De azért a te záródat még szívesen elolvasnám Smile Remélem még összefutunk Smile


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Chloe - Különös találkozás   Vissza az elejére Go down
 

Nickole & Chloe - Különös találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-