HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Luna & Cole-Galád tréfa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 47
ϟ Reagok : 39
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 16.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Luna & Cole-Galád tréfa   Vas. Feb. 02, 2014 1:31 pm

Luna

Ugyanolyan napnak indult ez is, mint eddig bármelyik. Annyi kivételével, hogy senki nem volt rajtam kívül a szobában, amikor felkeltem. Furcsállottam a dolgot, de nem igazán foglalkoztam vele. Biztos mindenkinek meg volt az oka, hogy korán kelt.
A zuhany felé vettem az irány és annak ajtaján megláttam egy cetlin, amit a többiek írtak, hogy a csónakháznál találkozunk még a délelőtt folyamán. A mesékben jól ismert vízcsepp jelent meg fejem felett majd komoran átléptem a küszöböt és becsaptam magam után az ajtót.
Furcsa mód ma egyáltalán nem éreztem magam búskomornak, sőt felettébb jó kedvem volt. Tisztálkodás után szájhúzás nélkül indultam el a találkozó helyre. Fogalmam sem volt arról mit terveznek azok az idióták, de most valamiért nem érdekelt, hogy baromság e vagy sem.
Halál nyugodtan ballagtam és séta közben még nézelődtem is, nem úgy, mint eddig. Szememben megcsillant a kíváncsiság és egyre gyorsabbra vettem a tempót. Egészen addig meg sem álltam, amíg meg nem láttam társaim alakjait egy idegen hosszú szőke hajú lány társaságában. Egy pillanatra megtorpantam és azon agyaltam, hogy talán vissza kéne fordulni, de ekkor hátulról valaki megütögette a lapockámat jelezvén, hogy nekem oda kell mennem. Nagyot nyeltem majd elindultam a lakótársaim felé majd amint odaértem közvetlen körükbe mindenkit tetőtől talpig végig mértem még az ismeretlen szőke hajú egyént. Közelebbről megnézve rögtön felismertem. Ki ne ismerné meg a furcsa Luna Lovegood-ot?
Ettől még nem lettem okosabb még mindig nem tudom, mire készülnek ezek a barmok. Végig Lunát figyeltem és próbáltam kiolvasni valamit tekintetéből, hogy rájöjjek a dolgokra a helyett, hogy a fiúkra figyeltem volna. Neeem én a nehezebb utat választottam. Néha pár másodperc erejéig elhúztam tekintetemet Lunáról, hogy azért még is megnézzem, mi folyik itt. Ekkor esett le, hogy tulajdonképpen mit akarnak.
Luke kezében ott virított a pálcája, ami már alapból nem volt jó jel, mert még bénább, mint Longbottom. Egyszer csak Lunára szegezte pálcáját és valamit motyogott az orra alatt. Szerencsétlen lány nem tudtam, hogy meg tudja e védeni magát azért valami oknál fogva elé vetettem magam és minden elsötétült.
Egy ideig semmit sem éreztem, aztán hosszú percek múltán zsibbadást kezdtem érezni a jobb felemen. Felnyitottam pilláimat, hogy megnézzem mi a helyzet és eléggé megdöbbentő látvány tárult elém. Lunda közvetlen mellettem feküdt. Ezzel nem is lett volna semmi gond, ha össze nem olvadtunk volna. Az ő bal fele és az én jobbom teljesen összeolvadt. Próbáltam eltaszítani magamtól, de sajnálatos módon nem sikerült helyette még jobban összeragadtunk. Nagyot sóhajtva letettem fejemet a földre és az eget bámultam. Kénytelen voltam addig várni, amíg ideiglenes testpartnerem fel nem ébred.
- Remek, ezért mindegyiket egytől egyik kinyírom. –morogtam orrom alatt és oldalra fordítottam fejemet, hogy ébren van a szőkeség.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Hollóhát
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 12
ϟ Reagok : 8
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 25.


TémanyitásTárgy: Re: Luna & Cole-Galád tréfa   Hétf. Feb. 03, 2014 10:53 pm


Cole & LunaNos, talán furcsa egy szokás, de én mégis a rabjává váltam a reggeli sétának. Igazából nem azért, mert annyira nagyon szeretek sétálni. Sokkal inkább abban reménykedek, hogy majd megpillantom valamelyik elvesztett cipőmet, ruhámat, könyvemet... Vagy bármit, amit a szobatársaim szíves örömest elvesznek tőlem, és eldugnak valahol a kastély környékén. Már nem egy tárgyat találtam meg ezeknek a reggeli sétáknak az alkalmával. Megtaláltam a kedvenc könyvemet, meg egy zoknit is, amit télen imádok hordani, mert biztosan nem fázik benne a lábam. Szóval ma is felkeltem egy órával reggeli előtt, és megindultam a szokásos utamra. Most nem a kastélyban akarok lézengeni, hiszem csodásan süt a nap odakinn, ami valljuk be, nagyon ritka itt. Így tehát csendben kiosonok a főbejáraton, majd megindulok a csónakház felé. Szeretem a tópartot, mert nyugodt környék, főleg ilyenkor. Mást nem lehet hallani csakis a madarak csicsergését, és a víz hullámzását. Szabadjára engedhetem gondolataimat, anélkül, hogy bárki megzavarna benne. Végiggondolhatom az elmúlt év történéseit, és büszke lehetek magamra, amiért ennyit segítettem a "világ megmentésében". Soha nem gondoltam volna, hogy majd itt találok magamnak igazi barátokat. Emlékszem mikor ideérkeztem még Ron is Lüke Lovegoodnak hívott. Azóta már mennyi minden változott...
Elmerülve gondolataimban ülök a móló szélén, felfüggesztve ezzel a sétámat, mikor közeledő nevetgélést hallok meg. Hátrapillantok vállam felett és egy kisebb sereg fiatalt látnak meg szemeim. Mind Mardekáros... Ajjajj! Hirtelen ugrom fel, és bújok el a csónakház fala mögé. Nem akarom, hogy észrevegyenek, de sajnos már megtörtént. Vagy honnan tudják, hogy éppen itt vagyok? Hallom ahogy a gúnynevemet kiabálják, és azt akarják, hogy előbújjak. Csodás!
Előjövök a nagy kőfalak mögül. Körbeállnak. Mit akarnak már megint? Nem volt elég a tegnapi? Ezeknek semmi nem elég? Mielőtt még bármit is tehetnék ellenük, az egyik srác elkobozza még a pálcámat is, majd pár méterrel odébb ledobja a földre, hogy még véletlenül se érjem el. Csak gúnyolódnak, gúnyolódnak, és gúnyolódnak, egészen addig, amíg meg nem jelenik egy újabb srác. Láttam már, de a nevét nem tudom. Elvégre én sem ismerhetek mindenkit, főleg ha az illető Mardekáros. Első gondolatom az, hogy ez a fiú lesz a főgonosz. Ám de nem! Olyasmi történik, amit álmomban sem hittem volna. Meg akart menteni! Egy Mardekáros. Dehát miért?
Mindenféle csak sötétség. Nem szeretem a sötétet! Félek tőle? Talán. Nem tudom. De miért van ilyen sötét? Éjszaka lenne? Vagy csak simán ki kellene nyitnom a szemem! Ó, hogy nem jutott ez előbb eszembe? Vagy egyáltalán minek van becsukva? Miért fekszem? Mi történt? És miért érzem, úgy mintha rám lenne ragadva valami? Hirtelen nyílnak ki szemeim, mikor eszembe jutnak a történtek. Rémülten veszem tudomásul, hogy az a srác aki az imént a megmentőm szerepét játszotta, most szó szerint rám van tapadva.
- Ez meg... Mi ez? - Kérdezem tőle, miközben oldalamat próbálom elszakítani tőle, de úgy tűnik, sikertelenül. De hogy nem sikerül?

Words: 461 ♣ Music: hey brother Note: lesz jobb is :$ ♣ ©


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 47
ϟ Reagok : 39
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 16.
ϟ Kor : 23


TémanyitásTárgy: Re: Luna & Cole-Galád tréfa   Szomb. Feb. 15, 2014 11:48 pm

Luna

Amíg vártam, hogy a kis Luna felébredjen volt időm átgondolni az eddig történteket. Mostanában olyanokat cselekszem, amiket utána nem tudok megmagyarázni. Most is Luna elé vetettem magam. Talán a védelmező ösztönöm lépett érvénybe, amikor megléptem a lépést. De hát miért? Lunát nem is ismerem, csak hallottam róla. Miért akartam volna én megmenteni a bosszantó szobatársaimtól?
A gondolkozásból a mellettem fekvő mocorgása húzott vissza. Feli fordítottam tekintetemet. Még csak szemeit nyitogatta, de már rögtön meg volt az első kérdése. Úgy kérdezett mintha én bármit is tudnék a történtekről végül is engem nem ütött ki a balul elsült varázslat. Áh dehogy.
- Ne rángatózz, fáj. Neked jól esik, ha én is rángatózok? –kérdezek, vissza majd ugyan azt csinálom, amit ő is pár másodperccel ez előtt. Nem tartott sokáig ugyanis elég nehéz volt egyfolytában emelgetni az összeragadt testrészünket. Komolyan mondom kifulladtam, pedig nem vagyok eltunyulva, eléggé edzett srác vagyok. Néhány pillanatig még szaporán vettem a levegőt, majd elkezdtem lenyugtatni magam.
Beszív, kifúúúj…
Mondogattam magamban miközben a felhőket nézegettem. Néhány állat figurát ki tudtam venni a vonuló fehérségekből. Nagyon tetszettek.
- Mennyire gáz, össze vagyunk ragadva. Mindenki ki fog minket röhögni. –mondom nyugodt, lágy hangon még mindig a felhőket bámulva. Ezután egy meglepő dolog történt. Elnevettem magam. Bizony még számomra is nevetséges volt ez a helyzet. Nevetségesen szánalmasnak éreztem magunkat.
- Jól van vége a mókának…- törlöm le könnyeimet szabad kezemmel, majd újra elnézek Luna felé.– Menjünk, keressük meg azokat az idiótákat. –sóhajtok, majd megpróbálok felállni.
Szabad kezemmel kitámasztom magam majd a másikkal is megpróbálom ugyan ezt. Ha Luna működik velem együtt akkor nem sikerül. Ugyanis pont úgy ragadtunk össze, hogy a tenyereink összeérnek. Szóval, ha ő nem feszíti hátra kézfejét, akkor könnyen baja eshet az ujjainak.
Ha pedig segít, akkor nem lehet semmi probléma és minden úgy megy, ahogy annak mennie kell. Igaz eléggé fáj, ahogy húzódik a bőröm, de ez még semmi, az égés és a töréshez képest.
Kifejezetten izgatottan vártam, hogy mi fog még történni velünk a mai nap. Biztos voltam benne, hogy lesznek még itt történések, amik ránk nyomják a bélyeget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Luna & Cole-Galád tréfa   Vissza az elejére Go down
 

Luna & Cole-Galád tréfa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-