HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Csüt. Feb. 06, 2014 7:35 am


Nicki, (Vincent) & Eric


Idióta. Ennyi pont. Nem lehet máshogy Vincentet nevezni. Állandóan mókázik, viccel, szerencsétlen. Egyszer hívják gyávának, rögtön felbátorodik, és bármit megcsinál amire azt mondják, hogy nem meri. És ilyenkor mi történik állandóan? Futok, hogy kimentsem. Nem voltam ott, így már szóltak nekem, hogy a nagyteremben  pár mardekáros basztatta, és legyávázták, hogy sose merne bemenni a tiltott rengetegbe. Ő mit csinál rögtön? Berohan a tiltott rengetegbe, és természetesen bizonyítékot is kell hoznia. Komolyan már elterveztem a pillanatot, amikor meglátom. Megfogom a fülét, és kihúzom onnan. Hirtelen az is feldühített, hogy miért nem hívott. Aztán eszembe jutott az egy héttel ezelőtti eset. Sóhajtok, akkor találkoztam Erickel két év után. Sokat voltam vele el, választásra kényszerített. Azóta se hallottam róla. Várom mikor látom újra. A lényeg, hogy aznap randim lett volna Vincentel a három seprűben. Össze szedte magát, és elhívott. Hirtelen megijedtem, féltem ha nemet mondok megutál, és elvész a barátságunk. De rájöttem egy rossz randival is. Ott várt, már indulni készült, mikor berontottam. Elnézést kértem, ő elfogadta, és leültünk vajsört iszogatni. Nem tudtam ráfigyelni, rá koncentrálni. Eric volt végig előttem. Egész randink alatt nem figyeltem rá, többször is vissza kellett valamit kérdeztem, amit mondott. Ennek végeredménye az lett, hogy megsértődött. És hát jogosan. Az viszont nem volt jogos, hogy a fejemhez vágta csak sajnálatból mentem el vele. Az elmúlt egy hétben beszélt velem, de korántsem viccelt, humorizált, ahogy szokott velem is. Csak "muszáj " dolgokról. Hiába kértem ezerszer is bocsánatot. Azóta próbálom kiengesztelni. Lehet a mai mentőakcióm, sikeres lesz.
Megállok a tiltott rengeteggel szembe, már most kifulladtam ahogy ide értem. Előveszem a pálcámat, és szorongatom. Találkoztam egy két ismerőssel is útközben, és ők is látták erre futni, de nem gondolták hogy a rengetegbe megy. Gondolom, remélem akkor megakadályozták volna. Mély levegőt veszek, magamba számolok, majd bemegyek az erdőbe. Eléggé gyorsan terjedtek a hírek, remélem olyan messzire nem jutott be. Bevallom kicsit félek, de ez jó gyakorlati lecke, hisz ha auror akarok lenni, ennél félelmetesebb helyekre is be kell mennem. Nagyon remélem, nem esik baja amíg meg nem találom. Mert ha meglesz, én fogok kárt okozni benne. Ahogy ismerem, addig volt bátor amíg bejutott. Vagyis, mióta bejött lelassított, és nyúl léptekben halad. Nekem tartanom kell a gyorsabb tempómat, így hamar megtalálhatom.
Már vagy 5 perce gyalogolok, eléggé sokáig sikerült bejutni. Hála istennek egy rémséggel se találkoztam. Kezdek arra gondolni, hogy csak rémisztgetések azok a sztorik, az itt lakó szörnyekről. Végre megtalálom, kapkodom a levegőt. Utolsó lendületemet arra használom, hogy minden erőmből neki megyek és ellököm. Ő egy kisebbet repül, és hasra esik.
- Neked komolyan, teljesen elment az eszed ?? - egy pillanat alatt meg is bántam az ordítást. Hangokat kezdek hallani, gyorsan oda rohanok, és felsegítem. - Gyorsan, vedd elő a pálcád! - utasítom látván az üres kezeit.
- Mi a fenét keresel te itt? Nem kell bébiszitter. - nyafog, amin elnevetném magamat, ha nem lennénk ilyen szorult helyzetben. - Amúgy a kis akciódnak hála kirepült a kezemből!! - suttogva ordít rám, erre is csak ő képes. A hanga halk, de a feje üvölt.
- Hát ez remek... - persze magamba magamat szidom. Közbe próbálok a hangok irányába figyelni, és Vincent pálcáját is keresni. Lehet rövid pályafutásunk most kezd véget érni. A hangok egyre hangosabbak, és közelibbek.

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szomb. Feb. 08, 2014 10:43 am


 
Nickole & Eric

 

Hihetetlenül lassan teltek a napok, mert tudtam, hogy várnom kell Nickole felkeresésével. Egy óra alatt is rengeteget változott a felállás, mígnem kiharcoltam magamnak a biztos, szabad akaratomat. Bár nem felejtkeznek el róla hogy új vagyok, egyre inkább hozzászoknak a jelenlétemhez, és már a véleményem is kezd dominálni. Persze, szigorúan az eddigiekhez mérten. Egyébként körülbelül annyit érnek a megjegyzéseim, mintha szellemként ülnék mellettük és próbálnám irányítani az élet előremenetelét. Kizárásos alapon türelmes lettem... és büszke. Mégis elszomorít, mert az egyedüli, akivel szívesen osztanám meg a sikereimet, valószínűleg helyben ájulna el. Nem gondoltam volna, hogy ez valaha ennyire fontos lesz számomra.
Persze, ugyanúgy megéri hűségesnek maradni hozzá. Semmi okom rá, hisz aligha mond igent - ha mégis, akkor is csak a jövőben -, de egyáltalán nem okoz nehézségeket. Mintha egyébként is ezer éve együtt lennénk, szinte természetes, pedig nem is a valóság. Általában utálom, ha naivvá válok, ám jelenleg ha akarnám is képtelen lennék bánni. Főleg, mert ma találkozunk, alig tíz perc múlva.
Igazából még egy üzenetet sem küldtem neki, de máskor is összehoztam már a meglepetés viszontlátást, miért pont most vallanék kudarcot? Egy bűbáj segítségével könnyedén olvadok bele a tömegbe, és csak pár lépcső választ el a Griffendél klubhelyiségtől, mikor valami megüti a fülemet.
Az a seggfej bement a Tiltott Rengetegbe, Nickole utána, és maga McGalagony indult a keresésükre, miután az egyik Mardekáros beköpte őket. Szép láncreakció.
Azonnal visszafordulok, majd a lehető leggyorsabb kerülővel jutok el az egyik erdei ösvényig. Már most hallom a hangjukat, nekem viszont eszemben sincs megszólalni - a végén még felhívnám magamra egy kelletlen személy figyelmét is. Így valószínűleg rendesen megijesztem őket, mikor minden előzmény nélkül feltűnök a hátuk mögött, de annyi baj legyen. Ilyen apróságok miatt nem aggódok, pláne nem úgy, hogy élvezettel töltenek el. Vajon ki sikít majd lányosabban, Vinc?
- Gyertek utánam - morgom oda mindennemű köszönés nélkül, a jól megszokott félmosolyommal kísérve. Amennyiben szófogadóan teszik amit mondtam, megkeresem a biztonságos ösvényt, zsebre dugom a kezeimet és igyekszek teljes mértékben a környezetünkre koncentrálni. Ha eddig nem volt gond, remélhetőleg ezután se ront ránk semmi, de szeretnék biztosra menni. Most nem kockáztathatok.
 
szavak: 347 zene: lesz (; megjegyzés: remélem tetszik ♥ ©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szomb. Feb. 08, 2014 11:25 amNicki, (Vincent) & Eric


Oké most kéne igazán bátornak maradni. Hirtelen Vincent megmozdul mellettem, megijedek, majd meglátom, hogy csak a pálcáját találta meg, és vette fel. Oda húzom szorosan magamhoz, és megfogom a kezét. Bármi történik is együtt kell , hogy maradjunk. Fedezni fogom, és tudom, hogy ő se fog cserben hagyni, hiába haragszik most rám.
- Fussunk? - kérdezem Vinctől suttogva, miközben oda hajolok szorosan hozzá. A levegőben látszik a leheletünk is, épp hogy átszűrődik valami kis fény forrás a fák között. Itt még hidegebb van, mint az erdőn kívül. Kicsit megremegek, bár az adrenalin fűteni kezd. Vincen látszik, hogy ő is megvan ijedve, csak bólint, hogy igen futni kéne. Szorosan fogom a kezét, ha neki kezdünk maradjunk együtt. Majdnem sikítok mikor egy magas alak hirtelen elénk tárul, de Vincent fel is sikít. Ha nem félnék, most szétröhögném magam. Majd a félelmet felváltja a meglepődés, majd a meg megkönnyebbülés. Elkel, hogy mosolyodjak egy pillanatra, Eric az. Mondja, hogy kövessük. Ő is bepréseli magába azt a mosolyát amitől beleszeretem, ahogy kiemeli az arcán lévő sebhelyet. El is indulok, húzva magammal Vincentet, aki kéreti magát.
- Gyere már, mi a fene bajod van? - kérdeuem tőle ártatlanul, persze hogy tudom mi baja. De most nem az a fontos, hogy kijussunk? Húzom mindig magam után.
- Mi a frászt keres itt?? - kérdezi halkan szinte hozzá passzírozza magát a fülemhez. Nem akarja, hogy Eric meghallja, hisz régen többször is hangoztatta, hogy fél tőle. Nagyon ijesztőnek találta mindig is. És most hirtelen két év után a tiltott rengetetben megjelenik. Mondjuk .. megértem.
- Mint ahogy látod, kivisz minket innen. - mondom neki közbe Eric felé nézek aki csak halad előttünk zsebre dugott kézzel. Vajon tényleg, mi a fenét keresett itt? Remélem fogunk tudni négyszemközt beszélni. Már alig vártam hogy felkeressen, mert amire megkért meghoztam a döntést, és nagyon szerettem volna már tudatni vele. Nézem ahogy megy még mindig. Kicsit elmélázok rajta. Olyan magabiztosan megy, csak úgy süt róla, hogy ő nem akárki, ő valaki, és nem szabad belekötni. Olyan.. fenséges.  Sóhajtok. Bezzeg én elvileg úgy megyek mint egy csámpás buldózer, idióta. Pórbálok mindig ha észre veszem magam nőiesen menni. Miért pont én kellek neki? Ő sokkal jobbat érdemel, szebbet, előkelőbbet. Én csak piszkítanék mellette. Félek, ha lesz köztünk valami, erre előbb vagy utóbb rá fog jönni...
Vincent erősebben megszorítja a kezemet.
- Ouuu - mordulok fel, majd kérdőn nézek rá. Ő vissza néz kétségbe eset fejjel Ericre.
- És mi van ha ő akar minket elkapni!! Hisz halálfaló volt!! - ez kicsit hangosabban csúszik ki a szájából. Nézek rá, oké nem cseszem le, hisz jogos. Főleg mert én erre a reakcióra számítottam tőle elsőnek. Megáll és oda húz magához védőn és Eric felé emeli a pálcáját. Azt hiszem, eddig enyhe sokkban lehetett, hogy ilyen későn esett le neki a dolog. De most meg túl bátor... végig szorítja a kezem folyamatosan kezd fájni. Nem is tudtam, hogy ő is ilyen erős.
- Nem akar minket bántani Vinc... - nem mondhatom el neki, miért tudom. Nem fogom őt is elveszíteni. Nem mondhatom el neki, hogy már találkoztam Erickel azóta. És hogy mit tervezek vele...

©

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Hétf. Feb. 10, 2014 7:52 am


Nickole & Eric


Egész nap arra vártam, hogy láthassam Nickole-t. Azt hiszem, mondanom sem kell: több hét után nem így képzeltem el a találkozásunkat, de úgyis ritkán csöppenek hősies szerepbe. Hát élvezzük ki! Jó, egyébként is sötét örömmel tölt el minden egyes perc, kezdve egészen a kislányos sikolytól a jelenlegi Vinc-féle hisztériáig. Ugyan nem hallom pontosan, mit sugdolóznak a hátam mögött, nem kell nagy fantázia hozzá hogy megfejtsem a rejtélyt. Nicki még hárít is, azt hiszem végre megbízik bennem. Ráadásul... talán nem csak ezzel kapcsolatban ilyen elnéző, talán tényleg ad egy esélyt nekünk. Vagy egyszerűen csak naivvá váltam a találkozásunk óta, ami tulajdonképpen logikusan is hangzik. Persze, akkor észre se venném magamon, az őrültek is abban a hitben éldegélnek, hogy minden ép és top.
Kézfogásuk viszont határozottan nem nyeri el a tetszésemet.
- Amúgy a szoknyája alá nem akarsz bebújni?
Váll felett hátrapillantok rájuk, méghozzá a lehető legártatlanabb mosolyommal kísérve. Bosszant, hogy úgy viselkedik mint egy tipegő vagy egy homokos, Nickole tűri, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Azt sem érdemelné meg hogy foglalkozzon vele, hát még a barátságát. Elképzelhető, igen, elfogult vagyok, azonban ettől eltekintve a végeredmény ugyanaz. Idegesít, vagyis ha nem akarja még jobban fokozni az indulataimat, ő is rövid úton ideges lesz. Ellenkező esetben kereshetek más módszereket is, semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Mikor enyhe fáziskéséssel végül megtorpan az ész és rám emeli a pálcáját, muszáj vigyorognom. Általában toleráns vagyok, de hozzá valahogy nincs türelmem.
- Mentem az ostoba irhádat, te pedig fenyegetni próbálsz. Komolyan, Geller? - Teszek felé pár magabiztos lépést, így mikor megállok, már fél méternyi köztünk a távolság. Nem zavarom az intim szféráját - Merlin ments közel kerülni hozzá -, ám így is épp elég egyértelműen fölé magaslok. Taknyos. - Itt hagyhatlak, ha ennyire ragaszkodsz hozzá, úgy viszont maximum a hülyék szerencséjével jutsz ki élve. Ezt ne felejtsd. Aki nem tudja, hol a helye, hamar elvész.
szavak: 312 zene: lesz (; megjegyzés: remélem tetszik ♥ ©
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Hétf. Feb. 10, 2014 9:59 am

Nicki, (Vincent) & Eric


Teljesen meglep Vin viselkedése. Ennyire bátor nem szokott lenni vagyis, csak azon a napon láttam ilyen elszántnak és harciasnak. Kicsit aggódom, hisz Eric nagyon hamar felkapja a vizet, és agresszívvá tud válni ha felidegesítik. És Eric sokkal jobb harcos mint Vin. Nem akarok közéjük állni. Vin eléggé biztosan tartja Eric felé a pálcáját, és látom rajta, hogy igen képes lenne megtámadni. Fél, de képes lesz rá ha a helyzet úgy adódik.
- Vin, kérlek, komolyan tedd már le.   - próbálom a kezemet kiszedni az övéből, nagy nehezen ez sikerül is. Eric oda jön közelebb, látom rajta, már eléggé ismerem, hogy lássam nagy erőt kell vennie, ahhoz hogy ilyen higgadtan beszéljen hozzá. Bár minden más normális embertől ez is épp eléggé durva lenne.
Vincentel farkas szemet néznek egy ideig. Nagyon markolja a varázspálcát, majd látom rajta, hogy épp átkot szórna rá. Reflexesen Eric elé állok. Hálistennek csak egy lefegyverzőt nyögött ki, és eléggé halványan, de ez is elég volt ahhoz, hogy métereket repüljek. Hátamra, estem nagy nehezen felülök és köhögök. Felnézek a fiúkra. Vinc csak kipattant szemekkel néz rám.
- Jól...jól vagy? - kérdezi, elsőnek aggódás van a tekintetébe. Aztán mintha dühös lenne.
- Túléltem. - morgom magam elé, eléggé fáj a hátam még, nagyot koppantam. Nem merek felállni mert érzem megszédülnék. Csak annyit veszek észre, hogy Vin tekintete egyre jobban elkomorul. Neki?
- Szóval végig tartottad vele a kapcsolatot? Igen nem vagyok hülye! Nem ugranál egy átok elé, ha még ott tartanátok, ahol én tudom hogy utoljára találkoztál vele. - üvölt. Sóhajtok, tudtam hogy így fog reagálni rá. Én csak gyomor göccsel ülök és nézek fel rá. Most fogom elveszíteni az egyetlen maradt legjobb barátomat. És nem akarom, de nemtudok erre mit mondani.
- Sajnálom...- Nem mondhatom, hogy elakartam neki mondani, mert nem mondhattam el neki. Ez az egész az én ügyem Erickel, aki nem jó dolgokba keveredett bele, és nekem is eléggé veszélyes. Őt meg pláne nem akarom belekeverni.
- Még én, hogy sajnálom...   - néz rám, majd Erickre. -Te meg ne tégy szívességet, egyedül is kitalálok. - mondja neki bosszúsan, majd neki indul az erdőnek.
- Vincent gyere vissza ne csináld!!! - szólok utána, próbálok nem kiabálni. Nagy nehezen sikerül felállnom.

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szomb. Márc. 01, 2014 7:08 am


 
Nickole & Eric

 

Szerencsés kölyök. Ha nem lenne különösen jó kedvem és Nicki száz méteres távolságon kívül tartózkodna, elintézném, hogy a szerencsétlen kis életében utoljára mozgassa a felvágott nyelvét. Az "udvarlása" iránya is eléggé kivágja nálam a biztosítékot, de muszáj rátennie még pár lapáttal. Csak tudnám, mitől nyílt ki ennyire a csipája.
Nickole-ra se hallgat, és hamar meglesz a következménye. Emelném a pálcámat, könnyedén kivédeném az átkot, szépségem viszont elém áll, a saját védelme pedig már nem fér bele az idejébe. Jómagaméba végképp. Mire bármit is tehetnék, a gyakorlati ügyvédem a földön hever és köhög. Hála az égnek nem látom rajta, hogy nagyobb baja történt volna... így sajnos nincs mi visszatartson, habozás nélkül Vincenthez lépek. Férfiasan oldom meg a feladatot, ami azt illeti, behúzok neki egy hatalmasat. Egyensúlyérzék és kitartás ide vagy oda, legjobb esetben megtántorodik. Ha el is esne, annál jobb, bele is rúgok. Mert vele ellentétben meg merem tenni.
Ezek után jön a hű-de-megható drámai jelenet, aminek szintén nem látom értelmét. Mégis vagyok olyan türelmes, hogy kivárjam a végét, mielőtt a talárjánál fogva visszarántanám Vincet. Alighanem a maradék esze is elfogyott, sőt, nekem is. Figyelemre se kéne méltatnom, nemhogy megvédeni a seggfejét.
- Most fejezd be a hisztizést! Ha öngyilkos akarsz lenni, legalább stílusosan tedd. Nem foglak elengedni, amíg biztonságba nem értél, törődj szépen bele. - Az utolsó három szót egyenként hangsúlyozom ki, hátha el is jut az agyáig. - Egyébként nem értem a harag okát. Barátok vagytok. Azt osztotok meg egymással amit akartok, viszont semmi jogod a mi... találkozásunk miatt játszani a sértődős kislányt.
Nem kérheti hogy mindent mondjon el neki, még úgy sem, ha rólam van szó. Egyedül azt tartanám lehetséges indoknak, hogy kapcsolatban vannak és én, a több mint barát-emberke felbukkanok a színen, Nicki pedig, ugye, titkolja. Ez viszont elképzelésnek is szörnyen röhejes.
Minden esetre - hacsak nem az utóbbiról van szó - semmi közöm a problémához. Leszámítva a tényt, hogy részben miattam jött létre. Ellenben még csak szándékomban sem állt titoktartást kérni. Kellett volna, viszont tisztában voltam vele: nem várhatok el ilyesmit. Túl szoros köztük a kapcsolat. Legalábbis ebben a hitben voltam.
 
szavak: 345 zene: Night Visions megjegyzés: nem a legjobb, de több, mint a semmi :DD ©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szomb. Márc. 01, 2014 9:12 am

Nicki, (Vincent) & Eric


Meglepődök mikor Eric behúz Vincnek egyet. De még örülhetek neki, hogy csak egy pofont kapott tőle. Közbe felkászálódok, és hallom ahogy Eric kiosztja, hogy ennek ellenére se fogja elengedni Vinct. Őt is biztonságba kiakarja vinni innen. Magamban kicsit elmosolyodom. Most büszke vagyok rá, persze nem mondanám neki hangosan. Lassan oda megyek hozzájuk, látom Vinc kicsit lehiggadt, és kezdi belátni, jobb ha velünk jön.
Nézek rá, tényleg nagyon sajnálom ezt a szitut. És megértem, hogy haragszik. Randiztunk, és nem jött össze, de el kellett volna mondanom neki, hogy mi volt a gond valójában. Az hogy Ericet szeretem, és ő a legjobb barátom.
- Kijutunk innen, utána.... ahogy akarod és nem beszélünk többet. - ezt nehéz szívvel mondom ki, de nem fogom magamat ráerőltetni ha nem kell már a barátságom.
- Jussunk ki innen, aztán meglátjuk mi lesz.  - mondja olyan rideg hangon, hogy kirázz a hideg tőle. Sóhajtok majd nézek Erickre jelezve, hogy elindulhatunk. Az utunk eléggé csendesen telt, annyira elvagyok merülve a gondolataimban, hogy eszem ágában sincs félnem a szörnyektől akik egyre hangosabbak. Egy olyan rossz érzésem van, hogy Vinc és a köztem lévő barátságnak annyi. Ha így van és tényleg úgy dönt, hogy elválik tőlem, mi akadályozzon meg hogy ténylegesen Erickel legyek? Lehet, hogy a jóságot túlértékelik... Megrázom a fejem. Nem, ilyen messzire nem akarok elmenni. Én jó ember vagyok, és jó dolgokat akarok tenni. És lehet ha minden jól megy, Eric fog változni. Őt magát sose akarnám megváltoztatni, csak azt szeretném ha a jó oldalon állna. Feleszmélek, mikor látom a világosságot az " alagút " végén. Kijutunk az erdőből, vége a csendnek, és lehet vége egy korszaknak is? Miután kisétálunk, megállunk az erdő szélén, én az idegességtől ökölbe szorított kézzel nézek felváltva a két fiúra. Most... én mondjak valamit? Nem tudok mit... bárkihez is fordulok és kezdek beszélni a másikat elveszítem. Csak állok ott csendben és egy isteni csodára várok.

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Vas. Márc. 09, 2014 3:39 am


 
Nickole & Eric

 

Verekedés ugyan nem robban ki, de tény, hogy elég fagyos hangulatban sétálunk ki az erdőből. Ami természetesen rájuk korlátozódik igazán, hisz a véleményem mit sem változott. Eddig sem voltam túl megértő - legalábbis ezzel kapcsolatban -, nem most fog bekövetkezni a csodálatos változásom. Különben is furcsa lenne őt kedvelni, mondhatni lehetetlen. lepkényi szimpátiát sem vált ki belőlem, mi több, úgy irritál ahogy van. Nem győzöm hangsúlyozni.
Ezek után persze nem szólok bele a témába, döntsenek ahogy jónak látják. Maradjon mellettem Nickole... ennyi az össz kívánságom, viszont bárhogy is, teljesülni fog. Innentől kezdve nincs okom aggodalomra. Magunkat hátráltatnám, ha apróságokból csinálnék ügyet. Talán épp emiatt nem kérdőjelezek meg komolyabban semmit, mindig rosszul sül el kényes témával kapcsolatban választ erőltetni. Meg úgy minden mással. Ha ki kell derülnie, ki fog.
Bár megüti a fülünket pár furcsa zaj, szerencsére senki se szegődik hozzánk és gondtalanul jutunk ki a rengetegből. Kínos csend áll be. Vagy legalábbis az alapján amit az arcukról és a mozdulataikból leolvasok, elég valószínű. Természetesen megint én vagyok az, aki belerondít a pillanat melankóliájába.
- Alighanem ez az a jelenet, mikor hagylak titeket cseverészni - mosolyodok el, majd metszően a töketlen griffesre pillantok. - Utoljára volt ekkora szerencséd.
Nem rá vagyok tekintettel, mikor Nickihez sétálok és egy rövidebb csókot lehelek a homlokára. Szívem szerint a lehető legnagyobb elégedettséggel dönteném le a lábáról, addig csókolgatnám, amíg egy magányos pontja sem marad, de. Tisztában vagyok vele, mekkora szemétség lenne, márpedig úgy a kedve is elmenne tőlem. Inkább nem fájdítom tovább a kölyök szívét, megteszi azt saját maga.
- Nem sokára visszajövök. Megtalállak. És nem eresztelek el. - duruzsolom a fülébe, majd finoman végigsimítok az arcán.
Végül mosolyogva, egy kacsintás kíséretében lépek hátrébb és fordulok az ellenkező irányba. Visszamegyek az erdőbe és azon az ösvényen indulok el, ami egyenesen Roxmortsba visz. Amíg ők beszélgetnek, elintézem a teendőimet, és csak akkor veszem újra a kastély felé az irányt, ha már végiggondoltam az előbbi jelenetet.
Mindig van egy tartalék Százfülé főzetem az esetek többségére, így nem kell sokat aggódnom amiatt, hogyan jutok be a griffendél hálókörletbe. Szőke kisfiúként kiáltok Nickole-ért, a többiek pedig - türelem híján - szófogadóan le is hívják nekem a klubhelyiségbe.
- Gyere, sétáljunk. Nem akarok egyedül a Fekete tónál kószálni - biggyesztem le az ajkaimat. - Ígérem, csendben leszek. Nem bukunk le.
Ha sikerült meggyőznöm, el is indulok kifelé. Fokozatosan nyúlok meg és barnul be a hajam, mire kiérünk a szabadra, már az eredeti alakomban sétálok Nicki mellett.
 
szavak: 406 zene: kutyaugatás:D megjegyzés: én elolvadtam írás közben *-* ©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Vas. Márc. 09, 2014 10:20 amNicki, (Vincent) & Eric

Aszívem kihagyott ütemeket, mikor Eric oda jött hozzám, ahogy beszélt, és a homlok csók. Pár másodperc volt, de a testem majd összeroggyant, és csak sikítani akartam, hogy ne hagyjon itt, vele akarok menni. Szeretem Vincentet, de már tudom hogy a barátságunknak vége. És valahol meg is értem. Ha fordítva történt volna a dolog, lehet én is így reagálnék. De akkor is ott akarok tartani, mikor már megbeszéltünk mindent, és Ericket láthatom viszont. Igen tudom, önző és szemét vagyok, de nem érdemlek meg egyszer se olyan pillanatokat mikor az lehetek? Mikor Eric elmegy, oda sétálok lassan Vinchez, és ránézek. Túl kell lennem rajta.Mély levegőt veszek.
- Tényleg sajnálom Vinc. Elkellett volna mondanom neked. Csak megígértette velem, hogy ne szóljak róla senkinek. Tudod, hogy én mindig betartom az ígéreteimet. - Reménykedve nézek rá, hisz ő se szőrős szívű, hátha meghatottam ezzel. Tényleg mindig így volt, mindig betartottam a szavamat, ezért is van, hogy nem egy emberről tudok valamit az iskolában.
- Tudom- nyögi ki a választ lesütött szemmel. Ha le van sütve a szeme akkor jó, mert kicsit szégyenli magát, vagy megbánt valamit. Remélem nem a barátságunkat. - Csak féltelek tőle. Sose volt jó fiú. Nem mondtam még, de tudod, hogy apám ismerte az övét. Az se mozgott a legjobb körökbe, de róla is hallott egyet s mást. Az apja nyomdokaiba lépett. És nem akarom, hogy ennek a világnak a részese legyél.  - mély levegőt veszek, tudtam hogy nem lesz ez egyszerű beszélgetés, de hogy ennyire? Nem akarom elveszíteni, de azért reméltem, hogy sértődötten elfog menni szó nélkül, hogy megusszam a lebaszást, vagy a veszekedést, és majd megbékél idővel. Nem számítottam tényleges beszélgetésre.
- Tudom ki ő és miket tett, vagy tesz. Épp ezért akarok mellette lenni. - ökölbe szorított kézzel nézek rá. Nehéz nekem erről beszélni. Szeretek beszélgetni, de a legmélyebb érzéseimről, terveimről sose. Ez az én kis titkom. Ez az első mikor nagyon bensőséges dolgot osztok meg valakivel. - - Nem én fogok a rossz útra térni, őt akarom jó útra téríteni. Te nem ismered úgy őt, mint én. Jó ember tud lenni ha akar.. csak ebbe született bele. Megakarom menteni. - vinc csak néz rám, kicsit ledöbbentettem.
- Veszélyes vállalkozás, tényleg ennyire szereted? - látom, hogy könnybe lábadnak a szemei. A fenébe már, én is elkezdek könnyezni. Csak egy igent bólintok, nem akarom azzal kínozni, hogy ki is mondom. Ő csak erre bólint. - Vigyázz magadra, és nem csak fizikailag értem...
Vissza mentünk az iskolába, kicsit lenyugodott, de nem fogom erőltetni a beszélgetést. Úgy döntöttem, hogy majd ő keressen meg ha úgy gondolja. Vissza kellett térnem a valósághoz és leckét írnom. Hát remélem az elfogadhatót megkapom rá. Nem tudok rá koncentrálni. Majd feljön egy lány, és szól hogy valaki engem keress. Kapva kapok az alkalmon, hogy nem kell tanulnom. Lesietek, azt gondoltam Vinc az, hogy máris látni akar, és beszélni. Helyette egy kisfiú az. Mit akar tőlem? Majd válaszol, hogy kísérjem le a tóhoz, mert nem akar egyedül menni. Mivan?
- Mit akarsz te... . - Majd leesik. Fekete tó, lebukás. Majd csak nagy hévvel elindulok vele a kastélyból. Alig várom, már hogy kiérjünk. Ahogy elérünk egy " biztonságos " részhez, Eric eredeti alakja változik vissza mellettem. Ránézek, majd szorosan meg ölelem.
Talán túl hosszan mint kellene, és túl szorosan mint illendő lenne, de ezt muszáj. Le kell nyugodnom, és a jelek szerint ezt csak az ő ölelése tudja megvalósítani. Úristen tényleg ennyire szeretném? Az előző találkánkig, csak emlékem voltak róla, hiányzott és tudtam, hogy szeretem, de mióta vissza tért, egyre intenzívebben érzem. De nem szabad kimutatnom túlságosan, nem akarok nyálas lenni, nem akarom elijeszteni.
- Döntöttem... - duruzsolom bele a nyakába, nagyon le kellett hajolnia, hogy szoríthassam a nyakát. - ... veled akarok lenni. - és puff... a kő a szívemről akkorát csattant, hogy felkapom a fejem a hangra. Jelenleg még a Roxfortot is elhagynám, hogy vele legyek, hogy elmenjek vele. De pont ezt nem szabad. Ébernek kell lennem, és a célomat tartani szemelőt.

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Hétf. Márc. 24, 2014 9:29 am


 
Nickole & Eric

 

A gondolataimban egyik csók követi a másikat, a valóság viszont sokkal szürkébbnek bizonyul az ábrándoknál. Kénytelen vagyok otthagyni a kis csipással, és már azon is aggódhatok, mi lesz a végső döntése. Én már választottam: bármi történjék is, mellette maradok. Őrültség lenne elengedni. Lehet hogy burkoltan igyekeztek kiölni belőlem az érzéseket, de az ésszerűség ezúttal ugyanazt diktálja. Annyiszor próbáltam már távol maradni Nickitől, annyiszor döbbentem rá, hogy nem vagyok képes megtartani a távolságot... Lényegtelen játszani a mazochistát (ebből a szempontból).
Tehát jelenleg minden rajta múlik, így okkal válok egyre feszültebbé. Elfoglalom magam, ezzel sosem volt gond, viszont így is lassan telik az idő. Egyébként is türelmetlen vagyok, hát még ebben a helyzetben. Még akkor is ökölbe szorított kezekkel futok fel a lépcsőn, mikor alig két percen múlik a viszontlátás és igazán nem kéne sietnem.
Persze mindez nem tűnik fel senkinek, eleinte Nickole-nak sem. El kell fojtanom egy mosolyt, mikor csalódottan(?) lepillant rám. A reményeim viszont hamar bebizonyosodnak, szinte látom, ahogy koppan neki a helyzet. Azon nyomban el is indulunk a Fekete tóhoz, ezúttal szép lassan, nosztalgikusan. Mintha visszakanyarodtunk volna az időben. Amint látótávolságon kívül esünk, fokozatosan visszanyerem az eredeti alakomat, majd arra leszek figyelmes hogy Nicki felbukkan a látókörömben és átölel. Beszívom a levegőt, óvatosan lejjebb hajolok hozzá és szorosan visszaölelem. Aztán lélegezni is elfelejtek, mikor válaszol.
- Nagyon örülök. - Tényleg. Apró vigyorral az arcomon hátrébb húzódok, épp csak annyira, hogy megcsókolhassam. A karjaim eddig is a derekán pihentek, most pedig gyengéden simogatni kezdem a hátát. - Minden rendben lesz. Ígérem.
Ha elengedett, elkapom az egyik kezét és tovább haladok vele az egészen az első padig - oda leülök, Nickole-t pedig az ölembe húzom.
- Jól sejtem, hogy végiggondoltad már a... mindent?
Meggyőződésem hogy túlbonyolítja a helyzetet, de bárhogy is legyen, a jövőben igenis fontosak lesznek a döntései. Nem lenne hátrány megbeszélni, hogyan képzeli el a dolgokat velünk kapcsolatban. Mármint a rengeteg akadályt leszámítva.
szavak: 314 zene: Pieces megjegyzés: enyhe késéssel... ©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Kedd Márc. 25, 2014 12:54 amNicki & Eric

Mindig is hallottam, hogy a szerelem őrültségekre késztet, és bátorrá tesz. Mindig is szerettem Ericet belátom, bár mindig elnyomtam magamba, azzal a tudattal, hogy sosem lehet az enyém. Mióta visszatért, és kijelentette, hogy szeret nem bírok magammal. Bármit megtennék, hogy ez ne csak álom legyen, hogy ne kelljek fel, és valóság legyen. De mindig is arról voltam híres, hogy a józan eszemet mindig megtartom. Még részegen is , nem hogy hülyeséget csinálok, de még óvatosabb vagyok. Hogy mit akarok a kapcsolattól ? Együtt lenni vele. De az az elképzelés mi szerint én auror leszek, rossz varázslókat elkapni, ő meg pont olyan lesz akik ellen harcolok... nem lehet. Nem fogom feladni ezt, megesküdtem a háború óta, hogy elkerüljük ezt. Viszont Eric elhatározása szerint menne így. Ahogy megcsókol, majd az ölébe ültet össze szorul a gyomrom. Mind a lelkes idegességtől hogy itt vagyok vele, és velem akar lenni, mind a hátsó szándékomtól. Összeszorul a szívem a tervemtől. Vajon tényleg képes leszek arra, hogy megváltoztassam az világnézetét? Hogy nem kell az apja nyomdokaiba lépnie, és nem kell rossz dolgokat tennie? Vajon szeretni fog ennyire? Minden rendben lesz, megígérte. Mire érthette? Nem tudom megkérdezni tőle, mert folyamatosan küzdök a gyomromban lévő idegességtől. Hogy végig gondoltam e már mindent? Nem komolyan.. nem. Tudom ha rájön a kis tervemre, és ha olyan szituációkat fogok megakadályozni ami nincs innyére, esetleg felidegesítem és elmúlik amit irántam érez, nem leszek biztonságban. Őszintén szólva lehet amúgy se leszek, kitudja kinek dolgozik, és mennyire nem félnek bepiszkolni a kezüket. Viszont ezt nem mondhatom el neki. Belenézek a szemébe, és remélem ez elég lesz válaszadásnak. Megsimogatom azt a heget az arcán, ami annyira különlegessé teszi, majd egy hosszú csókot adok neki. Ez kellet, hogy kicsit lenyugodjak, hogy tudjak beszélni.
- Átgondoltam, de sok áldozatot fog tőlünk követelni. - mosolygok rá. A terveimmel ellentétben vele leszek, és boldog vagyok. Mély levegőt veszek, és most boldog leszek ha törik ha szakad. A tervem úgy is csak bizonyos körülmények közül fog révbeérni. Miközben Eric szemét fürkészem a látókörömbe az egyik fánál valaki áll. Hunyorogni kezdek, hogy lássam ki az. Lehet hogy egy tanár lenne? Nem egyenruhában van, és eléggé magas. Majd eltűnik. Kipattan a szemem.
- Ott állt egy ürge, hogy hopponált! Nem úgy volt, hogy az iskola területén nem lehet?? - a háború óta jobban megerősítették az iskolát, arról nem is beszélve, hogy azóta amúgy is rémálmaim vannak az ilyenekről. Lehet csak képzelődtem? Lehet kezdenék megörülni... Szorosan becsukom a szememet, mindig nem alszom valami jól. - Felejtsd el, biztos nem volt ott senki... lehetelten. - Bár Eric is idekerült valahogyan. De nem hopponálva, azt nem lehet.

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Vas. Ápr. 06, 2014 12:44 am


 
Nickole & Eric

 

Én sem így, mellette képzeltem el a dolgokat, de ez nem fog megakadályozni abban hogy előnyömre fordítsam a helyzetet. Nem vagyok, és nem is leszek hajlandó lemondani róla. Egyébként sem az a fajta férfi vagyok, aki hagyja magát úszni az árral, aki elengedne egy olyan személyt, aki ennyire értékes számára. Mindenért áldozatot kell hozni, tehát ha ez esetben még meg is éri, miért ne tegyem?
Ahogy mondtam: minden rendben lesz. Nyilván nem vagyok mindenható és nem oldhatok meg minden egyes problémát, de mentségemre legyen szólva, Nickole mellett így érzem. Vagyok annyira makacs, hogy emiatt csak elszántabban küzdjek.
- Ez még a jövő titka - vonok vállat. - Egyébként megértem, hogy nem szeretnéd kockáztatni a többiek bizalmát, de meddig szeretnél bujkálni?
Mardekáros létemre csábító ugyan a titkolózás, viszont azzal is tisztában vagyok, hogy egy idő után teherré válik. Egyébként is utálom, mikor háttérbe kell húzódnom, vagy mások szablyák meg a határaimat. Sosem adtam az emberek véleményére, nem most fogom elkezdeni. Csakhogy Nickole nem olyan, mint én. Az egyetlen nyomós indok a nyíltságra, amit el tudok tőle képzelni, hogy nem akar hazudni a barátainak.
Ami különben nem rossz, egészen addig, amíg velem őszinte marad.
- Csak úgy tűnt, vagy Vincent az átlagosnál is furcsábban viselkedett? - Mióta elváltunk, szinte folyamatosan ezen kattogtam. Érzékeny srác, de nem vall rá, hogy ennyire kiakadjon, amiért együtt vagyunk. Még úgy sem, hogy ennyire rajong érte.
Nem sokkal később Nicki különös dologra lesz figyelmes, én azonban hiába forgatom a fejem, nem látok semmit fenyegetőt. Az ő elmondása szerint elhopponált valaki, egyet is kell értenem benne: őrültség.
- Vannak elbűvölt tárgyak, amik lehetővé teszik, hogy valaki láthatatlanná váljon.
Jobban aggaszt a tény, hogy nem voltunk elég elővigyázatosak. Ráadásul aligha tehet szert akárki ilyen különleges dologra, vagyis elképzelhető, hogy valamelyik mardekáros kölyök bukkant fel az imént. Vagy egy tanácstag.
- Nem akarok rád ijeszteni, de a közeljövőben igyekezz elővigyázatos lenni. Könnyen lehet, hogy követni fognak... a családod miatt.
szavak: 319 zene: megjegyzés: remélem azért tetszik:D ©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Vas. Ápr. 06, 2014 1:22 amNicki & Eric

Hogy meddig szeretnék bujkálni? Jó kérdés. Nem szeretek titkolózni még akkor is ha nagyon izgalmas dolog. Szép dolog lenne együtt lenni minden határ nélkül, de neki rossz híre van. Sajnos nem csak Vincent tud dolgokat, és nem csak az ő szülei dolgoznak a minisztériumba, hogy halljanak dolgokat. Megfogom a kezét, majd azzal játszom miközben milliónyi gondolat van bennem. Igen a tervem megvan, de természetesen az élet olyan, hogy sok váratlan fordulat lesz az életben, ami kizökkent a tervemből. Őszintén szólva az is benne volt, hogy pont ezért ne sokan tudjanak rólunk. Nem akarok pletykákat, és kavarást, mert bármi felbonthatja a tervemet. Annyi lehetőségem pedig nincsen.
- Tudod, ameddig főleg ide járok a pletykák miatt, nem nagyon szeretném ha tudnák az emberek. Tudod... iskola, tinik,.. - próbálom a jó öreg gimis pletyis dolgot előadni, hisz egy iskolában nagyon ronthatja egy rossz pletyka az ember társadalmi életét.
Majd jött a Vincent téma, ami kicsit kellemetlen. Elpirulok hisz nem is tud erről Eric. De ha elmondom hogy fog reagálni? Végűlis nem mindegy ? Vin és köztem biztos nem lesz semmi.
- Vincent és én, randiztunk. Azon a napon mikor újra találkoztunk roxmortsban. Beadtam a derekam, hisz te eltűntél, és gyilkosnak hittelek. - hittem ? Hisz tényleg az. Itt össze szorul kicsit a gyomrom, és elengedem a kezét, majd ránézek várva a reakciót.
- Gondolod itt van még valaki és láthatatlan?? - idegesen körbe mérem a terepet. Végülis miért ne lehetne itt bárki? A suli területén vagyunk. Lehet tényleg sokáig nem lesz a titok titkok. Majd felrázz a következő mondata. Már nem ingerülten hanem meglepetten majd mérgesen nézek.
- Még is hogy érted, hogy a családom miatt fognak követni? Nem éppen miattad ?   - kicsit lenyugszom, majd leesik. - Még is mi a fenét tudsz róluk? - igen ideges vagyok, nálam a családi téma mindig is gyenge száll volt. Eddig is tudtam hogy tud róluk valamit. A tekercs mindig az ágyamon fekszik, bár olyan sok mindent nem tudtam kideríteni. És itt van ő, aki mindent tudna ? És eddig kínzott??

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Hétf. Ápr. 07, 2014 7:16 am


 
Nickole & Eric

 

Ezt a részét tökéletesen megértem, de a főleg szó ebben a témában nem nyeri el a tetszésemet. Persze, egyáltalán nem valószínű, hogy sokáig együtt leszünk - na de ha mégis. Örökké bujkálni akar majd csak azért, mert lenne egy-két ember, akinek derogálna a kapcsolatunk? Bátrabbnak hittem ennél. És nem, én nem fogok meghunyászkodni miattuk.
Csakhogy ezúttal őt is figyelembe kell vennem. Ritkán fordul elő, ám annál kellemetlenebb: fogalmam sincs, mit kéne kezdenem a felállással. Tényleg okos döntés lenne belekezdeni valamibe, ami ennyire törékeny? Szívesen vállalok kockázatot, mert másképp úgysem lehetek tisztában a határaimmal, meg hát sosem tudhatom, megéri-e... Mégis habozok, és ez a legrosszabb. Eddig is sejtettem, hogy ez lesz, de más feltételezni, és megint más hallani.
- Aztán munkahely, munkatársak - sóhajtok fel. - Majd kitalálunk valamit. - Jelenleg nem futja jobb válaszra.
Épp hozzátenném, hogy amíg nem nyomul rá senki, addig semmi gond, mikor eszembe jut Vincent. A biztonság kedvéért felteszem a nagy kérdést, mert már akkor is gyanús volt a viselkedése. Nos, erre a reagációra sem számítottam. Tudom, hogy nem kéne felhúznom magam, hisz ha beszél róla valószínűleg tárgytalan a téma. Akkor kéne aggódnom, ha nem merné elmondani. Viszont mindketten tudjuk, hogy nem a türelmemről vagyok híres, és ez hamar meg is mutatkozik rajtam.
- Elvégre az lennék - fűzöm hozzá majdhogynem vidám hangon, az arcomról viszont teljesen eltűnnek az érzelmeim, mintha valaki félresöpörte volna őket. Hát, a hasonlat hasonlat, de kétségtelenül van benne valami igazság. - Ennyire igazságérzetes lennél, vagy... - hűtlen. Nem szeretném megbántani, így nem is mondom ki. Ha nagyon akar, egyébként is rájöhet a mondat folytatására. A válasz pedig mindenképp ugyanaz lesz: nem, tehát inkább nekem kell kipuhatolni, mi van. Már csak az a kérdés, hogy továbbra is szeretném-e.
- Mi lett volna, ha nem kereslek fel? Csak úgy elfelejtesz? - A szavaim könnyedek, az arcom kifejezéstelen, a rejtett él viszont kétségtelenül érezhető. Nem is próbálom titkolni. Azt hittem, benne tényleg bízhatok, erre újból csalódást okoz. Lehet hogy én hazudtam neki, viszont hiába próbáltam elfelejteni, egy tettemmel sem árultam el.
A láthatatlanra vonatkozó kérdésére csak rábólintok, ez a legésszerűbb magyarázat.
- Már említettem, hogy rengeteg információ van, amit megadhatok neked. A felmenőid sötét varázslók voltak, hírhedten kegyetlenek. Rengeteg rémsztorit gyártottak róluk, van amiben a az egyik üködet vámpírként emlegetik, a nagymamádat vérfarkasnak, aki... Szóval, csodálom, hogy nem bukkantál rájuk. A muglik közt gyakori ez a vezetéknév, na de a mi világunkban? Ismernek, Nickole. A nagyszüleid halálfalók voltak.
Beszéd közben szép lassan, komótosan felállok és zsebre dugott kézzel nézek le rá. Próbálom továbbra is csitítani a feszültségemet, de még mindig elhomályosítja a gondolataimat a híres vörös köd.
- Én nem vagyok olyan érdekes, hogy kövessenek, ráadásul ki nem mondott jogosultság, hogy a magánéletbe avatkozó egyének - fogalmazzunk úgy - eltűnhetnek.
szavak: 472 zene: - megjegyzés: - ©
 


A hozzászólást Eric Ramsay összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 08, 2014 8:35 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Hétf. Ápr. 07, 2014 8:11 amNicki & Eric


Sohajtok, csalódottságot látok a szemébe. Nem akartam megbántani. Kicsit talán félre értett.
- Nem akarok örökké bujkálni, csak az iskolát szeretném így túlélni. A munkahely hát, túlélem az nem lesz vészes. - mosolygok rá biztatóan. Félelmetes mibe akarom saját magamat belekeverni, de vele kell lennem, ő a másik felem (egyenlőre a rossz felem). Az hogy más oldalon állunk ez egyetlen ellentétünk. Mindig is csodálkoztam, hogy mennyire megtud érteni, és mennyire mellettem állt mindig is az iskolába. Mióta visszatért, mintha kevésbé értene meg. De kicsit úgy érzem amit még soha, félne. Ha ő fél én rettegek. A kis megjegyzésével nem is törődöm, aztán a következő mondata kicsit szíven üt.
- Ha nem keresel fel, valószínűleg tovább lépek, próbálnék tovább lépni. De ez még nem azt jelenti, hogy a szívem fog. Bántott a dolog, de végig szerettelek, de igen megpróbáltalak volna elfelejteni. De nem így történt, kaptunk egy esélyt. És ezt ki kell használni. Én minden belefogok adni. A kérdés hogy te készen vagy erre.   - nézek rá szigorúan, tudja hogy igazat mondok, igazság szerint kicsit bánt hogy már nem tud olvasni bennem.
Mély levegőt veszek, eddig azt hittem ez lesz a nehéz beszélgetés, de feláll és elkezdi az életem eddig legfájdalmasabb beszélgetését. Próbálom a tátott számat lassan bezárni, a szívem kalapál. Ezek az információk nem lehetnek igazak. Felpattanok vele szembe, pár centi választ el minket.
- Nem... a nagyszüleim nem lehettek azok! Valamit nagyon félre néztetek!!  - olyan ideges lettem hirtelen mint még soha életemben. Ökölbe kell szorítanom a kezemet, hogy ne verjek bele a mellettünk lévő fába. Biztos hogy ilyen dologban Eric nem hazudna nekem, de ez.. Oké lehet a felmenőim ilyenek voltak, gonoszok. Erről nem tehetek bár ez a része is baromira felzaklat, de még nem tudom felfogni. A nagyszülők nem messzi rokonok! Jesszusom... nem tudom mi jobb most, állva maradni vagy leülni. Minden esetre le kell ráznom magamról a feszültséget, így járkálni kezdek.

©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szer. Ápr. 16, 2014 8:43 pm


 
Nickole & Eric

 

Úgy ingázik a hangulatom, mintha... Na jó, erre nincs is jó magyarázat, és nem is kívánom feszegetni a témát. Minél előbb le kell nyugodnom, mielőtt még megbántom Nickole-t. Ő az egyetlen ember, aki még jelent számomra valamit - nem lökhetem el magamtól. Egyébként sem érdemli meg, hogy kegyetlenül bánjak vele, egyáltalán nem szolgált rá. Normális esetben most jönne az a rész, hogy pillanatok alatt lenyugszom a jelenlétének köszönhetően. Normális esetben. Csakhogy az imént húzott fel a legjobb barátja, akivel randizott, akivel el akart felejteni, az imént kockáztatta érte az életét, az imént jelentette ki, hogy...
Jelen. A jelenre kell gondolnom, minden ami előtte és utána van, lényegtelen. Főleg, ha ilyeneket mond. Továbbra is ideges vagyok, de ez egy rövid időre átcsap valami másba a szavai hallatán.
- Ne haragudj - lépek közelebb hozzá. Csak félek, irdatlanul félek, hogy ezt is elrontom. Minket. Mint minden mást az eddigi életemben. De ezt már nem mondom ki, nem az a pasas vagyok, aki nyafogni kezdene, vagy beismerné a hibáit. Helyette egyik kezemet gyengéden az arcára csúsztatom, másikkal átkarolom a derekát és közel húzom magamhoz. Lecsapok az ajkaira. Ha ettől a csóktól nem olvad el, hát semmi mástól. Csak akkor engedem el, mikor elfogy a levegőnk. Akkor finoman elhúzódok tőle, de csak annyira, hogy a homlokának dönthessem a homlokomat és végigsimíthassak a puha bőrén. Mikor a kezem a nyakára siklik, cirógatni kezdem, és csókot lehelek rá. - Készen vagyok, hisz már mondtam - válaszolom mosolyogva.
Viszont hiába sikerült lenyugodnom, fogalmam sincs, hogy kezeljem az ő indulatait. Jó, ez még mindig jobb, mintha sírni kezdett volna, de biztos vagyok benne hogy pont a mérhetetlen csalódottság miatt ilyen felháborodott. Ő is tudja, hogy igazad mondok, csak nem akarja bevallani magának.
Remek. Finomabban is közölhettem volna.
- Egyedül én kutakodtam, viszont épp elég alaposan. Sajnálom.
Amint járkálni kezd, utána járkálok, végül pedig megfogom az ökölbe szorított kezét és magamhoz húzom, óvatosan egy fához nyomom, hogy ne ficánkoljon annyira. - Fel ne robbanj itt nekem! Ez az egész... nem jelenti azt, hogy te is rossz vagy. Nem jelent semmit, csak egy információ, ami nélkül eddig is tökéletesen boldogultál. Nyugodj meg.
szavak: 352 zene: Clarity megjegyzés:©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szer. Ápr. 16, 2014 10:11 pm

Nicki & Eric


Úristen az a csók amit az imént kaptam. Alig bírtam megállni a lábamon, ha nem fogott volna valószínűleg össze is esek. Hogy lehet így érezni? Majd sajnálatos módon abba maradt, de még mindig intim helyzetben voltunk egy darabig. De egy megdöbbentő dolog történt, egy olyan szót ejtett ki a száján amit szerintem soha senkinek nem mondott még. Bocsánatot kért. Csak pislogtam. Nem vagyok az pityegős fajta, de komolyan az iménti csóktól és a mostani gyengétségétől meghatódtam, kicsit bekönnyeztem. Majd jött a nem kellemes rész amitől ideges lettem, a családom rossz volt.
Nem is tudom mikor voltam ennyire ideges. Szerintem soha, és ezt ő is észre vette, mert egy fához nyomott, ami...hmm kicsit hogy is fogalmazzak finoman? Beindított? Nem jelenti azt hogy én is gonosz leszek?
- A vér nem válik vízzé.   - amíg nem mondta ki nem is gondoltam arra, hogy attól is félek , hogy ez jelent valamit. A vérvonal. Oké anyám nem gonosz, de lehet hogy csak azért mert kvibli?
A gondolatoktól úgy érzem szétrobban a fejem. Ennyi információt egyszerre. Lekel nyugodnom, mert tényleg úgy érzem amit Eric mond, hogy felfogok robbanni. Az pedig nem lenne valami szerencsés dolog.
- Komolyan néha úgy érzem el kéne menekülnöm innen, egy kis időre, hogy kitisztuljon a fejem. Akkor talán feltudnám dolgozni a dolgokat. De most olyan mintha, nem tudnék semmit felfogni mert annyi dolog van, amit meg kéne emészteni.   - sóhajtok kicsit lenyugszom, és elengedem magam, csak belefejelek Eric mellkasába, és érzem ahogy ki-be veszi a levegőt, és dobog a szíve. Ettől kezdek én is egyenletesebben lélegezni, és lenyugodni. - És most mi lesz? Mit csináljak? Figyelnek a családom miatt? Követnek? Megakarnak ölni?  - a fejem mindig a mellkasába, de az utolsó kérdésemen már elnevetem magam. Komolyan lennének olyan emberek, akik képes lennének megölni? Mondjuk a halálfalók se voltak jó emberek, ok nélkül ölték meg a muglikat is. Én miért lennék kivétel? Főleg ha az őseim olyan szörnyű dolgokat követtek el, lehet elővigyázatosságból én is ezt tenném?


©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Pént. Ápr. 18, 2014 11:12 pm


 
Nickole & Eric

 

Meggondolatlan voltam vele kapcsolatban és nem láttam át a tényeket, életemben talán először. Ezért bocsánatot kérek tőle, életemben először - valamit valamiért. Jelenleg olyan sebezhetőnek érzem ami köztünk van, mintha csak egy hajszál választana el attól, hogy szilánkosra törjön. Pedig mióta a barátomnak mondhatom, meglepően fontossá vált számomra. Egyszerűen csak más megvilágításban látok mindent, már tudom, hogy egyetlen aprócska hiba, és örökké elveszítem.
Azt hiszem, sebezhetővé tett. Eddig mindent szabadon kockáztathattam, mert egy olyan ember sem volt az életemben, akinek adtam volna a véleményére. Leszámítva persze a szüleimet, akiknek ismerem az elvárásait, így mondhatni lehetetlen olyat cselekednem, ami miatt kitaszítanának a családból. A mardekáros "barátaim" is könnyen megvesztegethetőek voltak, mind ugyanolyanok, értékek teljes hiányában. Ez most más, számomra teljesen új, és alig tudok mit kezdeni vele. Máshogy kell megoldanom a problémáimat, hiába vált megszokottá egy-egy kiskapu használata.
Pár pillanatig csak visszafojtott lélegzettel figyelem az arcát, majd mikor kiszökik egy könnycsepp, előre hajolok és gyengéden lecsókolom az arcáról.
Ezek után tényleg muszáj elmondanom neki az újonnan szerzett információkat, vagy legalábbis egy kis részüket. Mikor járkálni kezd, már én is kezdek idegessé válni, szóval szépen leszorítom és várom a dühkitörést. Ehelyett egyszerűen csak elkeseredettnek tűnik, ami ezerszer rosszabb.
- Különös ezt egy boszorkány szájából hallani - mosolyodok el. - Ha te is olyan lennél, mint ők, azt már rég észrevettem volna. Hát még a szüleid! Szerinted itt lennél, hagynák, hogy fejleszd az erődet? Vagy ilyen vágyaid lennének? - A gonosz főhősök általában nem aurornak készülnek, nem "hős lelkű" griffendélesek.
Nyugtatásképp finoman végigsimítok az arcélén, majd játszadozni kezdek pár hajtincsével. - Ez normális, majd elmúlik. Ha gondolod, elintézhetjük, hogy tényleg elmehess egy kicsit pihenni. Szabályosan, hivatalosan és gond nélkül.
Bár elég közel jár a tanév végéhez, ha így érzi, jobb lenne komolyan továbbállni egy rövid időre. Annak semmi értelme, hogy csak itt ül és nagy valószínűséggel koncentrálni is alig-alig képes. Ha jönnek a vizsgák, meg lesz ennek a következménye. Én már csak tudom. Az ilyesmin jobb túlesni.
Mikor a mellkasomnak dönti a fejét, elengedem a kezeit - helyette átkarolom a derekát és még közelebb húzom magamhoz. - Nem így fogalmaznék, de igen. Szemmel tartanak. Viszont gyilkosságról szó sincs, amíg nem érzik úgy, hogy fenyegeti őket valami. Inkább maguk mellé akarnak majd állítani, ha jól sejtem.
szavak: 372 zene: Without Love megjegyzés:©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szomb. Ápr. 19, 2014 10:59 pm

Nicki & Eric


Az agyam folyamatosan kattog ide oda. Jesszusom eddig annyira határozott voltam, megvoltak a terveim, megvolt mit akarok óramű pontosságra megvolt minden. Most egy pillanat alatt mintha tényleg minden tervem dugába dőlt volna. Most két dolgot szeretnék mindennél jobban. Egy: Haza menni és kifaggatni anyámat, és nem hagynám addig békén, amíg mindent el nem mond, és csakis a színtiszta igazat. A másik egy kis kiruccanás, hogy mindezt megemésszem, pár nap amikor semmilyen információt nem kapok. És ha lehet végig Eric mellett. De igen a suli, nem sokára vizsgák, amitől szintén szétmegy a fejem. Nem is tudom, hogy fogom végig csinálni. Legszívesebben fognám magam, és mint egy kisgyerek elkezdenék toporzékolni, és rázni a fejem, amíg ki nem mennek a gondolatok.
Eric vigasztalói szavai, nem is tudja mennyire nem azok igazából. Csak elkeseredetten ránézek.
- Van amit nem tudsz. - sóhajtok, mély levegőt veszek. - Nem akarták, hogy a Roxfortba jöjjek. Durva csatáim voltak anyámmal, hogy ide jöhessek. Csak azért vagyok itt mert összecsomagoltam, és elindultam. Anyám akkor tört meg. De legalább végre tudom miért, mitől féltett. Hogy mind ezt megtudjam. És lehet tényleg elszállnék. De tévedett én nem fogok. Ha ennyi idő elteltével nem sikerült akkor sem fog.  - és anyám mit szólna, ha megtudná kivel járok? Majd csak mosolygok Ericre a szabadság tervezgetésén.
- Igen jól lenne, de vizsgák nemsokára kezdődnek. - sóhajtok, szó sincs róla, hogy stréber lennék, messze áll tőlem. Csak tényleg nem kéne megbuknom, főleg ha auror szeretnék lenni.
Közben végig oda bújva vagyok hozzá, és ő csak ölel. Teljesen lenyugodtam már nem remegek, és viszonylag kezdem már egyenletesen venni a levegőt is. Mikor bejelenti, megölni nem akarnak, maximum maguk mellé állítani, felnézek rá.
- De ugye tudod, hogy rohadtul nem fogok mellétek állni.. Akkor mi lesz? Karba teszik a kezüket, megsértődnek? Nem hiszem. Van egy sejtésem, hogy ez se lesz egyszerű dolog.


©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szer. Ápr. 23, 2014 5:43 am


 
Nickole & Eric

 

Érdeklődve, immár türelmesen hallgatom végig a szavait. Mintha újra végzős lennék, egy látszólag makulátlan diák, aki nyíltan és akadályok nélkül szeretheti őt. Akit olyan könnyedén lenyugtatott egy pillantásával is, legyen az semleges, vagy érzelmek tömkelegétől szikrázó. A merengésemen túl pedig egyre jobban remélem, hogy hamarosan elérjük azt a pontot, mikor jobban lefoglal a jelen a múlt képeinél. Mert hogy most minden a feje tetejére állt, az már bebizonyosodott. Olyan ez az egész, mint egy dráma a rosszabbik fajtából.
- Na, erről van szó - bólintok. - Te is tudod, hogy ilyesmi nem fenyeget. Márpedig nem értem, mi másért aggódsz? - Egy cseppnyi gúny sincs a szavaimban, ezúttal komolyan nem tudom követni a gondolatmenetét. Sokkal inkább kíváncsi vagyok, ő miként értelmezte az információkat, hogy ennyire kiakasztja a téma. A családja már abban a pillanatban lelépett erről az útról, mikor az anyja kvibliként jött világra.
- Akkor most gondolj bele még egyszer. Szétszórt vagy, feszült, és le merném fogadni hogy ennyi kérdéssel a fejedben képtelen vagy tanulni. Mire elkezdődik a vizsgaidőszak, hipp-hopp lebetegszel, akkor pedig - hogy szépen fogalmazzak - b*szhatod a jó eredményt. - Mielőtt válaszolna, figyelmeztetően emelem a mutatóujjamat, majd lassan hozzá simulok, átkarolom a derekát és a fülébe duruzsolom a folytatást. - Ellenben leléphetsz egy-két hétre, hogy aztán frissen és összeszedetten állj neki a felkészülésnek, ami - ha még segítek is - sziklaszilárd és majdhogynem profi vizsga eredményekhez juttathat. És a szabadságod alatt b*szhatsz engem, de a szó szoros értelmében.
A mondat végére halkan felnevetek és apró csókot lehelek az ajkaira. Nem bírtam megállni, hogy ne tegyem hozzá, ám ettől függetlenül komolyan gondoltam a regenerálódós ötletemet, szerintem maximálisan beválna. Pláne az utóbb felsorolt részlettel együtt.
- Egyenlőre nem bizonyítottál annyit a szemükben, és ezt igazán elárulhatom: nem szűkölködünk létszámban. Ha mégis gond lesz az elutasításodból, hát semmiképp sem a közeljövőben, mert nem szükséges felkérniük.
szavak: 305 zene: - megjegyzés: lol :DD ©
 
Vissza az elejére Go down
avatar Griffendél
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 31
ϟ Reagok : 26
ϟ Felvétel időpontja : 2014. Jan. 11.


TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am

Nicki & Eric


Nem is tudom igazából mit gondolok erről az egészről. Igaza van szinte mindenben. Én nem vagyok gonosz, anyám se az. És nem is tervezzük, hogy azok leszünk. Én leszek a ritka kivétel a családban, ha kell aki boszorkány, a fenébe is erős boszorkány. És nem gonosz. Én a bátor Griffendélesek közé tartozom. Az érintése mindig fura fizikai reakciókkal tölt el. De most minden érintése, mintha tényleg áramütés lenne, kellemesen gondolom. Alig bírok állni a lábamon, és ahogy a fülembe morog kirázz a hideg, becsukom a szemem, és csak élvezem a pillanatot. Nos amit , súg igen tényleg igaza van. El kell tűnnöm a családomtól és az iskolát. Le kell nyugodnom, és lehet kipihenve, tényleg jobban menne a vizsga. Majd a mondani valója végén elnevetem magam. Meglep, hogy ennyire nyíltan beszél. Ránézek az ajkamba harapva, incselkedve figyelem a gyönyörű szemét.
- És van ötleted, hol tudnám ezt a pihenés végre hajtani? - próbálok vissza fogott lenni, de nehéz, kicsit az inge alá simítom a kezem, hogy a puha bőrét érezzem.
-  Szeretem az olyan helyeket, ahol jó nagyon és puha ágy van. - nevetek, de hogy ne teljesen bízza el magát, azért hozzá teszem: - Tudod itt kicsik, és kemények az ágyak. - nevetve kacsintok, majd észre veszem megint csak ajkamba harapok. Jesszus ez lesz az új szokásom? Remélem csak akkor mikor vele vagyok. Tényleg elakarok tűnni innen. De most rajtam a sor, nem bírom. Felnyúlok átkarolom a nyakát, lábujjhegyre állok, majd megcsókolom. Közbe beletúrok a hajába. Eléggé szenvedélyesre sikeredik, de aztán lassacskán abba hagyom. Még is csak az iskola udvarában vagyunk. Még nem fordult elő, mert imádom az iskolát, de bárcsak most tényleg nem itt lennénk. Hanem már a "pihenésemet" tölteném.


©
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg   Vissza az elejére Go down
 

Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-