HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Csillagvizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 100
ϟ Reagok : -22
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Apr. 28.
ϟ Kor : 25


TémanyitásTárgy: Csillagvizsgáló   Vas. Ápr. 29, 2012 8:41 am

***


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Pént. Jún. 01, 2012 4:53 am
Jackson&Izzy


Lassan elkezdődik az utolsó évem a suliban. Nem akarom,hogy végelegyen.Mit fogok ezek után kezdeni? Itt jól éreztem magam és a barátaim is itt voltak velem.Ha vége a sulinak,ki tudja,hogy fogok-e valakivel találkozni. Egy két tanár is fog hiányozni. Bár a legtöbb egyáltalán nem fog. Már a suli előtt két héttel beköltöztem,hogy tudjak egy kicsit egyedül lenni és láthassam a barátaimat. Igaz még nincsenek csak páran,de vannak itt ismerőseim is.
Ha egyedüllétre vágyom akkor valami jó nyugis helyet szoktam keresni. A mostani hely,az a csillagvizsgálóra esett. Szépen felballagtam a toronyba,majd miután felértem,leültem a szokásos helyemre. A sarokba. Elővettem verses füzetkémet és írogatni kezdtem.
Azon tűnődtem,hogy vajon létezik számomra is a szerelem első látásra dolog? Eddig csak filmekben,könyvekben láttam/olvastam és hallottam róluk másoktól. Remélem nálam is el fog ez jönni. A barátaim közül a legtöbbnek már barátja,barátnője van. Még a kis negyedikeseknek is. Csak én vagyok az ilyen szerencsétlen. Ezen gondolkoztam miközben rajzolgattam és írogattam a verseimet.


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Szer. Jún. 06, 2012 6:03 am

Izzy&JackNem is tudom, túlságosan is hiperaktívnak érzem magam. Nem tudok mit tenni, le kell vezetni a fölös energiámat. Aki most lát, biztosan hülyének néz, hisz az összes emeleten rohangálok, máe nincs olyan hely ahol ne jártam volna. A könyvtárból azért küldtek ki, mert túl hangosan lépkedtem...igen, még a lépéseim is hangosak. A Nagyteremben nem égetem magam, így is elég ami történik velem, nem kell hogy rám szálljanak.
-Felmegyek a csillagvizsgálóba, ott kedvemre ugrálhatok. - gondolkodom hangosan. Páran megbámulnak, de nem igazán érdekel. A lényeg, hogy ismét önmagamat nyújtom. Pár perccel később, kicsivel nyugodtabban érek fel a hetedikre. Még szerencse, hogy erre kevesebben vannak, még látták volna, ahogy cigány kereket hányok.
Hangosan énekelgettem, míg a torony tetejéhez értem. Egyből elhallgattam, mikor megláttam valaki a sarokban, ismerős volt, szóval megnyugodtam, hogy senki "illetéktelen" nem hallott énekelni. Sose voltam oda (meg persze vissza), ha egy idegen meghallja a hangon, nem is énekeltem még eberek előtt, csak a zuhanyrózsánál....
-Izzy, már megint a füzetedet bújod. - kiáltom el magam. Most látszik igazán, hogy tele vagyok energiával. Szinte oda ugráltam mellé. Neki is az utolsó éve kezdődik, nekem is. Már alig várom, hogy bele vessem magam a világba.


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Csüt. Jún. 07, 2012 4:04 am

Jack & Izzy


Miközben próbáltam minden gondolatomat összeszedni és verset írni, hangokat hallottam. Errefelé csend szokott lenni. Nem törődtem vele, csak folytattam a dolgomat tovább.
Ilyenkor kikapcsolok magam körül mindent és csak az írásra összpontosítok.
Könnycsepp az élet, legördül lassan,
arcodon elmúlik, felszárad, elillan.
Azt hiszed, minél nagyobb cseppekben hullik,
az életed annál hamarabb múlik.
Így próbálsz könnyek nélkül élni,
de rájössz, nem lehet,
hisz a könnyek nyújtják meg életed.

Pont ahogyan befejeztem a verset, valaki elkiáltotta magát. Az ijedségtől még a füzetemet is eldobtam. Mikor felnézek,hogy ki lehetett az, hát Jackson volt az. Az egyik évfolyamtársam.
- Te hülye! A szívbajt hoztad rám. - mondtam,majd rávágtam a felvett füzetemmel a fejjére
Jack-et már körülbelül negyedik óta ismerem. Eleinte nem annyira beszélgettünk meg nem nagyon voltunk jóban,de ma már nagyon is jóban vagyunk . Rengeteget hülyülünk együtt. Ha minket összezárnak egy helyiségbe, akkor ott szem nem marad szárazon.


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Pént. Jún. 08, 2012 11:38 pm

Izzy&Jack


-Izzy, ezt most miért kaptam? Csak örülök, hogy látlak. - dörzsölöm a fejem, ahol megütött. A tekintetem hasonlított egy kis kutya mérges szemei csillogása. Felülök az ablak párkányra, és onnan kezdem olvasni Izzy új versét...
-Könnycsepp az élet, legördül lassan...hmmm nem rossz. - vakargatom láthatatlan szakállam. Komolyan az öreg Dumbledore se csinálná jobban. Bell, nekem olyan mintha a húgom lenne, a negyedik húgom. Meg persze az egyik legjobb barátom. Nem is tudom, mi lenne ha egy szobába kerülnénk...egy biztos a rekesz izmok már fáradtak lennének.
A lábamat lóbálva dúdoltam tovább a dalocskát. Nem tudom honnan jutott eszembe. Még mindig fel vagyok töltődve.
-IIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZYYYYYY. Csináljunk már valamit!!! Unatkozom, és mindenki hülyének nézett.... - nyöszörgöm. Rémesen hasonlítani kezdek egy lányra. De az igazat mondtam, Kristent nem fogom megkérni, hogy jöjjön el velem valahova, még Auten-ra terelné a témát.....phúj. Utoljára a családdal voltam egy étteremben, persze Ms. 1888 ott is elterelte rólam a témát, hogy ő hogy szeretne akkor élni, most már értitek miért "kedvelem" annyira?


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Hétf. Jún. 11, 2012 7:07 am

Jack & Izzy


-Én is örülök neked,de azért kaptad ezt,mert megijesztettél.-mondtam neki
Úgy nézett rám mint egy elázott kiskutya, aki azt akarja,hogy fogadjam be. Felült a párkányra,majd kivette a kezemből a füzetemet és elkezdte olvasni a versemet.
Kivettem a kezéből a füzetemet és magamhoz szorítottam. Nem szerettem ha mások elolvassák a füzetemet.
-Mert hülye is vagy!- mondtam Mit csináljunk?-kérdeztem tőle
Itt nem lehet nagyon hangoskodni. Meg mit lehet itt csinálni egyáltalán a csillagvizsgáláson kívül?
Eszembe jutott egy dal és énekelni kezdtem. dal


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Vas. Okt. 07, 2012 7:52 am

to Quentin

Öltözet: rózsaszín kedvemben voltam xDD
Szavak: 903 *.*

Nem szeretem a rossz időt, de sajnos az ősz közeledtével egyre többször kell majd mégis elviselnem. Bár ez semmi, nekem tizenöt évnyi gyakorlatom van, hogy elviseljünk valamit, amit nem kedvelünk, vagy egyenesen rühellünk. Iason megedzett, az ő jóvoltából kész túlélő vagyok.
A hétvégét már csak azért is szeretem, hiába zuhog odakint az eső - éjjeli kettő óra óta, mert hogy erre volt szerencsém felkelni - a hétvége az hétvége marad. A szombatot még az eső sem tudja elmosni, és ez valamelyest felvidít egy ilyen szomorkásnak tűnő napon. Nincsen kedvem szomorkodni, túl sokat vártam már ezt a napot, hogy most búslakodjak, amiért odakint minden csupa víz. És... és meglepő, nagyon meglepő módon ma mintha nem is zavarna az eső, sőt, amikor kinézek kedvem támad kimenni, és szétázni. Mostanában nagyon összekuszáltak a napjaim, és jó lenne kicsit kikapcsolódni, akár úgy, hogy a fejemre zúdul pár liternyi esővíz. Ezúttal azonban nem Iason fogja azt a fejemre önteni, mint azt már párszor megtette életünk során.
Lehetséges, hogy ma kivételesen szeretem az esőt? Az a szörnyű, hogy annyira unatkozok, hogy képes vagyok ekkora hülyeségeken gondolkozni. Nagyot sóhajtok és kikelek az ágyból. Bri már nincsen az ágyában, erre csak megforgatom a szememet és halkan fújtatok, mint valami macska, aki mindjárt támadásba lendül. Meg kéne őt keresnem, és rajtakapnom, ahogy megint Iasonnal tanul. Igen, azt hiszem hétvégén is ő korrepetálja, de kezdem úgy érezni, hogy az egész felesleges, nem azért mert Bri jó lenne bájitaltanból, hanem mert lassan többet jár korrepetálásra a bátyámhoz, mint bármilyen más órára. És ami még fontosabb, többet van vele, mint velem. Ez pedig kiakaszt, és rám jellemzően rettenetesen irigy leszek rá, aztán foggal-körömmel kapaszkodok belé, és a végén el fogom őt veszíteni. Az pedig fájna, és bosszút állnék a bátyámon, de úgy, hogy azt nagyon megkeserülné.
- Sarah, megtennéd, hogy nem csapkodsz? - ripakodik rám az egyik lány, akit felkeltek mély álmából. Ekkor esik le, hogy összevissza csapkodok miközben magamban gerjesztem a haragot.
- Miért? Aludni szeretnél? Akkor csukd be a szemed, aludj, és ne akadékoskodj - szólok vissza rá, mire nagyot sóhajt, elfordul, és a fejére rakja a párnát. De azért halkabban matatok tovább, és veszem elő a pink színű farmernadrágomat, aminek a színe máris jobb kedvre derít. Mosollyal az arcomon hagyom el a hálókörletet, a kezemben a pálcámmal, és a naplómmal, még magassarkút sem veszek fel, hiába vagyok így eléggé alacsony. Úgyis keresek valami zugot, ahol nem találnak meg. Végigmegyek a folyosón, még nem sokan vannak fent, mivel hétvégén sokáig lehet húzni a lóbőrt. Lesietek a nagyterembe, és gyorsan magamba tömök egy adag omlettet, és zsömlét, aztán három sajtos pogácsával a kezemben visszafelé indulok, és hamar megmászom az ide-oda járkáló lépcsőket, hogy újra a hetedik emelet nyugtató csendjében haladjak tovább a már tegnap kiszemelt helyre. A csillagvizsgálóba megyek, ahol valamivel hűvösebb levegő csípi meg a bőrömet, de hamar hozzászokok, hiszen csak pár fokkal van hűvösebb odakint. Az eső illatát szeretem, még ha magát az esőt nem is, és jó érzés felfrissülni. Van fedél a fejem fölött, viszont nyitott boltíves ablakok engedik be a magasabb páratartalmú levegőt. Mélyeket szívok a levegőbe, és hamarosan lehuppanok az egyik padra. Egy darabig onnan bámulok kifelé a ködös távolba, messze szürke hegyek rajzolódnak ki, és innen nézve a Tiltott Rengeteg is kétszer ijesztőbb, mivel ott is mindent belepett a köd. Olyan hátborzongatónak tűnik, hogy inkább el is kapom a pillantásomat, és arra koncentrálok ami miatt valójában feljöttem ide. Magam elé kapom a naplómat, és ezúttal nem bele kezdek írni, hanem kinyitom az utolsó oldalon. Vagyis oldalakon, mert már több oldalnyi rontás, ártás, és átok van oda firkantva az én gyöngybetűs kézírásommal. Ami amúgy nem valami szép látvány, de ez van. Elsős koromban kezdtem el írni ezeket, a főbenjáró átkokkal kezdve. Eleinte csak leírtam őket, aztán valamiért arra vágytam, hogy ki is próbáljam. Egyszer Lionel Morgan-től láttam, hogy úgy ijesztett meg egy kisebbet, hogy pókot idézett, és az meg sikítva elmenekült. Lionel egy évvel idősebb nála, és akkoriban úgy döntöttem pókokon fogok kísérletezni, és varázsigéket kipróbálni.
- Athropoda - mutatok a pálcámmal a lábam alatt lévő kőre, mire ott is terem a tenyér nagyságú, amúgy ártalmatlan pók. Magamban megint hálás vagyok Lionel-nek, amiért a családi könyvtárukban talált ilyen amúgy feljegyzetlen varázsigéket. Többet is mesélt - a nagyteremben hallottam -, de csak ezt jegyeztem meg. Elővettem a könyvecskét, és végignéztem a listán. Nem mindegyikről tudom, hogy mi is történik ha használom, de amilyen átkokat hallok, azokat ide gyorsan leírom, és ha van időm akkor kipróbálom egy pókon. Nem mondom el senkinek, mivel tiltott átkokat is szoktam kipróbálni.
- Petrificus totalus - mondom a pálcámat a pókra irányítva, mire az állatka egyszerre csak sóbálvánnyá válik. Odaírom a füzetembe, hogy megmerevíti a célpontot, és megyek a következő átokra, ami nem tudom mit tesz.
- Expulso - mondom, mire a pók felrobban. Kicsit megijedek, de beleírom a füzetembe ami történt, újabb pókot varázsolok, és kipróbálom rajta a Confundo nevezetű átkot. Jó darabig mindenféle varázsigéket próbálok ki, mire elérkezek az oldalon lévő utolsóhoz, aminek a neve szerintem tök jól cseng, és ha minden igaz Perselus Piton tanár úr találta fel.
- Sectumsempra - lendítem meg a pálcámat, és a lehető legváratlanabb dolog történik. Nem csak a pókkal, hanem velem is. Ebben a pillanatban valaki ugyanúgy kilép a csillagvizsgáló hideg kövére, és nem tudom, hogy hova kapjam a fejemet. A pókra, aki a varázsige hatására darabokra kaszabolódott, vagy a fiúra, aki szintén szemtanúja lett annak, hogy nyírok ki egy pókot, egy tuti, hogy tilosnak számító átokkal.

coded by amymay @ atf


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Szer. Okt. 10, 2012 3:41 am


Sarah Mallory


Wat ga ik doen,
als de dag zo begint?

Ásítok egyet és kicsoszogok a fürdőszobába. Valami fura... olyan.... nehéz menni... Mintha ragadnék... Mit csináltak velem az ikrek, amíg aludtam?
Magamra nézek. Még jó, hogy az ajtó már csukva van mögöttem, és hogy az a kettő már nincs a közelben.
- Merlijn verdomme!
Szakad kibelőlem a káromkodás. Ilyen nincs. Nincs és nincs! Miért? Nem is álmodtam semmit. És ilyen korábban nem volt. Mármint... Nem, ilyen nem volt. Ez tényleg az aminek látszik? Az a baj, hogy nem tudom, sosem láttam még ilyet. Bár az határozottan jó, hogy nem láttam még ilyet. Meg legalább tudom, hogy tényleg rendben vagyok, de miért pont most? Én tényleg nem álmodtam semmi OLYAT. Vagy csak nem emlkészem rá? Sosem emlkészem mit álmodom. Mindegy. Most az a legfontosabb, hogy eltűntessek minden bizonyítékot. Brr... A hideg ráz még a gondolattól is, de majd a forró fürdő sokat segít. Remélem. Gyorsan tusolok, nem akarok erre még csak gondolni sem. Azt sem értem, hogy történhetett. Persze tudom a biológiai okát, de akkor is. Beszélni kéne valakivel, de kivel?
Cikáznak a fejemben a gondolatok. Nem is nagyon nézem mit veszek fel, de nem is olyan vészes, elvégre a szekrényemben, minden a legnagyobb rendben van. Így automatikusan kikapkodva pár dolgot is biztos hogy normálisan nézek ki. Azt sem tudom, a nagyterembe, hogy jutok le, arról meg végkép nincs foglmam, hogy tényleg eszem-e vagy csak mímelem az egészet.
Távolról jutnak el hozzám a köszönések, mindenkinek biccentek, többre most nem futja. Páran faggatnak is, hogy jól vagyok-e, hogy nem kell-e elkísérni a gyengélkedőre. Nekik sikerül egy mosolyt varázsolni az arcomra, és tisztán hallom azt is, ahogy valaki az én hangomon azt válaszolja:
- Semmi bajom, csak egy kicsit elgondolkoztam. De köszi.
Valahogy nem vagyok ma ura a testemnek. Jó, eddig már reggel eljutottam, de most? Mindegy. Úgy hiszem, elég időt töltöttem idelent, és amúgy is nehezemre esik egy helyen ülni. Nem figyelem merre megyek, de valahogy a szobánkban kötök ki, és csak most eszmélek rá, hogy a pálcámat itt hagytam az előbb. Valami baj van velem. Lehet mégis le kéne mennem a gyengélkedőre, mert nem szoktam ilyen szétszórt lenni. Igaz nem is szoktam úgy ébredni, hogy tiszta ragacs vagyok a nadrágomban. Haza akarok menni! Az első gondolatom, hogy levelet írok... apának. Ő biztos... de ilyet nem ír az ember levélben. Egyáltalán nem ír ilyesmiről. Szerintem. Na jó, akkor a naplómba írok. Valahova ugyanis muszáj. Ki kell adnom magamból és... és... és... az legalább olyan, hogy nem tudják elolvasni. Persze csak azért nem mert hollandul írtam. Tulajdonképpen nagyon előrelátó voltam. Furán venné ki magát, ha csak egy-egy bejegyzés lenne hollandul, akkor mindenki tudná, hogy azok, azok a bejegyzések, amiket nem akarom, hogy értsenek. A végén még le akarnák fordítani. Márpedig az nem lehetetlen. Viszont így, hogy minden hollandul van, szerintem ez a veszély nem fenyeget. Felkapom hát a pálcám, és kiveszem az éjjeliszekrény fiókjából a naplót, majd elindulok a csillagvizsgálóba. Mostanában mindig ott írok a naplómba, sokkal nyugisabb hely, mint bármi más, amit ismerek.
Ráadásul ott van némi friss levegő is, reménykedem, hogy az majd kitisztítja a fejem, és akkor tudok majd újra nomrálisan gondolkodni. Már csak azért is, mert még tanulnom is kéne, és vár egy 7,5 hüvelykes esszé bájitaltanból... Pfuj.
Ahogy megyek felfelé, úgy jut el a tudatomig, hogy esik az eső. Mosolyra húzom a számat. Ha van valami, amit szeretek ebben az országban, az az időjárás. Hasonlít a holland időjáráshoz, és amikor esik, és megérzem az eső illatát – főleg itt a Roxfortban – akkor mindig kicsit olyan, mintha újra a scheveningeni erdőben lennék.
Most is megállok, és mélyet szippantok a levegőbe. Egészen megnyugszom. Nem történt ma semmi különös, és nem fogok ezen aggódni. Futva induluk tovább felfelé, és bár ez a sok lépcső fárasztó, előnye is van annak, hogy siettem. Nem érzem a kissé csípős hideg levegőt, mert kimelegedtem.
Felérve azonban nem mindennapi látvány fogad: egy lány. Pálcát szegez egy... hát innen nem látom, hogy mi van ott, de egész biztos, hogy megátkozta. Ráadásul valami fura átokkal, amit még soha életemben nem hallottam. Pedig hallottam már egy csomót, meg olvastam is rengetegről, mert... mert csak. Mert sokat olvasok. Állítólag túl sokat.
Szóval, nem tudom mit mondott az előbb, de nem hangzott jól. Nyelek egyet. Most vajon mi jön? Jobban megnézem a lányt, és rájövök, hogy Sarah az, a hollóhátból. Láttam már párszor, még a naplómban is írtam róla. Mert... Hát csak mert... érdekes lány. Fogalmam sincs mennyi ideig nézek rá, de végül észbekapok, és a pálcámat is átteszem a jobbkezembe a naplóm meg a pennám mellé, mert talán az lenne a legjobb, ha kinyögnék valami értelmeset is.
- Öhm... szia... ööö... nem akartam zavarni... izé... megyek... megyek és keresek magamnak egy másik helyet.
Nem pont erre gondoltam, mint értelmes, főleg, hogy közben hülyén mutogatok, és akadozok. Én nem is vagyok ilyen. Hátrálok két lépést, de valahogy nagyon béna vagyok ma, mert megbotlok, és sikeresen seggre esem.
- Kuuuut! Kut, kut, kut!
Káromkodok ma már sokadjára, miközben feltérdelek, és összeszedem a naplóm, meg a pálcám. Még jó, hogy nem a lépcsőn zúgtam le. Bár az most lehet jobb lett volna. Akkor talán kitöröm a nyakam és nem olyan égés a megjelenésem, mint most. Vagyis, cikinek akkor is ciki, csak legalább nem tudnék róla.
Megdörzsölöm a hátsóm, miközben felállok. Tényleg nagyon bevágtam.

Ruha:mert én meg lusta vagyok keresgélni xD, karkötőm is van Razz || WORDS:868
NOTE:bocsi a késésért...Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Csüt. Okt. 11, 2012 8:09 am

to Quentin

Öltözet: rózsaszín kedvemben voltam xDD
Szavak: 592 *.*
Megjegyzés: fájt a fejem, meg tanulnom kellett volna, de KIT ÉRDEKEL??xD Remélem megfelel :$

Magamban szitkozódok, amiért voltam olyan idióta, hogy idejöttem varázsolgatni. Igazából, nem is tudom mit gondoltam. Talán, hogy rajtam kívül nincsen olyan ember aki magányra, és a párás levegőre vágyik a csillagvizsgálóban. És igen, ha belegondolok, pontosan erre számítottam, hogy semmi nem fogja meg zavarni az itt lévő nyugodtságot, és persze engemet sem. Ennek ellenére mégis valaki megzavart, nem tehet ugyan róla az illető, de így történt. Nem vagyok morcos kedvemben, hogy elküldjem a búsba, meg nem is lenne okom, mivel a fiú egyáltalán nem tűnik ismerősnek, így valószínűleg egyszer sem bántottam meg őt, és ő sem engem. Nem ismerem, ennyi. Láttam már, és ha jól emlékszem Quentin a neve, újonnan jött a suliba, és a Hollóhátba osztotta be a beszélő fejfedő, ami soha nem téved, így értelemszerűen egy okos, és normális emberrel állok szemben, amilyen én is vagyok. Bár fogalmam sem lehet róla, hogy ő lát e bennem valami normálisságot, mivel most kapott rajta, ahogy nem túl híres átkokat szórogatok egy szerencsétlen pókicára. Ami lássuk be, nem éppen a normális emberekre jellemző, bár ha jobban belegondolok, a nem normálisoknak sem ez a kedvenc időtöltésük tudtommal. Hanem mondjuk bájitaltan-ból tanítja szabadidejében a húga legjobb barátnőjét... khm Iason Mallory. Én is igazán taníthatnám Bri-t bájitaltanból, jó vagyok belőle, bár eléggé sok segítség, hogy a könyvemben mindenhova le van írva "emberi nyelven" is a feladat, mivel Iason régi könyvét elővettem otthon, és ő mindent leegyszerűsített. De most vissza a jelenbe, amibe Quentin hangja ránt vissza.
Megértem amit mond, vagy amit megkísérel mondani, és örülök, hogy nem nekem kell új helyet keresnem. Elköszönnék, amikor egyszer csak hátraesik, és ösztönösen felpattanok a helyemről, közelebb lépve hozzá. Erőfeszítéseim azonban hiábavalóak, mire odalépek Quentin máris lábra áll, a segítségemet felajánlani sincsen időm. Csak állok előtte bénán, azt sem tudom mit mondjak, és szembetűnik az is, hogy alig vagyok nála maximum öt centivel magasabb, főleg így, hogy nincsen rajtam magassarkú. Átgondolom a reggelemet, hogy miért nem vettem fel. Nem szeretem, hogy olyan alacsony vagyok, és Quentin sem tűnik annak a magas gyereknek, de ahhoz képest hogy idősebb vagyok nála... Még ha nem is sokkal eléggé kisebbségi komplexusom van, az meg mindig rossz hangulatba visz. Kivéve ma! Igen, van valami a mával, ami miatt bájos mosoly költözik az arcomra.
- Jól vagy igaz? - érdeklődöm meg, és máris kezdem kiengedni a felgyülemlett dumabombát, magamban nem beszélek - annyira még én sem vagyok bolond - és most, hogy itt van ez a fi, kicsit járathatom a számat.
- Ha gondolod nem muszáj ám elmenned, nem olyan kicsi ez a csillagvizsgáló, és ha jobban belegondolok egyáltalán nem zavar a társaság. Még ha abba is hagyom azt amit elkezdtem, és azt amiről ne szólj senkinek ha kérhetem, mert... Hát mert nem szeretnék büntető munkaként robotolni a Tiltott Rengetegben az este - rándul az arcom grimaszba, aztán megvonom a vállamat. - Szóval... gyere csak beljebb, téged még úgysem ismerlek, és hátha olyan valaki vagy, aki nem fog megutálni - nevetek fel, aztán beljebb invitálom, és leülök oda, ahol az előbb ültem, csak ezúttal felhúzom a lábamat, és átkarolom azt.
Quentin alapjába véve tök normális gyerkőcnek tűnik, így nem nagyon akarom leszidni semmijét. Ha új emberrel találkozok folyton megy a beszélőkém és ez... Hát pozitívum azt hiszem, így biztosan nem fagyok le ha valakivel kommunikálni kell. Igaz, hogy azok a beszélgetések amikben részt veszek más-más személyekkel, általában úgy végződnek, hogy nem leszek valami kedvelt személy, de ez csupán az őszinteségemen múlik, és azon, hogy beszélgetőpartnerem mennyire imádja magát. Na meg, hogy nekem mennyire szimpatikus. Quentin az, még akkor is, ha fogalmam sincsen, hogy mi a fenét jelenthet az a "kut".


coded by amymay @ atf


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Csillagvizsgáló   Vissza az elejére Go down
 

Csillagvizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-