HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Hannah & Hestia - Fúriafűz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Hannah & Hestia - Fúriafűz   Vas. Jan. 19, 2014 7:19 am
Hannah & HestiaÉrthető, miért pont itt rejtőzött el Black, a fúriafűz nagyon is barátságos belülről. Egyébként eltartott egy ideig, míg eljutottam az Alice-féle zuhanó jelenethez, ugyanis hiába tudok egy-két dolgot a mágikus növényekről, ehhez nem lehet elég információt keresni. Viszont - bármilyen különös - épp emiatt ilyen fontos számomra. A téli szünetet olvasással töltöttem, most, hogy végre ténylegesen elindult a tanév, szeretném minél inkább kamatoztatni a tudásomat. Nem kell nagy dologra gondolni: összegyűjtöttem és megtanultam pár bájitalt, most finomítom őket. Annak idején Piton felügyelete alatt dolgoztam, ő engedékeny volt a maga módján, én pedig kedveltem a magam módján. Jelenleg nem áll szolgálatomra ilyen instrukció, szívesebben szegek szabályt, mint beszélgetek „értelmes” emberrel. Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Különben is szükségem van ennyi kihívásra, igazán minimum.
Nem tudok eléggé bosszankodni az örökös nyugalom miatt, főleg, mert igazából jelen sincs. Mindenki feszült, de csak páran tudják a rossz előérzet pontos okát, ők pedig cipzárral a szájukon tengetik mindennapjaikat. Idegesítő. Eleinte biztos voltam benne, hogy beleőrültem a tavalyi évbe, de egyrészt fel se tűnne, ha valóban elvesztettem volna az eszemet, másrészt látok. Hallom, miről és miként beszélnek. Szinte tapintható az aggodalom a levegőben, ez pedig a felnőttek köreiben sincsen másképp. Többször átfutott már az agyamon, mi lenne, ha csatlakoznék a DS-hez, de velem igazán nem mennének sokra. Továbbá amennyiben meg kell történnie valaminek, meg is fog történni, egy ember ide vagy oda. Amíg a felállás a következő, jobban teszem, ha nem foglalok álláspontot. Veszélyes játék gyerek fejjel a jó és a rossz közti különbségeket megítélni, elemezgetni, mi több! Figyelembe véve, hogy számomra ilyen fogalmak és határok nem léteznek, gyakorlatilag őrültség. Az én életem pedig Flora élete. Egy téves lépéssel mindkettőnket halálra ítélhetem, lényegtelen, mellém áll-e. A gondolatmenet vége tehát mindenképpen ugyanaz: pont.
Ha valami megfojtana, biztos, hogy a tehetetlenség, az unalom, vagy a kockáztatási vágy közül kerül majd ki a bűnös. Esetleg Nagini szelleme kísért halálra.
Egyenlőre azonban mást tartogat a jelenem, konkrétan nyolc bájital végeredménye fenyegeti az egészségemet. Már csak azért is, mert a hideg padlón ülve készítem el őket. Felettébb izgalmas.

| words: 342 | note: elnézést a késésért ♥ |

Vissza az elejére Go down
 

Hannah & Hestia - Fúriafűz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-