HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Tiltott folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 100
ϟ Reagok : -22
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Apr. 28.
ϟ Kor : 25


TémanyitásTárgy: Tiltott folyosók   Vas. Ápr. 29, 2012 8:20 am

***


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiltott folyosók   Szomb. Júl. 07, 2012 12:08 amTo PansyA múltkori kis balhé után, amint elkövettünk Nickkel a nagyterem az idősebb Mardekárosok ellen, nagyon is rám jár a rúd. Folyamatosan követnek, lesik minden lépésemet, és ahol csak tudnak, alám ásnak. Helyesbítek, inkább csak próbálkoznak vele, mivel, hogy legnagyobb szerencsémre nem igazán tudnak utolérni. Még én kicsi, és fürge vagyok, ráadásul olyan helyekre is beférek, ahova ők nem, addig ők minden második emberben megakadnak. Csak azt nem értem, hogy egy kis almadobálás miatt, miért is akadnak ki ennyire? Jó, bevallom a helyükben én is ideges lennék, de hála az égnek, hogy nem vagyok egy közülük. Különben meg ők is dobálóztak, szóval ha azt vesszük, akkor kvittek lehetnénk, de nem. Neki mindig kell valami bosszún járatni azt a csöppnyi agyukat, szóval menekülhetek.

Szerencsétlenségemre, persze hogy bájitaltanról kell felmásznom a nem is tudom már hányadik emeletre, a következő órámhoz. Titkos átjárót meg nem igazán tudok, szóval marad a futás. Épp kilépek a teremből, mikor meghallom, hogy valaki a nevemen szólít, természetesen nem túl kedvesen. Összeszorul a gyomrom, ugyanis a hang az ismerős volt, nem is kellett odafordulnom. Nem igazán akartam megvárni, még a közelembe érnek, így vettem a bátorságot, és a lehető leggyorsabban szaladni kezdtem felfelé. Pár évfolyamtársamat félrelökve az útból, néhány „– Bocsi az életem forog kockán.” mondattal kísérve hagytam a hátam mögött. Csak remélni tudom, hogy ők előbb ki fognak fáradni, mint én, és/vagy találok egy olyan helyet, ahol biztonságban lehetek tőlük.

Felszaladt az első, majd a második emeletre, de egyiken sem találtam olyan helyet, ahol biztonságosan elbújhatnék tőlük. Így szaladtam tovább a harmadikra, nem is törődve, hogy olyan ajtón „török” be, ahova éppenséggel nem is lehetne. Körülnézek, valami páncélt, vagy hasonlót keresve, ami mögé elbújhatok. Végül egy kicsit sötétebb részt találok, ami megfelel annyira, hogy elrejtsen. Leguggolok a földre, így semmim nem látszik ki, és néha-néha kikukucskálok, hogy megtudjam tiszta-e a levegő. A szívem csak úgy kalapál, a levegőért meg csak úgy kapkodok, mintha most tapasztalnám meg, milyen is az, ha az ember lélegzik.


Vissza az elejére Go down
avatar Mardekár
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 100
ϟ Reagok : -22
ϟ Felvétel időpontja : 2012. Apr. 28.
ϟ Kor : 25


TémanyitásTárgy: Re: Tiltott folyosók   Hétf. Júl. 16, 2012 9:48 am;;to Scottie


Manapság nem lehet az embernek nyugta, mondhatni semmitől. Engem például kezd irritálni a következő generáció nagyszájúsága, pökhendisége, és nem végső soron az, hogy ők azt hiszik, mindent megtehetnek, mert övék a világ. Hát, akkor most jelzem minden ilyen egyénnek, hogy ébresztő, a tündérmesének vége. Itt még mindig a felnőttek irányítanak, többek között én, esetleg mi. Egy-két taknyos azt hiszi, neki mindent szabad, na persze. Nem baj, majd én megnevelem őket, ha már más képtelen erre. Még szerencse, hogy én is a prefektusok gárdáját színesítem, így legalább nem kell azon törnöm magam, hogy milyen indokkal csípjek nyakon egy-két bajkeverőt. Ráadásul az alkalom adottnak látszik mikor egy szöszke kisfiú rohan el, engem is kissé félrelökve az útból. Csak egy "hé" kiáltásra telik,mire el is iszkol, én pedig tulajdonképpen nem csináltam semmit. Utálom a tömött folyosókat is. Már épp mennék tovább, nem foglalkozva azzal, hogy ki volt ez az idióta, amikor megjelenik a folyosó végén Nortwright és ő is végigtör a tömegen.. egészen addig, amíg elé nem állok.
- Jó lenne, ha nem löknél fel mindenkit. És nem terrorizálnád a kicsiket. Ezt hagyd meg nekem. Ididóta. - löktem arrébb a nem éppen kis darab embert, majd megfordultam, és elindultam a nem is olyan régen elmenekült kis srác után. Mivel a második emeleten erre már csak a lépcső van, így nagyon más választásom nem volt -, egy sóhaj kíséretében elindultam felfelé, még egy emelettel feljebb. Itt is dugig voltak a folyosók, tekintve, hogy volt még legalább tíz perc a következő óra kezdetéig. Tulajdonképpen nem akarok elkésni, na nem amiatt, mert engem érdekelne, hogy mi lesz a továbbiakban, sokkal inkább amiatt, mert féltem a jelvényemet. A legutóbbi húzásom után én már semmin sem lepődnék meg. Elindultam hát beljebb, arrafelé, ahol nem járnak már diákok, legfeljebb elszórtan egy-egy eltévedt kiskacsa, és egészen addig sikerült haladnom előre, míg a tiltott folyosóhoz jutottam. Tudtam jól; valamerre erre lesz az a kis taknyos, és ha kirángatom innen, akkor kapok egy jó pár dícséretet. Na és persze én leszek a király..nő. Heh. Befordultam hát a híres és nevezetes tiltott folyosókhoz, és elindultam. Rögtön megakadt a szemem az egyik ajtón, ami résnyire nyitva mutatta meg tartalmát. Érdekes, ugyanis itt mindig zárva voltak az ajtók, akárhányszor voltam már erre. Tehát itt járt a töpszli. Lassan kinyitottam az ajtót, majd megálltam, és végigpásztáztam tekintetemmel a termen.
- Hé, törpe, örülnék, ha előjönnél, ugyanis ha nem tudnád tiltott helyen vagy! Nyomás kifelé órára, amíg szépen mondom. - lehet, hogy ez sem éppen nevezhető "szép"-nek, azonban ennél kedvesebben képtelen vagyok megkérni arra, hogy húzza elő a hátsófelét onnan, ahol van. Merthogy egy biztos, és méghozzá az, hogy itt rejtőzik valahol, valamelyik sarokban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tiltott folyosók   Vas. Júl. 22, 2012 9:25 amTo PansySzíven majdnem kiugrott a helyéről, a légzésem valamiért nem akarja visszaállni nyugalmi állapotra. Valahogy képtelen is lennék ennyi Mardekárossal a nyomomban, főleg, hogy nem úsznám meg egy fáklyára akasztással. Tuti, hogy megátkoznának, vagy megvernének, én meg mehetnék a gyengélkedőre, ahol meg magyarázkodhatnák. Ha beköpök őket, még jobban vágnám a fát magam alatt, szóval marad a jó bevált „futás, és bújás” módszer. A sarokban, összekuporogva hallgatóztam, meg leselkedtem, mikor lépteket hallok. Több sem kellett nekem, felpattantam, és kerestem egy másik rejtekhelyet. Hirtelen, égető fájdalmat kezdtem el érezni az oldalamban, levetettem a taláromat, és felhúztam az ingemet, hogy meglessem, mitől is lehet ez. A látványra elborzadtam, és összeszorítottam a szememet, mikor a kezemet odatettem, hogy elszorítsam a vérzést. Valahol megvághattam volna magam? De hiszen sehol nem láttam éles dolgot, ami mellett elrohantam volna. Mindegy, jobb lesz, ha elindulok a gyengélkedőre, és visszamegyek az órára. Ám ekkor egy elég jól csengő, is ismerős hang csapja meg a fülecskéimet. Pansy Parkinson, a Mardekáros prefi, akibe folyton folyvást belebotlok, de fogalmam sincs, hogy hogyan. Innen úgy sem fogok tudni elmenekülni, mert más kijárat nincs, csak az, ahol ő áll. Kénytelen leszek előbújni, és vállalni a büntetést. Viszont eléggé szédelgek, de majd csak meg tudok állni előtte. A talárom, és a könyveimet a sarokban hagyva, a kezemet a seben szorítva lépek ki a fényre, hogy legalább lásson.

– Előbb felmehetnék a gyengélkedőre? –nyöszörögtem alig hallhatóan, közben a falnak támaszkodtam, vagyis inkább visszarogytam mellé. Homályosan láttam csak, de tudtam, hogy Pansy még nem mozdult el onnan, legalábbis a szemem ezt mutatja, hogy most mi ebből az igazság, azt csak az agyam tudja. Szinte már alig látok valamit, lassan csak a sötétséget vélem felfedezni, és egy halk koppanást hallok utoljára. Valószínűleg én lehettem, ahogyan eldőltem a földön, és csak reménykedni mertem, hogy Pansy nem fog itt hagyni. Érzem, ahogyan a kezem lecsúszik a fejem mellé, de mást már tényleg nem. Hangokat hallok, nem tudom eldönteni, hogy ez most csak a fejemben van, vagy a valóság, annyira távolról jött. Mindenesetre, szemeimet lassan nyitogatni kezdem, de a homályosság miatt nem látok senkit, és semmit sem, de abban biztos vagyok, hogy még a hideg földön fekszek.


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Tiltott folyosók   Vissza az elejére Go down
 

Tiltott folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-