HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
» Lin & Cole kalandjai a szárnyas vadkanban
Pént. Jún. 13, 2014 10:28 pm by Belinda Wictikers

» Kiruccanás az erdőbe - Cole & Lin
Hétf. Május 19, 2014 7:08 am by Belinda Wictikers

» Huuu, ugye megijedtél? ~Leah&Mason~
Szomb. Május 17, 2014 8:51 am by Leah Winter

» Hayley & Seth - Folyosók
Pént. Ápr. 25, 2014 12:58 am by Vendég

» Találj rám
Csüt. Ápr. 24, 2014 1:11 am by Hayley-Rose Mallory

» Nickole & Eric - Tiltott Rengeteg
Szer. Ápr. 23, 2014 9:15 am by Nickole Smith

» Audrey & Hestia - Három Seprű
Kedd Ápr. 22, 2014 5:20 am by Vendég

» Mason & Amy - Szellemszállás
Hétf. Ápr. 21, 2014 8:48 am by Vendég

» Cole & Hestia - Hálókörlet
Pént. Ápr. 04, 2014 9:48 am by Vendég

» Csillagvizsgáló
Csüt. Márc. 27, 2014 5:59 am by Vendég


Share |  

 Iasper & Skyson - 1993 - 5. emelti folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar Inaktív
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 3
ϟ Reagok : 1
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 15.


TémanyitásTárgy: Iasper & Skyson - 1993 - 5. emelti folyosó   Szomb. Szept. 07, 2013 6:36 am

Iason & Skyper - Child.Love.Story - 1993
Este randim lesz a hallóhát leghelyesebb fiújával, így az egész délutánt szépítkezéssel töltöttem. Felnőttes cuccot akartam viselni, a talárt hátra hagyva, hogy éreztessem a külvilággal, felnövőben vagyok. Szépen kisminkeltem magam, magamra fújtam a kedvenc bódító illatú parfümöm. Összeszedtem magam és lelkileg is készültem az estére, mert lehet ez  nap életem egyik fordulópontja lesz. Megkapom az első csókom. Ez mind szép és jó, ott is voltam a randi helyszínén este 9-kor, de a fiú fél óra késés után érkezett. Az első cselekedete az volt, hogy kézen fogva kihúzott az udvarra és betuszkolt az unikornis karámok mögött lévő hatalmas, odvas fa mögé és rám mászott. Azt hittem, végre találtam egy fiút, aki normális ember módjára kezel, és nem próbálja meg első találkozásra elvenni a szüzességem, de tévedtem. Innentől kezdve, megrendült a fiúkról alkotott véleményem. De hát könyörgöm még csak 13 éves vagyok. Lehet nem egy 6. évfolyamos diákkal kellett volna flörtölnöm, hanem egy korombeli sráccal. Meg akart csókolni, de én nem így akarom kapni az első csókom, erőszak áldozata ként, egy pontosan kimért rúgással jutalmaztam a fiú ágyékát. A fájdalomtól a baziliszkuszhoz kapott, időt nyerve nekem a szaladásra. Futottam egyenesen az épületbe, nem néztem hátra, nem mertem. Kettesével szeltem a lépcsőket, nem akartam a klub-helységbe menni, tudom, hogy ott keresne először. Az 5. emeletre szaladtam, majd elrejtőztem, Sima szájú Gergely szobra mögött. Csendben kuporodtam, reszketve szorítottam a táskámat, míg végül könnyeim utat törtek maguknak. Úgy gondoltam ez lesz életem első és utolsó ilyen alkalma, mert ma meghalok. Ha megtalál, biztosan.
Lépteket hallottam a folyosó irányából, a szívem zakatolni kezdett az izgalomtól, biztos voltam benne, hogy rám fog találni. A biztonság kedvéért magamra szórtam egy kiábrándító bűbájt, de valahogy ez sem nyugtatott meg, mert halk zokogásom még mindig bombarobbanásként hangzott a sötét, sivár folyosón. A léptek közeledtek, az idegen pálcájának fénye egyre erősödött, engem pedig kivert a víz, és kukucs.
- Kérlek, ne bánts!!- hangoztattam, miközben a szemem elé emeltem a kezem védekezés képen.


outfit: Chocolate*o*


robb starkVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar Hollóhát
...tudj meg többet...
ϟ Hozzászólások : 114
ϟ Reagok : 53
ϟ Felvétel időpontja : 2013. Aug. 15.
ϟ Kor : 22


TémanyitásTárgy: Re: Iasper & Skyson - 1993 - 5. emelti folyosó   Hétf. Szept. 09, 2013 7:28 am

Skyper & IasonI'll protect you from the hooded claw
Keep the vampires from your door   
   
   
Volt valami vicces abban, hogy ma elcsórtam az egyik ismerősöm szemüvegét és feltettem. A barátaim egészen nevetségesnek tartottak benne, de amikor a tükör elé álltam, nos semmi nevetni valót nem láttam magamon. Azt leszámítva, hogy a szemeim, nos azok totál furcsán néztek ki a szemüveg mögött. De kétség kívül jól állt nekem és tudtam a többiekből csak az irigység beszél, mert rajtam van a szemüveg nem rajtuk. Elmondhatom, hogy határozottan jól éreztem magam ebben a szemüvegben. Kár, hamarosan vissza kell adnom a tulajdonosának, már biztos nagyon de nagyon keresheti. Majd holnap visszakapja. Igen, gonosz leszek és csak holnap adom neki vissza. Addig sem tud okoskodni a szemüvege alatt és megírni a jövőheti házi feladatokat. Igen, ezzel is kap egy kis szünetet az élettől. Nem kell úgy sietnie azzal a házival, bármikor bármelyik pillanatban esélye lesz megírni azokat az ultrafontos házikat jövőhétre. Fogalmam sincs miért kell neki így loholnia a tanulással a végén még beleörül szegényke. Jó, nem azt mondom, hogy nem kell tanulni, én is szoktam, de tudom hol a határ. Szegény Sophia Hawthorne-nak muszáj megtanítani mit jelent egy icipicikét lazítani. Amúgy szemüveg nélkül sokkal aranyosabb lány, nem értem miért kell neki egy ekkora szemüveggel járkálnia. Igen, tényleg azt akarom mondani, hogy szemüveg nélkül a lányok sokkal vonzóbbak, mint azt ők maguk hinnék. Csak persze ezt nem tudják, ezért megbújnak e mögé a szemnagyobbító mögé. De most komolyan, háromszor akkorának látom a tárgyakat, mint amekkorának látni szoktam. Vicces. Így jártam a folyosókat a pálcám fényének a társaságában amikor sírás hangjára lettem figyelmes.
Tudom, semmi közöm sincs ahhoz, hogy ki hol és miért sír éppen, ha néha miattam is sírni szoktak, de ez teljesen más volt. Perpillanat nem én voltam a hibás aki könnyeket csalt egy lány szemeire. Meglepődnék ha Sophia rájött volna, hogy nálam van a szemüvege és emiatt sírdogál itt. Reméltem, hogy az illető nem ő az. Ezért is merészkedtem közelebb és közelebb. Szerencsére boldog csalódás ért, nem Sophia Hawthorne volt az, hanem valaki más. A hangja alapján sikerült rájönnöm, hogy a síró kislány, nem más mint az én aranyos kis unokatestvérem, Skyper. Leguggoltam hozzá és megérintettem a vállát, egyfajta nyugtatásképpen.
- Ne félj, Iason vagyok. Eszem ágában sincs bántani téged Skyper Shelley. Hogy feltételezhetsz rólam ilyesmit? – elhúztam a számat, de mindez nem bátortalanított el attól, hogy Skyper kezeihez érjek és elhúzzam azokat az arcától.
- Elkenődött a sminked a sírástól. Bántott valaki Skyper? Miért zokogsz itt egyedül? – tudom, hogy egyszerre túl sok kérdést tettem fel, de mégis csak az unokahúgomról volt szó, akit szeretek és igyekszem megvédeni, még akkor is ha ő a húgomat sokkal jobban szereti. De hát ez van, akkor ha a húgod egykorú az unokahúgoddal. Természetes, hogy ők ketten sokkal jobban kijönnek egymással. Ez persze nem jelenti azt, hogy én nem vagyok ugyanúgy jóban Skyper-el, de tudom a húgom számára – bármilyen meglepő is – sokkal jobb társaság néha, mint amilyen én vagyok. Most azonban nem volt itt Sarah, hogy megvigasztalja őt és ocsmányabbnál ocsmányabb dolgokkal fenyegetőzzön az illető ellen aki miatt most Skyper könnyeket hullat. Tudom, felesleges.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Iasper & Skyson - 1993 - 5. emelti folyosó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
FEEL THE DIFFERENCE :: Befejezett, lezárt játékok-